Ezo

Angyalhoroszkóp április 5-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy mivel fokozott érzékenység jellemző rád ezekben a napokban, ezért ha kritikák érnek, akkor segítsen, hogy ezeket ne vedd a szívedre, és ne csorogjanak a könnyeid, hanem gondolkodj el azon, ami hallottál. Mert irigy és utálatos emberekből van bőven, de amit mondanak – még ha csöpög is belőlük a rosszindulat –, abból te tanulhatsz.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyalt kérd, hogy végre-valahára hagyjanak békén. Hadd teljenek az ünnepek szeretetben, és ne legyél te a központi téma, akin egyes emberek a nyelvüket köszörülhetik. Kérd Jofielt, hogy a családod, a kedvesed és a barátaid körében múlathasd az időt, meglátod, feledtetni fogják veled a gondodat.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyalnak köszönheted – talán nem is tudsz róla –, hogy az ünnepek jól fognak telni. És lélekvezetőd az, aki összehoz egy olyan ismerőssel, akivel most kicsit sűrűbben leveleztek, beszéltek, és ő segít neked, hogy olyan helyekre juss el, eseményeken vegyél részt, amelyek a megélhetésedben segítséget jelentenek.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyal, ha nem lenne veled, nem is bírnád ezekben a napokban a tempót, amit az élet diktál. Mintha több ember számára te jelentenél mankót, még az is megtörténhet ezekben a napokban, hogy egyszerre kellene megjelenni több helyen. Murielt hívva bírni fogod erővel, energiával, és senkinek nem okozol csalódást.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalt talán nem hívod, mert eszedbe sem jut, hogy jól jönne a támogatása. Különösen akkor, amikor az ünnepek előtt furcsa dolgok történhetnek, amelyek kétséget ébresztenek benned. Ha hívod lélekvezetőd, olyan üzenetet küld, amit biztosan észreveszel, és a gyanús helyzet tisztázódik, és vita helyett béke lesz.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyal megóv attól, hogy olyat tegyél, amivel a testi épségedet veszélyeztetheted. Hogy olyan kijelentésekre ragadtasd magad, amelyek miatt később kellemetlen helyzetbe kerülnél. Partnerednek pedig nem mondasz olyan dolgokat, amivel elbizonytalanítod, inkább erősíted abban, amiben hisz, mert ez talán még az egészségére is jó hatással van.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyaltól, ha kérni akarsz, akkor lehetőleg saját magadra vonatkozóak legyenek ezekben a napokban az óhajtásaid. Ugyanis a telihold feszültsége miatt szinte mindenkivel konfliktusba kerülhetsz, és úgy érzed, mintha le akarnának nyomni. Kérd Hanielt, adjon erőt, energiát, hogy felül tudj emelkedni bizonyos emberek kisstílű viselkedésén.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyalt hívni fogod, ha úgy érzed, valami nincs rendben az életedben. És ezzel éppen most, az ünnepek tájékán szembesülsz. Kérd lélekvezetődet, valamilyen módon jelezze, hogy mi az, amit nem teszel megfelelően. És ki az, akiben bízol, de nem kellene, mert ez a személy akár a vesztedet is okozhatja.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalt hívni fogod, mert olyan régi emlékek törnek fel a lelkedben, amelyek miatt vigasztalásra szorulsz. És ha Zadkielt hívod, akkor ő olyan helyzeteket teremt, olyan emberek kerülnek az utadba, akik elterelik a figyelmed, jobb lesz a kedved, és nagyon vársz már egy közeli jövőben bekövetkező találkozást.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalt bátran hívd, hiszen olyan helyzet teremtődik, amikor érzelmi életedben hirtelen teljes lesz a felfordulás, és fogalmad sincs, hogy mit tegyél. Cassiel segít a megoldásban úgy, hogy neked semmiféle kellemetlenséget nem kell átélned. Külföldi utazás vagy tanulás döcögősen megy, ebben is hívhatod Cassielt.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyal jó, ha veled van, mert amit nagyon szeretnél, azt nem biztos, hogy az ő „közbenjárása” nélkül megkapod. Hívd ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor valamit nem értesz, vagy ha nem tudsz eljutni valahová, ami pedig fontos lenne. És kérd őt, hogy a partnered bírja energiával, mert a kimerültség jelei mutatkozhatnak rajta.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalra most igazán nagy szükséged lesz, hiszen új helyzet áll elő az életedben, és ami eddig biztos volt, az most bizonytalanná válhat. Asarielt kérd, hogy a jobbnál jobb ötleteidet sikerüljön eladnod, és a megélhetésedben jobb helyzetbe kerülj, mint amilyenben voltál.
Az áprilisi horoszkópért kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top