Ezo

Heti horoszkóp április 2-től

A telihold és húsvéti ünnepre készülődés hetén nyugalomra és szeretetre vágysz, képes vagy önzetlenül adni, és nem vársz érte cserébe semmit.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Az a legjobb, ha a családodra koncentrálsz a héten, mert ők azok, akikben megbízhatsz, akik szeretnek, féltenek. Sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, és ők azok, akik megértenek téged. Bizonyos félelmek bujkálnak benned, de ezeket éppen az ő segítségükkel győzheted le. Egy barát, aki mellett kiálltál, akinek nagyon sokat segítettél, mély csalódást okoz, de nem szabad, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad. Meglátod, a karma törvénye érvényesülni fog, és kamatostul kapja vissza mindazt, amit okozott neked.

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

Még az is lehet – ami annyira nem jellemző rád –, hogy elkezdesz siránkozni, mégpedig a pénzügyek miatt, miközben van benned némi ravaszság, és azért van mit a tejbe aprítanod. Ezt meg is mutatod az ünnepek táján, mert elhalmozod nemcsak érzelmeiddel, hanem kézzel fogható ajándékokkal mindazokat, akiket szeretsz. Valaki sajnos nem mond igazat, vagy egyszerűen elbeszéltek egymás mellett, ami csalódottá tehet, de gyorsan túlteszed rajta magad.

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Hiúság, Ikrek a neved! Mármint ezen a héten. Mindent megteszel azért, hogy csúcsformában légy, talán még szépészeti beavatkozásra is vállalkozol, vagy legalábbis elhatározod, hogy megteszed. Ha megtetted már, akkor ezen a héten olyan helyről kaphatsz elismerő bókokat, ahonnan nem számítottál rá. A szerelmed többet vár tőled, sőt egyenesen azt, hogy több időt töltsd vele, mint a rokonaiddal. Ha ebbe belemész, akkor készülj, hogy a családod, ezt sokáig felemlegeti majd.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Hiába határozol el dolgokat, és hiába szeretnél mindent a lehető legjobban elvégezni, mégis akadályok merülnek fel. És úgy érzed, mintha elvesznél a bürokrácia útvesztőjében. Semmi értelme annak, hogy dühöngj, inkább gondolj arra, hogy ezeket a köröket még meg kell tenned, és utána minden simán megy, pontosan úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. És élvezd, hogy úgy szeretnek, ahogy talán még sohasem. És húsvétkor emlékezz arra, aki fontos volt neked, akihez mély kapcsolat fűzött, de már messze jár, és így jó neki…

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Vannak olyan személyek, akiket igazán nem látsz szívesen az ünnep alkalmából, de muszáj, mert a családhoz, a tágabb értelmű famíliához tartoznak. Legszívesebben kitalálnál valamit, hogy ne kelljen velük találkozni. Ne tedd, mert szükségetek van egymásra, és számíthattok is egymásra. És sokkal jobban figyelj a partneredre, mert attól, hogy süt a nap, és jobb kedve kellene hogy legyen, sajnos éppen ezen a héten nem gondolkodik pozitívan. Segítsd át őt ezen a helyzeten!

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Olyan helyzet alakul ki a héten, amikor akár a partnereddel, akár a kollégáddal, akár a sulis társaddal vagy barátoddal félreértés, harag, bizalmatlanság férkőzik közétek. Arra ügyelj, hogy nagyon világosan fejezd ki magad, és ha bizonytalan vagy fontos dolgokban, amelyek döntést kívánnak, akkor ne egy régi, szeretett, általad imádott személyhez fordulj, hanem hallgass a belső megérzéseidre, és nyugodtan higgy a szemednek. Ha a húsvétot is munkával töltöd, akkor felettesed szívébe, ha nem is örökre, de belopod magad.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Húúú, olyan kíváncsi vagy mindenre – főleg a pletykák érdekelnek –, hogy szinte az arcodra van írva az információéhség. Mint sivatagi vándor, úgy iszod azokat a szavakat, akik azokról az emberekről vagy helyzetekről szólnak, amelynek egykor részese voltál, vagy fontos szerepet játszottál benne, de már nem vagy benne sehol. A húsvétot a családdal töltöd, és a testvéreddel vagy közelebbi rokonokkal annyira élvezed a találkozást, a beszélgetést, egy váratlan személy felbukkanását, hogy az öröm sugárzik majd rólad.

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Talán van benned némi feszültség, ami nem csoda, hiszen őrülten szerelmes vagy. És az illető, akivel össze akarsz bútorozni, szintén szabad, de közben ott vannak az árnyak. A múlt, amely az ünnepek során elemi erővel tör fel belőled. És ez kettősséget okoz benned, mert a vágyad iszonyatosan erős, de a múlt is. És ez gyengévé tesz, ami elsősorban a munkádban látszódik meg. Ráadásul olyan emberekkel veszed körül magad, akik tovább fognak gyengíteni, és ez nem a héten derül ki, hanem amikor majd baj lesz. A barátaidra még emlékszel? Ha igen, legalább az ünnepen egy sms-t küldj nekik.

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Bármennyire optimista vagy, ezen a héten mégis tele vagy kételyekkel, kérdésekkel, és alig várod már, hogy vége legyen az ünnepeknek, amikor valakivel meg tudod beszélni ezeket a problémáidat. Addig persze sok víz le fog még folyni a Dunán, vagyis sok esemény történik. Lesz közöttük olyan, amelyikhez jó képet kell vágnod, ha azt akarod, hogy a családod békén hagyjon, és lesz olyan is, amely igazán örömmel tölt el, különösen ha szülő vagy, netán gyermeket szeretnél, mert jó érzések telepszenek a lelkedre, és a hited egyre erősebb lesz.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Talán még nem sejted, hogy a munkád körül bonyolult helyzet kezd kialakulni. Talán azt hitted, hogy sok mindent megengedhetsz magadnak, ám ez nem így van. Lehetséges, hogy olyan valakit cikiztél ki, aki nem érti a tréfát, és ezzel nemcsak őt haragítod magadra, hanem még más befolyásos embereket is, és ez nem tesz neked jót, mert ez azt jelenti, hogy az ellenségeid számát növeled. Ha külföldre utazol, vagy az ünnepeket inkább egy wellnesshotelben töltöd a szűk családoddal vagy a partnereddel, akkor ebből nem lesz semmiféle sértődés.

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Olyan büszke vagy a csemetédre, hogy azt talán nem is lehet kifejezni. Legszívesebben lehoznád neki a csillagos eget is, hogy mindent megadj a számára. Ha szerelembe esel, és nem abba a partneredbe, akivel együtt élsz, akkor ez a váratlan találkozás szinte minden gondodat feledteti, és olyan élményeket élhetsz át – persze titokban vagy füllentésekkel –, amelyeket már nagyon-nagyon régen. Egy barátod vagy régi szerelmed ha bajban van, segíts neki, légy a nehéz pillanataiban is mellette.

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Még az is lehet, hogy a felettesed visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neked, sokkal jobbat, mint amilyet eddig kaptál. Ugyanakkor olyan hatalmat is élvezhetsz valaki felett, amilyet korábban már megtapasztaltál, de nem gondoltad, hogy ezt ismét gyakorolhatod egy másik személy felett. Aki, mondjuk ki őszintén, korábban nem annyira kedvelt téged. De most minden változik, és ennek a változásnak te a nyertese vagy. Sokat köszönhetsz a végtelen simulékonyságodnak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top