Ezo

Angyalhoroszkóp május 31-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalt hívd, mert túlságosan büszke vagy, ezért nem teszel meg egy olyan lépést, amit muszáj lenne. Nemcsak rólad van szó, hanem esetleg a testvéredet, a családod más tagjait is érintheti, ha a büszkeséget félreteszed, és kérsz. Ezért hívd Gábrielt, hogy adjon erőt ehhez a lépéshez.
Angyalokkal gyógyítsd az édesanyád!

Angyalhoroszkóp Bika

Jofiel arkangyalhoz fordulj, ha úgy érzed, hogy kezd elszakadni nálad a cérna. Mert nem tudod már tovább elviselni a hazugságokat, vagy valakinek a közönyös viselkedését, miközben te mindent megteszel, amit csak tudsz, hogy a dolgok működjenek. Talán még erődön felül is vállalsz, de nem ismerik el. Kérd Jofielt, hogy adjon erőt, hogy most ne add fel.
Megsúgták az angyalok a szakítást

Angyalhoroszkóp Ikrek

Chamuel arkangyal jó, ha veled van, különösen, ha fontos megbeszélésre készülsz, esetleg vizsgázol. Kérd, hogy legyen veled, mert ugyan a kilátásaid jók, még akkor is, ha vannak emberek, akik megpróbálnak keresztbe tenni. Azért hívd lélekvezetődet, hogy ne hamarkodj el semmit! Ha nem vagy egészséges, Chamuel segíthet a gyorsabb gyógyulásban is.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Rák

Muriel arkangyal jó, ha veled van, hiszen túlságosan izgatott vagy, hogy amibe belekezdtél, az sikerüljön, és a dolgok jól működjenek, ezért elsikkadhat a figyelmed apró, ugyanakkor fontos részlet fölött. Ezért kérd Murielt, hogy hívja fel a figyelmed mindenre, s így elkerülhesd a későbbi problémákat.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Oroszlán

Mihály arkangyal nem árt, ha veled van, mert megóv a hamis barátoktól, vagy az olyan ismerősöktől, akik tulajdonképpen nem akarnak mást, mint kihasználni. Ráadásul egy jól alakuló kapcsolatba valaki bekeverhet úgy, hogy észre sem veszed. Ezért van szükséged lélekvezetődre, hogy ez ne következzen be.
Angyalokkal gyógyítsd az édesanyád!

Angyalhoroszkóp Szűz

Raziel arkangyal veled van, és talán neki is köszönheted, hogy jól jössz ki egy szinte reménytelennek látszó helyzetből. És Raziel leszereli az irigykedőket a közeledből, akik nem tehetnek ellened semmit, és segít, hogy a sikereidnek maradéktalanul örülni tudj.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Mérleg

Haniel arkangyal támogatása jól jön ezekben a napokban is, hiszen elbizonytalanodsz, hogy valóban az a te utad, amelyen jársz? És miközben az foglalkoztat, hogy mi és hogyan legyen, talán Haniel segítségét kérd, hogy mutassa meg az irányt, és azt, ha választás elé kerülsz, hogyan dönts.
Megsúgták az angyalok a szakítást

Angyalhoroszkóp Skorpió

Rafael arkangyalra azért lesz szükséged, mert nagy csalás vagy olyan dolog van készülőben, amiből nagyon nehezen fogsz tudni kikecmeregni. Ezért jó, ha Rafael veled van, mert nem lesz elég azoknak a személyeknek a támogatása, akik szeretnek, a lélekvezetőd adja az erőt, hogy jól legyél.
Angyalokkal gyógyítsd az édesanyád!

Angyalhoroszkóp Nyilas 

Zadkiel arkangyal nem árt, ha veled van, főleg ha dolgozol, és a feletteseddel gondjaid vannak. Vagy éppen állást keresel, és nem találsz megfelelőt. Lélekvezetőd abban a segítségedre lesz, hogy a pénzügyek terén ne történjen semmiféle olyan helyzet, amelyek miatt kényelmetlenül éreznéd magad.
Megsúgták az angyalok a szakítást

Angyalhoroszkóp Bak

Cassiel arkangyal jelenléte megnyugtatóan hat rád, ha gondolsz rá, hogy veled van, máris könnyebbnek érzed azt a feladatot, amit teljesítened kell. És a magánéletedben is rendeződik egy olyan dolog, amely miatt talán még sírógörcs is elkapott, persze ott, ahol senki sem látta…
Angyalok gyógyították a szívemet

Vízöntő

Uriel arkangyal jelenlétét biztosra veheted, ha szeretnél elhelyezkedni, és méghozzá jó munkára lenne szükséged. Mert Uriel segítségében, támogatásában bízhatsz, és megkaphatod azt, amire vágysz. És a magánéletedben is érzed a jelenlétét, hiszen romantikus érzések járják át minden porcikádat, és visszavonhatatlanul szerelmes vagy.
Angyalokkal gyógyítsd az édesanyád!

AngyalhoroszkópHalak

Asariel arkangyalt csak bátran hívd, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Ha úgy gondolod, hogy igazságtalanul bántak veled, akkor Asariel olyan helyzetet teremt, amikor az elszenvedett sérelemért megkapod a jóvátételt. Csak higgy és bízz benne! Ja, és hívd, amikor kell.
Megsúgták az angyalok a szakítást

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top