Ezo

Hétvégi horoszkóp június 1-től

Az ész és az értelem csap össze a hétvégén. A harctér a szerelem és a párkapcsolat. Az ész és a szív harca jó eseteben már szombaton véget ér – az érzelmek győzelmével. A hadizsákmány pedig nem más, mint a szerelmünk szíve, amelyet ismét foglyul ejthetünk.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:A tesód pontosan tudja, hogy mit kell tenned a párkapcsolatodban. Vagy legalábbis ezt hiszi. Meg sem kell kérdezned, hogy mit gondol, magától mondja a tanácsait. Te azonban jobban tennéd, ha mielőtt megfogadod a javaslatait, végiggondolod, hogy szereted-e a párodat. Nagyon valószínű, hogy a tesód nem objektív ebben az ügyben, és nem is ad jó tanácsot.

Ha csak keresed a szerelmet: Az eszed azt súgja, hogy ideje lenne már megtalálni a szerelmet. A szíved azonban tiltakozik. Talán meglepődsz azon, hogy pont a szíved nem érzi még magát felkészültnek egy kapcsolatra. Úgy tűnik, hogy ideje lenne megbocsátanod magadnak és másoknak is ahhoz, hogy szerelmes lehess!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A párod kissé feledékeny lesz szombaton. Így ne lepődj meg, ha ezen a hétvégén nem jutnak eszébe fontos dátumok, születésnapok, évfordulók, ígéretek… Most arra se alapozz, hogy majd emlékszik a héten tett ígéreteire, ezeket is neked kell az eszébe idézned. A jó hír viszont, hogy engesztelésül mindenképp a kedvedben akar majd járni!

Ha csak keresed a szerelmet: Vasárnap leszel sikeresebb az ismerkedésben, aznap ugyanis megnyugszol, és kimegy belőled minden szombati feszültség. A hétvége első napján nem igazán tudsz a párkeresésre figyelni, akkor sokkal inkább az ügyes-bajos dolgok és a családi intrikák kötik le a figyelmedet!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyanok vagytok, mint két játékos kölyökkutya. Egész hétvégén játszotok egymással (és egymás idegeivel). Van ebben a játékban némi civódás, némi erőpróba, vagy ha úgy jobban tetszik, hatalmi harc. Vedd elő az eszedet, és fontold meg a szavaidat, mert így könnyedén irányíthatod a párod gondolatait!

Ha csak keresed a szerelmet: Csak úgy rajzanak körülötted a lehetséges lélektársak – mintha valahol a közelben szaporítanák őket. Persze a bőség zavara épp ugyanolyan, mint amikor sehol sincs egyetlen szimpatikus jelölt sem. Igaz, a bőség zavara jobb, de nem biztos, hogy most tudsz jól dönteni. Tudod mit? Bátran add meg a telefonszámodat többeknek!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek körül forognak a gondolataitok a csillagok szerint. Ha gyermeket terveztek, akkor itt a megfelelő alkalom ahhoz, hogy foglalkozzatok ezzel a tervetekkel. Ha pedig már vannak gyerekeitek, akkor ők határozzák meg a hétvégéteket: érdemes rájuk nagyobb figyelmet fordítanotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Több erotikára, több érzelemre vágysz. Az eszed pontosan tudja, mit kell tenned: itt az ideje keresned egy szeretőt, olyasvalakit, aki tulajdonképpen egy jó barát némi extrával. Lehet, hogy most még berzenkedsz ettől a gondolattól, de egy hétvégi beszélgetés rávilágíthat az ötlet létjogosultságára. Talán jelölted is lesz erre a posztra még ezen a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
A szombat a legalkalmasabb arra, hogy a közös jövőtökről és a terveitekről beszélgessetek. Most a nyaralás mellett akár egy költözés vagy egy építkezés is szóba kerülhet. Mintha most felszabadultabban tudnátok tervezgetni, mint eddig. A szombat az őszinteségé, a vasárnap viszont az erotikáé: most mindkettőtök libidója felívelő szakaszba kerül.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon hasznos ismeretekre teszel szert az élet iskolájában: megtanulod, hogy a tervek néha dugába dőlnek, és azt is, hogy nem célszerű ugyanazt a pasit kiszemelni a barátnőiddel. Ez utóbbira egyébként érdemes vigyáznod egész hétvégén: a barátnőid most könnyedén lecsaphatják a kezedről a fiúkat.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem érdemes titkolódznotok egymás előtt. Könnyedén kiderülhet ugyanis, hogy mindketten mindent tudtok a másikról, azt is, amit el akartok titkolni egymás elől. Ez a hétvége egyébként is a meglepetéseké: néhány nem várt fordulat gondoskodik arról, hogy semmi se haladjon a megszokott, már-már unalmas kerékvágásban.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahhoz, hogy megtaláld az ideális társadat, valamit máshogyan kellene tenned, mint ahogyan most csinálod a dolgokat. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felfedezd a hibádat, de ehhez kivételesen az kell, hogy az irányítást az eszed átadja a szívednek. A szíved pontosan tudja, mit kell csinálnia, hogy boldog lehess.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az időérzéketek ezen a hétvégén teljesen különbözik egymásétól. Amíg ő siet, mert szalad az idő, te úgy érzed, hogy vánszorognak a percek. Amikor pedig te diktálnál feszített tempót, ő az, aki képtelen felvenni a ritmust. A legjobb az lenne, ha lazábban kezelnétek az időbeosztást, és persze némi külön program is jó lenne most.

Ha csak keresed a szerelmet: Az álmoskásan induló hétvégén ideje lenne kényeztetned egy kicsit magadat. Egy tápláló bőrpakolás az arcodat szépíti meg, a hatóidő alatt elvégzett gondolat-nagytakarítás pedig a kisugárzásodat teszi vonzóbbá. Szabadulj meg minden régi sérelemtől és a becsapottság emlékétől!

SKORPIÓHétvégi horoszkóp december 2-től

Ha párkapcsolatban élsz: Nocsak, féltékeny vagy? Vagy magad sem tudod? A csillagok szerint a Skorpiókat megkörnyékezi a zöldszemű szörny. Vigyázz, mielőtt megvádolod a párodat, gondold végig, mi okod van féltékenykedni? Ha semmi kézzelfoghatót nem találsz, akkor felejtsd el a félelmeidet! Ha azonban van benned kétely, beszélgessetek a témáról, de ne vádold meg a szerelmedet semmivel!

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, a világ tele van potenciális szerelmekkel. Most úgy érzed, mintha párkapcsolati szempontból légüres térbe kerülnél, és mintha egyáltalán senki sem lenne a közeledben, akivel érdemes lenne megismerkedned. Jó, ha észben tartod, hogy nincs igazad! Ezen a hétvégén megismerkedhetsz egy csúnya fiúval, akinek aranyból van a szíve.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A nyár hatására egy kicsit megbolondulnak a Nyilasok. Most tombolnak a hormonjaid, és szerencsére a párod hormonjai is felpezsdülnek. Úgy érzitek, hogy kamaszok vagytok, és egész hétvégén fagyiztok, sétáltok, és hatalmasakat beszélgettek. Talán még kézen fogva andalgás, és egyéb bohóságok is lesznek. Ha pedig már kamasz gyerekeitek vannak, nos, ők egy kicsit cikinek tartják a romantikázásotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán pont most ismerkedsz meg a nagy Ő-vel. Talán már ismeritek is egymást, de most fedezitek fel a másikban a potenciális szerelmi partnert. Nagyon fontos, hogy ezen a hétvégén ne hozz elhamarkodott ítéleteket, és minden kérdést tegyél fel, azokat is, amelyeket a legszívesebben elhallgatnál.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nem is gondolod, hogy mennyi romantika és szerelem szorult a párodba. Ő ezen a hétvégén a szokottnál jóval érzelmesebb, és most könnyebben mutatja ki a szeretetét. Te azonban mintha nehezebben fogadnád a bókokat, és figyelmen kívül hagynád az apró gesztusokat. Figyelj jobban oda a párodra, és dicsérd meg, mert jólesne neki egy kis pozitív visszajelzés.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem is gondolnád, hány fiú szeretne veled megismerkedni. Úgy tűnik, mintha ezen a hétvégén sokkal inkább a saját gondolataiddal lennél elfoglalva, mint a fiúkkal. Érdemes lenne minden gondod és munkahelyi ügyed ellenére legalább szombaton este elmenned bulizni a csajokkal, hogy kikapcsolódj egy kicsit!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Tíz gondolatodból nyolc borongós, kettőt pedig a párod változtat széppé. Nem túl jó arány, ugye? Itt lenne az ideje, hogy mindketten részt vegyetek egy optimistaképző tanfolyamon, mert úgy tűnik, hogy lassan elkezdtétek egymás egy aggódásspirálba hajszolni. Miért ne lehetne boldog a jövőtök?

Ha csak keresed a szerelmet: A szüleid ezen a  hétvégén idegesítő kérdéseket tehetnek fel, és ha más rokonokkal is találkozol, ők sem kímélnek. Nyugodtan állj ki magadért, és mutasd a külvilágnak azt, hogy boldog szingli vagy. Talán épp mostanában találkozol a nagy Ő-vel, aki egyébként csak akkor kezd el veled ismerkedni, ha valóban boldog szingli leszel, és nem szomorú!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A csillagok szerint mostanában túl sok külön programot szerveztek. Talán már neked is feltűnt ez, és talán elkezdtél aggódni amiatt, hogy mi van, ha ennek van valami oka, mi van, ha a párodnak már nem te vagy a legfontosabb? Ne ess pánikba, inkább kérdezd meg a szívedet, hogy ő mit gondol erről! Ha a szíved is azt súgja, hogy baj lehet, érdemes lenne beszélnetek egymással!

Ha csak keresed a szerelmet: Gondolatban már a következő párkapcsolatodban vagy. Ez a megközelítés nagyon jó, mint ahogy az is, hogy a legkülönfélébb spirituális módszereket veted be a párkeresésben. Ezen a hétvégén az ezoterikus praktikáidat siker koronázza. Érdemes odafigyelned a gondolataidra és képzeletben megjelenítened a sikert!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top