Ezo

Angyalhoroszkóp március 15-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp március 8-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy támogasson, mert bár azt hitted, hogy végre nyugalomban telhet minden, ehhez képest újabb és újabb változásokhoz kell igazodnod, ami most valahogy nehezen megy. Ráadásul a munkahelyeden vagy a suliban is alattomos támadás ér, Gábriel megakadályozhatja, hogy kiborulj.

Angyalhoroszkóp március 8-tólBika – Jofiel arkangyalod veled van, és ezt érzed, mert jó dolgok történnek veled, és tudod, hogy lélekvezetőd vigyázó tekintetét nem veszi le rólad. A kedveseddel vagy a gyermekeddel boldog napokat tölthettek együtt, különösen ha ezen a hosszú hétvégén még utaztok is. A sok program jól sikerül, nem csúszik be semmi gikszer, csak ne legyél smucig.

Angyalhoroszkóp március 8-tólIkrek – Chamuel arkangyalt nem kell kérned, hogy legyen veled, hiszen a lélekvezetőd a közeledben „sertepertél”, így aztán ezen a hosszú hétvégén, és az utána következő napokban is jól alakulnak a dolgaid. Főleg ha kevered a családi eseményeken és a baráti bulikon való részvételt. Ha a partnered olyan helyzetben van, hogy nem tudtok együtt lenni, akkor mire való a net? Lógj rajta sűrűbben!

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólRák – Muriel arkangyalt hívnod kell, mert bizony lesznek olyan helyzetek, amelyek nem egyértelműek, és ha Murielhez fordulsz és a sugalmazására hallgatsz – illetve a belső megérzéseidre –, akkor elkerülheted ezeket a helyzeteket. Ám ha dolgoznod kell, akkor kérd Murielt, hogy egy váratlan esemény miatt ne üljön ki az arcodra az érzelem, maradjon meg a pókerarc, mert így jól jössz ki minden nehézségből.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólOroszlán – Mihály arkangyalról néha úgy érzed, mintha ezekben a napokban elhagyott volna téged, de ez egyáltalán nincs így. Talán átmenetileg több minden szakadt a nyakadba, és még beteget is kell ápolnod, esetleg egyetlen perc megállásod sincs. De ez most nem is baj, mert így nem gondolsz bizonyos dolgokra, és Mihály az, aki gondoskodik arról, hogy élvezettel végezd a feladataidat, és tudj hozzájuk mosolyogni.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólSzűz – Raziel arkangyal kivel is lehetne, mint veled. És ezt te jól érzed, mert valahogy most minden sikerül. A szerelemben a pároddal, vagy ha partnerkapcsolatban élsz és gyermeked van, akkor csemetéddel olyan programokat szervezel, amitől a gyermeked még inkább felnéz rád. Csak a munkahelyeden vigyázz, mert a főnöködnél vékony jégen táncolsz…

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólMérleg – Haniel arkangyal közbenjárásának köszönheted, hogy a családban nem kerül sor olyan téma feszegetésére, amely téged is elszomorít, és felmerül az a kérdés, hogy miért velünk történt? És Haniel az, aki ha bulizol, megmutatja neked, hogy ki az, aki az igazi lehet az életedben, még akkor is, ha a buliba nem egyedül érkeztél, és akivel jöttél, azzal jól megvagy.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólSkorpió – Rafael arkangyal a lélekvezetőd, és neki köszönheted, hogy ha utazol vagy számodra érdekes dolgokról kívánsz csevegni, akkor minden úgy történik, ahogy szeretnéd. De az még jobb lenne, ha ezen a hosszú hétvégén nem az ágyat nyomnád, hanem kertészkednél. Ezért ha nem vagy túl jól, akkor kérd Rafaelt, adjon erőt a betegség legyőzésére.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólNyilas – Zadkiel arkangyal veled van, ezt tapasztalatod lépten-nyomon, hiszen pénzügyek terén kicsit jobban állsz, mint eddig. És egy rokon udvariatlan viselkedésén is túltetted magad, ami szintén Zadkielnek köszönhető. Viszont a munkahelyeden nincs minden rendben, ezt te is érzed, ezért kérd lélekvezetőd, hogy ne legyen abból semmi, amit valaki forral ellened.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólBak – Cassiel arkangyal minden kérésedet teljesíti, de természetesen csak azokat, amelyek a te érdekeidet szolgálják. Például ha a hosszú hétvégén bulizol és csalódnod kell valakiben, aki iránt mélyek az érzéseid, ez lélekvezetőd intézése. Mert még idejében felnyitotta a szemed, hogy nem érdemes az illetővel semmilyen kapcsolatba kerülni, várni rá pedig pláne nem.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólVízöntő – Uriel arkangyal lecsillapít, mert egy kissé türelmetlen vagy. Pedig most igazán nincs okod rá, inkább értékeld mindazt, amit a partnered tesz. Ezen a hosszú hétvégén sok olyan dologban lehet részed, amelyet igazán kedvelsz, és amelyek szinte új erővel és energiával látnak el.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólHalak – Asariel arkangyal támogatásának is betudhatod, hogy ugyan vannak emberek, akikkel még nem tudsz szót érteni, de lassan-lassan közeledtek egymás felé, és rövidesen helyreáll minden. És ha nem is folytatódik minden a régi kerékvágásban, de béke lesz. És segít a partnerednek is, aki erőn felül vállal, hogy te jól érezd magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top