Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Ezo

Napi kínai mantra május 2-re

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!

Eredmény

Ajánlom

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Békét hívok az életemben.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Magam vagyok az egészség és a teljesség.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Tudom, hogy elég pénz áll rendelkezésemre.

Napi kínai mantra december 14-re
Bízom a családomban, bízom a barátaimban.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Elégedettséget érzek minden jól sikerült feladatom után.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Az univerzum elvezet ideális társamhoz.


Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Nyugodtan végzem a munkámat, nyugalmam sikert szül.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Minden tettemet harmónia vezérli.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Egész életemet áthatja az egészség.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Pénzügyeim egyre jobban alakulnak.Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Szeretetet érdemlek.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Velem született önbizalmam kiteljesedik.


 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top