Ezo

Hétvégi horoszkóp március 9-től

Szerelmi életünkbe pozitív fordulatok állhatnak be, a csillagoknak hála. A tavasz sokak számára hoz új szerelmet, a régi kapcsolatokban pedig most fellángolhatnak az érzelmek.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Különleges teljesítményre készülhettek a hétvégén: az ágyban beszélgetés világrekordját állítjátok fel. Most mindketten bújós hangulatban vagytok, ami miatt a legszívesebben el sem hagynátok a hálószobát. Ott egyébként pikánsabb dolgok is történnek, mint a traccsparti, feltéve ha beszélgetés közben sikerül elnyomnod magadban a beszólogatási kényszeredet.

Ha csak keresed a szerelmet: Kétféle szingli Kos lesz a hétvégén: az egyik, aki belemegy az egyéjszakás kalandba, a másik pedig aki rangon alulinak érzi ezt. Bármelyik csoportba is tartozol, egy nagy dumás fiú veti ki rád a hálóját, és megpróbál rábeszélni, hogy tarts vele az éjszakai bulikörútján. Lehet, hogy nem is ő az igazi, hanem a barátai közül valaki?

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Hatalmas az összhang köztetek, mintha elsimult volna minden félreértés és minden apró konfliktus. A hétvégén szellemileg is partnerre lelsz a párodban, aki most csillogó szemekkel hallgatja a legunalmasabb munkahelyi történeteidet is. Szombaton egy különleges ajándékkal kényeztet a szerelmed.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége dilemmája Bikáknak: a szex vagy a beszélgetés fontosabb egy kapcsolatban? Több fiú is legyeskedik körülötted, de valahogy egyik sem az igazi. Egyelőre nem nagyon vagy szerelmes beléjük, ezért próbálsz úgy dönteni, hogy a lehető legjobbat válaszd. Ezt azonban az eszedre hallgatva nem tudod megtenni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, mintha valaki áramot vezetne a kapcsolatodba! Ez ráadásul nem is csak 220 volt, hanem magasfeszültség. A hétvégén könnyedén félreérthetitek egymást, és könnyen bánthatjátok meg akaratlanul a másikat. A parázs vitákban a hagyományos érveid nem fognak működni, kénytelen leszel újdonságokkal előállni. Semmiképp se aludjatok el haraggal a szívetekben!

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid úgy döntenek, hogy ideje megmenteni téged a szingliség szörnyű állapotából. Persze te valójában élvezed a szabadságodat, és ezt most ők nehezen fogadják el. Ahelyett, hogy magyarázkodsz nekik, menjetek inkább bulizni, és a gyakorlatban mutasd meg, mennyire könnyen ismerkedsz – ha akarsz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ragyogó hétvégére készülhettek mindketten. A vágytól izzik köztetek a levegő, még akkor is, ha az elmúlt napok vagy hetek veszekedéssel teltek. No persze, ez is hozzájárul ahhoz, hogy értékeljétek a hétvégi fegyverszünetet. Ha eddig nem tudtátok maradéktalanul felvállalni egymást, most erre is sor kerülhet.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ellentétek vonzzák egymást. Ez tökéletesen igaz ezen a hétvégén, amikor is megismerkedsz azzal, aki mindenben az ellentéted. Amin te nevetsz, azt nem érti, amin ő nevet, neked az inkább szánalmas. A munkáját unalmasnak találod, ő nem is érti a tiédet. A hobbitokról pedig nem is érdemes szót ejteni. Mégis erős lesz a vonzalom köztetek, de hogy lesz-e ebből kapcsolat, az csak a jövő héten derül ki.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Kurtán-furcsán kommunikáltok a hétvégén, emiatt egy kicsit rosszul érzed magad. Lehet, hogy úgy érzed, a párod már nem ért meg téged. Mielőtt azonban elkezdenéd teszteknek alávetni (vagy a szakításra gondolnál), érdemesebb lenne várnod pár napot. Ha elmúlik a magány érzése, visszatér a szerelem is, hidd el!

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes egy kicsit az érzelmeiddel foglalkoznod a hétvégén. Szánj időt arra, hogy tisztába kerülj azzal, hogy mit is vársz el egy kapcsolattól és egy pasitól. Ha ezeket az elvárásokat listába szeded, még az is kiderülhet, hogy vannak köztük irreálisak, mások pedig a hollywoodi filmek álomvilágából származnak. Engedd el az elvárásaidat, és hagyd maguktól alakulni a dolgokat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A férfias és nőies energiáitokat kell kiegyensúlyoznotok a hétvégén. A párod olyan markánsan pasis lesz, hogy az talán már zavarni is fog egy kevéssé. A gondolkodásmódja most mindenképp macsós, de akár azt is kitalálhatja, hogy szakállat szeretne hagyni. Ha neked ez nem tetszene, nem tehetsz mást, mint hogy egy kis női rafinériával kezeled a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj mindenáron ismerkedni a hétvégén! Sőt! Mivel most könnyen fordulhatnak szomorkás hangulatba a bulik, az lenne a legjobb, ha inkább elmennél egy kicsit önkénteskedni. A csillagok szerint karitatív tevékenység közben tudnál a legjobban ismerkedni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mennyire ismered a szerelmedet? Nagyon? Ne vegyél rá mérget! Ezen a hétvégén megismerheted a párod egy olyan oldalát, amely eddig rejtve volt előtted. A csillagok jó alkalmat kínálnak arra, hogy tanuljatok egymásról, és ha ezt megteszitek, azzal a kapcsolatotok csak még jobban elmélyül majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A legfontosabb nemi szerv márpedig az agy. Ezt szögezzük le rögtön az elején, így egyáltalán nem tartod majd furcsának, hogy ezen a hétvégén miért vonzanak olyan fickók, akiken máskor simán átnéztél volna. Nos, természetesen azért, mert olyan jókat beszélgetsz velük, mint mostanában senki mással.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Végre sikerül közös erővel megoldanotok egy régóta nyomasztó ügyet. Különösen akkor lesztek jó csapat, ha az anyagi helyzeteteket szeretnétek javítani valamivel. A hétvégén mindketten könnyen mutatjátok ki az érzelmeiteket, és mindkettőtök libidója nagyobb még a szokásosnál is.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégéd nem lesz éppen fordulatoktól mentes, és azt sem állíthatjuk, hogy mindenhova odaérsz időben. De pont ezek a váratlan fordulatok és késések segítenek abban, hogy érdekes emberekkel ismerkedj meg. Például egy olyan sportos fiúval, aki első ránézésre megdobogtatja a szívedet.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Még a veszekedések is nevetésbe fulladnak ezen a hétvégén. Na nem mintha most megérné veled veszekedni. Gyakorlatilag minden érvre van egy azonnali ellenérved, és mindent elkövetsz azért, hogy a párod tudja: te lettél a főnök a háznál. Most érdemes dolgoznotok a gyerekprojekten is, ha már aktuális!

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem már csak egy karnyújtásnyira van tőled. Persze most nem szabad arra koncentrálnod, hogy bármelyik sarkon szembejöhet veled a nagy Ő! Inkább koncentrálj arra, hogy mindig jókedvű, trendi és összeszedett legyél. A hétvégi csajbulit tilos kihagynod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Átlátsz a párodon, ami nem is baj, hiszen nem sántikál semmi rosszban. Ő pusztán kedveskedni szeretne neked, de te azonnal tudod, mire készül. Ezt a képességedet most használhatnád arra is, hogy a párod kedvében járj. Hidd el, szenvedélyes éjszakával hálálná meg ezt.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed magad a hétvégén, mint Allison Dubois a Médium című sorozatban. Csak ránézel egy fiúra, és azonnal tudod róla, hogy milyen személyiség, hogyan viselkedik egy kapcsolatban, milyen az ágyban… Röntgenszemeid elől az sem marad titokban, hogy hogyan alakulna a kapcsolatotok.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Gyerünk lendítsétek fel a viszonyotokat! A hétvégén bevethettek minden őrültséget, ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Bontsatok ki egy üveg bort, és kortyolgassátok el komótosan. Amíg tart az ital, addig csak egymással foglalkozhattok, és csakis igazat mondhattok!

Ha csak keresed a szerelmet: Az okos lányoktól tényleg félnek a fiúk? – Ez lesz a hétvége központi kérdése a számodra, no meg persze az, hogy nemigen sodor olyan férfit eléd az élet, aki ne lenne butább nálad. Persze, belemehetsz egy flörtbe „IQ-n alul” is, de ne tervezz túl hosszú távra vele, hiszen nem bírod elviselni, ha a szerelmed nem szellemi partner a számodra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ezen a hétvégén szinte egyik pillanatról a másikra tisztázódik egy olyan félreértés köztetek, amelyet egyikőtök sem akart megbeszélni. Te féltél tőle, a párod pedig talán észre sem vette, hogy létezik ez a konfliktus. Most könnyedén hangolódtok egymásra, és úgy tűnik, hogy a szexben is nagyobb az összhang köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt a tavasz, itt a szerelem ideje! Persze, tudom, azt hiszed, ezt a tavaszi szerelem témát csak a népdalok nyomatják, de az a helyzet, hogy most megmozdulnak a te hormonjaid is. Talán már tudod is, hogy ki a kiszemelted, mindenesetre napokon belül olyan szerelmes leszel, hogy csak na. A választottad sajnos nem tökéletes, bármennyire is annak tűnik neked!



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top