Horoszkóp

Hogyan főzünk az asztrológia szerint?

Nemcsak enni, de főzni is másképp szeretünk. Mindig vannak aktuális divatok, ami az alapanyagot és/vagy a fűszerezést érinti. Ennek ellenére vannak tipikus vonások, amik jellemzőek az asztrológia szerint. Lássuk, mik ezek!
Hogyan főzünk az asztrológia szerint?

KOS

Ha egy étel elkészítése több órát vesz igénybe, akkor a Kosok inkább rendelnek valamit. Nincs türelmük hosszú időt a konyhában tölteni. Imádják az intenzív ízeket, a grillezett húsokat enni és készíteni is.

BIKA

A Bikák igazi gourmand-ok: imádnak enni, inni és főzni is. Mindig isteni az, ami kijön a kezük alól. Képesek órákat szánni az ételkészítésre. Inkább egytálételeket és desszerteket sütnek-főznek, semmint faksznis modern fogásokat.

IKREK

A gyorséttermek kitalálói valószínűleg az Ikrek-szülöttek voltak. Nincs kedvük órákat pepecselni a főzéssel és az evéssel, sokkal több és érdekesebb dolguk van. Ha mégis rászánják magukat, akkor perceken belül varázsolnak valami szokatlant.

RÁK

A Rákok csak akkor szánják rá magukat a főzésre, ha van kinek. Saját maguk miatt nem sok kedvük van odaállni a tűzhelyhez, viszont ha a szeretteikről van szó, akkor szó szerint csodákra képesek: igazi mannát varázsolnak az asztalra.

OROSZLÁN

Ha megjön az ihlet, akkor az Oroszlánokat nem lehet lekőrözni. Olyan fenséges, sőt pazar lakomát képesek készíteni, ami a profiknak is becsületére válna. Elengedhetetlen, hogy motiváltak legyenek – vagyis legyen kedvük hozzá.

SZŰZ

A Szűz-szülöttek gondosak és precízek. Pontosan követik a receptet. Előnyben részesítik az egészséges, bio- és vegetáriánus ételeket. De óvatosak a fűszerezésben, mert inkább a puritánságra törekszenek.

Hogyan főzünk az asztrológia szerint?MÉRLEG

Amennyiben stílusról, kirakatról, fotózásról van szó, akkor a Mérlegek a legjobbak. Amit ők készítenek, az finom és szép is. Rendkívül sok időt hajlandóak arra fordítani, hogy ez mindig, a hétköznapokon is meglegyen.

SKORPIÓ

A Skorpiók főzési stílusa olykor bizarr. Ez az, amit a többség úgy nevez, hogy „érdekes”. Az alapanyagok, az ízek és a végeredmény is szokatlan. Pedig a főztjüket nem szabad megítélni a külső alapján, mert érheti kellemes csalódás a kóstolót.

NYILAS

Amikor lakodalomról vagy más nagy volumenű főzésről van szó, akkor csak a Nyilasok jöhetnek szóba. Ők mindig mindent nagyban csinálnak. Imádják, ha sok embernek kell főzniük. Ez az, ami valóban lelkesíti őket, és a dicsérő szavak.

BAK

A Bakok mindent komolyan vesznek, így a főzést is. Számukra ez nem szórakozás. Inkább kötelesség/feladat, amit tőlük telhetően legjobban akarnak megcsinálni, épp ezért az eredmény megbízhatóan tökéletes, szóval finom, ízletes.

VÍZÖNTŐ

Nem kell a szomszédba menniük a Vízöntőknek, ha meg akarják lepni a szeretteiket vagy a vendégeket. Ugyanis ők soha semmit sem csinálnak szokásos, elvárható, hagyományos módon. Ettől változatos, sőt kalandos az ő főztjüket enni.

HALAK

A Halak-szülöttek olykor elsózzák az ételt, olykor kifelejtik a sót, mert hajlamosak álmodozni főzés közben is. De ha odafigyelnek, szuper ételeket képesek készíteni. Az ő ízviláguk rendkívül színes, mint a szivárvány. Minden jól áll nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top