nlc.hu
Ezo
Napi kínai mantra április 28-ra

Napi kínai mantra április 28-ra

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!

Kínai horoszkóp

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Minden nap szánok egy órát önmagamra.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Az igazság belül van.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Képes vagyok a szeretetre.

Napi kínai mantra december 14-re
Hálás vagyok minden befizetett csekkért.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Egészséghez segítek másokat.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Nyugalom váltja fel a viszályokat.

Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Munkatársaimnak szükségük van rám, és nekem is rájuk.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Párkapcsolatom gyógyító erejű.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Mindenkit elfogadok, és engem is elfogadnak mások.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
A szeretetet választom.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Elkerülhetetlen számomra a bőség.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Minden út az egészséghez vezet.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top