Ezo

Húsvéti hétvégi horoszkóp április 6-tól

A nyuszifészekben néhányan szerelmet találnak, másokat inkább párkapcsolati feszültséggel ajándékoz meg a húsvéti nyúl. Hogy te melyik csoportba tartozol, azt megtudhatod húsvéti hétvégi horoszkópunkból.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Húsvétkor sikerül egy kicsit túlköltenetek magatokat, ami miatt lesz egy kis feszültség köztetek. Úgy is mondhatjuk, hogy a fösvény és a hedonista vitáját folytatjátok a hosszú hétvégén. Persze ha kicsit több szeretettel és odafigyeléssel lennétek egymás iránt, akkor könnyen rájöhetnétek, hogy ez egy nevetséges vita, és valójában a munkahelyi feszültségeiteket vezetitek le az otthoni veszekedéssel.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ha túl sok locsolód lesz, az sem jó, de az sem tesz boldoggá, ha senkinek sem jut az eszébe, hogy legalább jelképesen köszöntsön. Úgy tűnik, a locsolás kérdésének nincs jó megoldása a Kosok számára. Sajnos arra sincs garancia, hogy az a fiú meglocsol, aki mostanában annyira tetszik neked. Ne hagyd, hogy ez elrontsa a húsvéthétfődet!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Különösen a kisgyerekes Bikák követik el azt a hibát, hogy ezen a hosszú hétvégén főleg a gyerekekre koncentrálnak, és megfeledkeznek a párjukról. De ott sem sokkal jobb a helyzet, ahol nagyok a gyerekek, aki pedig még a gyermekvállalás előtt áll, az még csak magyarázatot sem nagyon talál arra, hogy miért nem figyel a párjára. Pedig egy kicsivel több odafigyelés, egy kicsivel több boldogság és egy árnyalatnyival több humor rátok férne!

Ha csak keresed a szerelmet: A húsvétot és különösen a húsvéthétfőt néhány exed ürügyként használja, hogy ismét felkereshessen téged. Nyugodtan mondj nekik nemet, és dönts úgy, hogy leszámolsz a múlttal. Erre ez a hétvége különösen alkalmas, nemsokára pedig arra is eljön az idő, hogy megismerkedj egy magas és jóképű fiúval…

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnéd, ha az egész családnak emlékezetes maradna ez a húsvét. Arra vágysz, hogy olyan legyen az összes teríték és minden dekoráció, mintha a legdivatosabb magazinok oldalain lennének. A párod kicsit furcsán viseli ezt a tüchtig húsvétolást, ezért jobb lenne, ha a külsőségek helyett a belső tartalomra figyelnétek. A fantáziadús meglepetések mellett ne felejtsd el éreztetni vele, hogy menyire szereted!

Ha csak keresed a szerelmet: Főleg az álmodozás és a családi programok kötik le a szingli Ikrek figyelmét. Most talán még az sem zavar, ha jönnek a locsolók. Sőt! Titkon pont annyi locsolóra vágysz, mint általános iskolás korodban, és az sem lenne baj, ha nemcsak a számuk, de a személyük is megegyezne! Miért nem hívod fel „Kovács Pistit a hetedik b-ből”?

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Sokkal romantikusabbra sikerül a húsvéti hétvége, mint ahogyan azt remélted. Olyan idilli lesz most minden, mintha egy képeslapfotózásba csöppentetek volna: csokinyulak, hímes tojások, ágyba vitt reggeli, és persze néhány apró meglepetés. Persze lehet, hogy az „ünnepi átok” nem kerül el benneteket maradéktalanul, és veszekedtek egy kicsit a régi sérelmek okán. De minden veszekedést kibékülést követ, a kibékülést pedig csupa-csupa romantika és erotika.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy a húsvéti nyúl szerelmet is csempész az idén a nyuszifészekbe a hímesek mellé? Lehet. Érdemes nyitott szemmel járnod a hétvégén, és felkeresned néhány locsolóbulit. Nos, azt nem tudom garantálni, hogy a végén nem fogsz bűzleni a kölniktől, de az szinte biztos, hogy jó pár randikérelemmel leszel gazdagabb.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat! A húsvéti nyúl könnyedén összekeverheti nálatok a nemi szerepeket! Azaz a párod érzékeny lesz, romantikus és csevegős, te pedig úgy viselkedhetsz, mint egy kőkemény macsó. Ugye tudod, hogy nem lesz jó vége, ha a romantikus gesztusaira cinizmussal vagy iróniával reagálsz?! Ő voltaképpen szeretné feldobni, megújítani a kapcsolatotokat, és ebben neked is segítened kell ahhoz, hogy sikerrel járjon!

Ha csak keresed a szerelmet: Pasi legyen a talpán, aki a húsvéti hosszú hétvégén meg tud hódítani egy Oroszlánt! Most nemcsak maximalista vagy, de igen határozott elképzeléseid is lesznek a férfi-nő viszonyokról. Ráadásul olyan sok férfias energia buzog benned, hogy azzal könnyedén elijesztheted a potenciális locsolóidat! Pedig egy kis lágysággal könnyen lehetnél locsolási csúcstartó az utcában!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Laza és jókedvű hosszú hétvégére készülhetsz. Akkor jártok a legjobban, ha a pároddal és a gyerekekkel elutaztok valahova, ahol igazán érezhetitek a tavaszt. Most te és a párod is nyitottak vagytok arra, hogy romantikusan töltsétek a hétvégét. Persze az lehet, hogy a ti romantikátok nem az a klasszikus lányregényes (és kicsit nyálas) érzelemtenger. Sokkal inkább kedves, meggondolt és ízléses romantikában kellene gondolkodnotok, bármennyire is furán hangzik ez.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon vágysz már arra, hogy az ünnepeken ne te legyél az egyetlen szingli a családban. Egy kicsit talán már unod a kíváncsiskodó rokonok kérdéseit is. Most mégis nagy az esély arra, hogy egy rokonod által szervezett „véletlen” találkozáson ismerd meg a következő párodat. No persze, ha nemet mondasz erre a lehetőségre, akkor sem történik semmi baj!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A húsvéti hétvége legnagyobb veszélye az, hogy túlzásba viszed az „akarást”! Most annyira tökéletes és harmonikus hétvégét akarsz az egész családnak, hogy valahol félúton elveszik a harmónia, háromnegyed úton a tökéletesség, és ami marad… hát abban nem lesz köszönet. Inkább engedd el magad, és koncentrálj a párodra. Nem, ne mondd meg neki, hogy mit csináljon, egyszerűen csak szánj időt arra, hogy szeretgesd. Ellenkező esetben könnyen végződhet szakításközeli állapotban a családi ünnep.

Ha csak keresed a szerelmet: Szökj el a locsolók elől, és csinálj csajos programokat a hétvégére. Ez nemcsak azért jó, mert a barátnőid társasága mindig feltölt energiával, de azért is, mert a csillagok szerint most néhány apróbb flört vár rád. Főleg akkor, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kimozdulj otthonról és a komfortzónádból.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Van benned némi bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy jól választottál-e párt magadnak. Talán egészen sejtésszerűek ezek a kérdések benned, de az is lehet, hogy már üvöltő felkiáltójeles mondatokká nőtték ki magukat. Bárhogy is fogalmazódjon meg az elbizonytalanodásod, a húsvéti hétvége nem alkalmas a helyzet tisztázására. Most koncentrálj inkább a családi programokra, az érzelmi életedet ráérsz rendbe tenni pár nap, pár hét múlva!

Ha csak keresed a szerelmet: Enyhe depresszióban talál rád a húsvéti nyúl. Pedig a mesebeli tapsifüles most nagyon szeretne néhány lehetőséggel kedveskedni neked, de ha te otthon ülsz és azon duzzogsz, hogy mik történtek veled az elmúlt héten, nem tud szegény megajándékozni azzal, amire a legjobban vágysz: egy normálisan működő párkapcsolattal.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha levelet írnál a húsvéti nyúlnak, abban minden bizonnyal előkelő helyen szerepelne a család anyagi biztonságának kérdése. S ha a nyuszifészekben nem is egy pénzköteget találsz, azért arra vigyázz, hogy ne okozzanak köztetek veszekedést a pénzügyek. A szerelmeddel a hosszú hétvégén főleg az anyagi kérdések okoznak feszültséget köztetek, de ezeket húsvéthétfőn egy pohár bor mellett derűs hangulatban is átbeszélhetnétek.

Ha csak keresed a szerelmet: A húsvéthétfő kiválóan alkalmas lesz arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg, és felfigyelj egy fiúra is. Ezen a hétvégén még csak észreveszitek egymást, a kapcsolat kicsit később bontakozhat ki köztetek, de hidd el, ezt érdemes lesz kivárnod. Addig pedig fordíts egy kis figyelmet a tavaszi megújulás projektedre. Most bármilyen életmódváltás és fogyókúra sikeresebb, mint máskor.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A húsvét néhány nap nyugalommal ajándékoz meg téged. Mintha kikapcsolna körülötted a világ nyüzsgése, és lenne időd olyasmikre is, amikre eddig alig jutott. Lesz időd például a pároddal foglalkozni és azzal, hogy kimutasd neki, mennyire szereted őt! Hidd el, az érintések és a gesztusok most többet mondanak köztetek ezer szónál. Érdemes egy fantáziadús aprósággal meglepned őt húsvét napján!

Ha csak keresed a szerelmet: A húsvéti hétvégéd olyan lesz, amiből akár egy francia sanzon is születhetne. Telve reménnyel, szerelemmel, bizakodással, és persze némi fájdalommal és szomorúsággal is. De ezek nélkül mitől lenne francia sanzon? Azt viszont ne felejtsd el, hogy a túlzásba vitt nosztalgia odaköt a múlthoz. Tartsd észben: nem véletlen, hogy szakítottatok az exeddel, és ne sírd vissza őt, inkább figyelj az új lehetőségekre!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy egyre több az elvárás feléd: a párod, az anyósod, a szüleid, a gyerekek… mindenki szeretne valamit húsvét hétvégére, és te vagy az ütköző, akinek össze kell egyeztetnie a kívánságokat és a programokat. A nagy rohanásban könnyen elsikkadhat a lényeg: az, hogy te hogyan érzed magadat. A háromnapos ünnepből legalább egy napot töltsetek kettesben, ennyi jár nektek!

Ha csak keresed a szerelmet: Titokzatos szerelem és titokzatos érzések ejtik rabul a szingli Vízöntőket. Valószínűleg kértétek a húsvéti nyúltól a nagy Ő-t, de persze az is lehet, hogy ő magától döntött úgy, hogy flörtöt és kibontakozó szerelmet tojik a Vízöntők nyuszifészkébe. Ez a hétvége jó alkalom arra is, hogy feléleszd magadban a gyermeki énedet, hiszen egy infantilis fiúval keveredsz flörtölésbe.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A családi programokat akkor élvezitek a legjobban, ha ti csak vendégek vagytok. Házigazdaként könnyen kitörhet köztetek a veszekedés. Ráadásul olyan hülyeségeken kaphattok hajba, mint hogy ki felejtett el sonkát venni (mindketten…), ki nem vett tojásfestéket (senki…), ki nem akar tojást festeni (ő biztos nem…) és így tovább. A feszültségek elkerülése végett nyugodtan határozzátok el már szombaton, hogy ti nem hagyományos húsvétot tartotok, hanem sajátságosat.

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned késztetés arra, hogy ezt a hétvégét egy napos nyugágyban heverészve töltsd, az egyik kezedben csokinyúllal (leharapott füllel, természetesen), a másikban pedig egy spirituális könyvvel. Szerencsére ebben megakadályoznak a barátnőid, akik elvisznek egy locsolóbálba, ami sokkal jobban és romantikusabban sikerül, mint azt gondoltad volna!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top