Ezo

Március 14.: a csodanap

Március 14. csodanap mindazoknak, akik pozitívan gondolkoznak, és hajlandóak tenni a sikerét. Ezen a napon a Vénusz és a Jupiter randevújához a Mars és a Plútó asszisztál, mindezt azért, hogy nekünk jobb legyen.

Március 14.: a csodanapAsztrológiai szempontból különleges nap március 14. Olyan csillagállások hatnak ránk, amelyek évszázadonként ha egyszer létrejönnek az égen. A helyzet különlegességét az adja, hogy az égbolton ezen a napon szinte csak pozitív, jó hatású fényszögeket találunk. Ezek közül is talán a legfontosabb, hogy a Vénusz és a Jupiter együtt állnak. A hagyományosan a Kis Szerencse és a Nagy Szerencse bolygójának tartott planéták randevújából csak is jó dolgok születhetnek.

Ha e nap horoszkópjára tekintünk, azt látjuk, hogy az együtt álló Vénusz és Jupiter egy háromszög egyik csúcsát alkotják. A másik két csúcson a Mars és a Plútó foglal helyet. Ettől a bolygóállástól lesz különleges, csodanap a mai. De hagyjuk az asztrológiai részleteket, lássuk, hogyan hat ránk ez a konstelláció, amelynek energiái egész héten velünk maradnak. Ha több asztrológiai szakmai részlet is érdekel, kattints a IDE!

Szerelem: Szenvedély, boldogság és szakítás

– Ezen a héten a szerelmi kapcsolataink átalakulnak. Elmélyülnek, kiterjednek, de csak azok a szerelmek, amelyekben valódi érzelmek vannak. A megfásult szerelmeknek és a látszatkapcsolatoknak könnyen végük szakadhat.
– A libidónk is az egekbe szökik, a bolygóknak hála. Sok párkapcsolatban pont a szexualitás segít begyógyítani a tél folyamán szerzett sebeket.
– A féltékenység most a szerelem jele, igaz, nem éppen a legkreatívabb kifejeződési formája. Érdemes magunkban és a párunkban is tudatosítani, hogy a birtoklási vágynál sokkal jobban is kimutathatjuk az érzéseinket!

Pénzügyek: A bőség talán kiadásokkal indul

– Aki anyagi gondokkal küzd, az ma és a munkaszüneti napok alatt is fektessen energiát a gondok megoldásába. Most minden, amit pénzügyi területen teszünk, megszázszorozódva hat ránk, azaz most könnyedén kijöhetünk a legnagyobb gödörből is.
– A ma kitalált befektetéseink, üzleti terveink is sokkal több hasznot hoznak, és gyorsabban kezdenek el pénzt fialni.
– Érdemes megkísértenünk a szerencsénket ezen a napon egy-egy sorsjeggyel vagy lottószelvénnyel. De természetesen csak az nyerhet, akinek a személyes sorsában is szerepel a nyeremény lehetősége.

Önmegvalósítás: Bármilyen célunk elérhető

– Céljaink, vágyaink szinte az ölünkbe hullva valósulnak meg. Érdemes kihasználnunk ezt a lehetőséget, és most kívánni valami igazán nagyot!
– A pozitív gondolatok és a megerősítések, mantrák egész héten megsokszorozódva hatnak, érdemes ezeket egész nap használnunk!
– Az egész életünket harmónia és béke hatja át. Kivéve talán a politikát, amelyben sajnos most magasra csapnak az indulatok.
– Ezen a héten jobban hatnak a gyógyszerek, a gyógyító technikák, különösen a természetgyógyászok és az energiagyógyítók, spirituális gyógyászok lehetnek sikeresebbek.

Az örömbe üröm is vegyülhet

A Plútó és a Mars aktív közreműködése miatt a változások talán túl gyorsan jönnek, és a szerencsénk talán veszteségnek tűnik majd. Őrizzük meg a hitünket és annak a biztos tudását, hogy minden ilyen veszteség valójában a rossz útról akar letéríteni bennünket. Gondolkozzunk el azon, hogy merre vigyük az életünket, hogy jobban kihasználhassuk az univerzum pozitív energiáit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top