Ezo

Májusi horoszkóp

Az egész hónapot meghatározza, hogy a Mars a Szűz jegyében folytatja a mozgását. Ez arra utal, hogy amit korábban elkezdtünk, és nem történt változás, az most bekövetkezik.

Decemberi horoszkópKos

A nagy tanulságok hónapja ez a mostani; számos benyomást, tapasztalatot szűrsz le magadban, s ezek megtanítanak bizonyos dolgokra, amelyeket egészen biztos, hogy sohasem fogsz elkövetni. Újfajta látásmód alakul ki benned, amit lehet, hogy a többiek nem értenek, de ezzel egyáltalán ne törődj! Tartsanak csak nyugodtan önzőnek, ne törődj mással, csak a családoddal és azokkal a barátokkal, akik nem kihasználni akarnak, hanem tényleg barátnak tartanak. A szerelemben nagy mázlista vagy, még az is lehet, hogy összejössz valakivel, aki rajongani fog érted. Ha párkapcsolatban élsz, új jövevény érkezésére számíthatsz.

Decemberi horoszkópBika

Nagy mázlista vagy, mert akár utazol, akár felvételizel, netán állásinterjúra mész, Fortuna istenasszony le sem veszi vigyázó tekintetét rólad. Ha tartós kapcsolatban élsz valakivel, és esetleg nem volt minden rendben köztetek, most még az is megtörténhet, hogy változik a helyzet. És ez lehet, hogy egy olyan eseménynek köszönhető, amely valakinek az életetekből való eltűnésével jár, de hozzájárulhat a család, a rokonok, és persze a közös otthon, valamint a régi emlékek felidézése is. Anyagi ügyeid most jobban állnak, és ki máson is múlna, mint rajtad, aki tele vagy ötletekkel, tehetséggel, és nagyon jól el tudod adni azt, amit tudsz. Legjobb menedzsere vagy saját magadnak.

Decemberi horoszkópIkrek

Ingatlanügyben némi vacillálásra kerül sor, mert már gondolkodtál azon, hogy talán el kellene költöznöd, esetleg adásvétel ügyében fáradoztál, ám most jön egy lehetőség, és nyélbe tudod ütni az üzletet. Lehet, hogy családtagjaid, netán a rokonaid felidegesítenek, mert egyszer már elmagyaráztad ugyan teljesen világosan, hogy mit és hogyan kell tenni, de nem hallgattak rád. Ha most újra elmondod ezeket, minden valószínűség szerint lesz foganatja, mert e szerint fognak cselekedni. A szerelemben titkos viszonyok jellemzőek ebben a hónapban, és mivel rendkívül kreatív vagy, így aztán nem fogsz lebukni, mert remek ötleteid megmentenek ettől.

Decemberi horoszkópRák

A baráti kapcsolataidnak köszönhetően előnyöket élvezhetsz. És a szerelemről ne is beszéljünk, mert szinte bódult állapotban vagy, és imádsz, rajongsz, a tenyereden hordod őt, és mindez viszont is igaz. Mi lehetne ennél jobb ebben a hónapban? Közben belevágsz egy új vállalkozásba, ami nagyon jól fog menni. Egészen rendkívüli dolgot fogsz csinálni, és emiatt irigyeid száma a sokszorosára nő. De ez csak tovább növeli az önbizalmadat, mert tudod, hogy amit teszel, az jó. Közben többször eszedbe jut egy hozzád közel álló személy – netán rokon –, aki miatt a lelked kicsit borongós.

Decemberi horoszkópOroszlán

Ha úgy érzed, annyit kell dolgoznod, hogy szinte belegebedsz, akkor ezt nagyon jól érzed. De sajnos nincs más választásod, ha meg akarod tartani az állásodat. A feletteseid értékelni fogják a munkádat, az erőfeszítéseidet, és még az is megtörténhet, hogy a munka során megismerkedsz valakivel, akibe őrülten szerelmes leszel. Ha ez a történet már régi, és korábban hullámzó volt ez a kapcsolat, akkor most biztos lehetsz benne, hogy nemcsak te vagy teljesen odáig érte, hanem ő is érted. Viszont valaki neheztel rád, és minden oka megvan rá, hiszen nem voltál vele teljesen őszinte és egyenes…

Decemberi horoszkópSzűz

Jó hónapod lesz, még az is előfordulhat, hogy dőlni fog hozzád a pénz, mégpedig egy korábban elkezdett dolog miatt. Igaz, hogy ezért mindent megtettél, bár olyan dologra szántad el magad, amelyről nem gondoltad volna, hogy sikerül. És íme, kétségeid szertefoszlanak, és olyan boldog vagy, hogy a barátodnak vagy barátnődnek, aki erre biztatott, megfogadod, hogy örökké hálás leszel, és ezt be is fogod tartani. Szerelmi életed felpezsdül, és az alvó vulkán kitör. Ha azonban már párkapcsolatban élsz, úgy érzed, hogy viszonyotok kissé leült. Bírságveszélyes a hónap, amikor vagyonokat fogsz fizetni, ha a szabályokat nem tartod be.

Decemberi horoszkópMérleg

Igen, mindent meg fogsz beszélni az ősöddel, akire számíthatsz, és tanácsainak a pasizás frontján a lehető legjobb hasznát veszed. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy a partnered titkos utakon jár, és megtörténhet, hogy nagyon megégeti magát; nem marad más választása, mint visszakullogni a családhoz, ahol még az őseid is jelen vannak, akiket egyébként korábban nem annyira szívelt, de most megfordul minden érzés benne. Akinek olyan barátai vannak, mint neked, akikre mindig számíthatsz, azt sokan irigylik. Ráadásul ezek a barátok olyan hírrel szolgálnak, amely balzsamot jelent a lelkednek.

Decemberi horoszkópSkorpió

Tejesen el vagy telve magaddal, úgy gondolod, hogy amit csinálsz, az a tökéletes, az a jó, és hagyod magad olyan emberek által befolyásolni, akik nem a te javadat akarják. Viszont akik segíteni szeretnének, azok nem érdekelnek, és ez lehet a veszted. A szerelem terén lehet, hogy tévedtél, és mégsem olyan a választottad, akibe belezúgtál, mint amilyennek képzelted. A csalódást könnyen kihevered, mert találkozol valakivel, aki feledtetni tudja azt, amit elszenvedtél. Ha tartós kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy neked kell keresned a pénzt, mert a partnered szinte semmit nem tud letenni az asztalra.

Decemberi horoszkópNyilas

Míg a munkában mázlista vagy, a barátaidat igazán megbecsülöd, sőt ha lehetőséged van, akkor olyan helyzetbe hozod őket, hogy pénzt, pluszpénzt tudjanak keresni. És ez így teljesen normális, mert ugyanilyen viszonzásra számíthatsz. A szerelemben szerencsés vagy, mert egy korábban kialakult, de különleges izgalmakat és bizonytalanságot tartogató kapcsolat most végre révbe ér. És előfordulhat, hogy ez a szerelem a munkahelyeden alakul ki. Ha tartós kapcsolatban élsz, inkább baráti, semmint szexuális kettőtök között a viszony.

Decemberi horoszkópBak

A munkahelyeden jól alakulnak a dolgok, óriási energiákat fektetsz a munkába, ami megtérül. Ha vizsgáról, felvételiről, állásinterjúról van szó, semmi parára nincs okod, mert csúcsformában leszel. Ráadásul a szerelemben is úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Még az is megtörténhet, hogy ahol éppen dolgozol, ott találkozol azzal az emberrel, aki párkapcsolatban él ugyan – és bár utálod az ilyen dolgokat –, de már régen nem úgy él az élettársával, ahogy kellene, és szinte rád ugrik. Ez iszonyúan tetszeni fog neked, de később óriási cirkusz lesz belőle.

Decemberi horoszkópVízöntő

Még az is lehet, hogy külföldön találsz munkát. A csillagok szerint vágj bele, mert igazán ott terem számodra babér. Ha a kötelezettségeid miatt ezt nem teheted meg, de van munkád, akkor számolj azzal, hogy megint átszervezésre kerül a sor – talán már sokadszor –, és előfordulhat, hogy új dolgokat kell elsajátítanod ahhoz, hogy jól el tudd látni a feladatodat. Ha házas vagy, a partnered alapos változáson megy keresztül, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked, de a felkínálkozókból, akik felnéznek rád, és szeretnének veled lenni, nem lesz hiány.

Decemberi horoszkópHalak

Házas- vagy élettársad, úgy tűnik, nem igazán bír magával, megint parancsokat osztogat, amiből már korábban is eleged volt, de most lassan megint kezd betelni a pohár. Jó lenne, ha szólnál neki, hogy vegyen egy kicsit vissza, mert nem lesz jó vége a dolognak. A munkában jól mennek a dolgok, még az is lehet, hogy ami korábban abbamaradt, talán családi nyomásra, az most újra kezdődik. Hitelügyben a vártnál jobban alakulnak a dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top