Ezo

Most végre megtalálhatod a párod! – Júniusi holdnaptár

Szent Iván éjjelén a Hold az Oroszlánban folytatja útját, aki még nem találta meg a párját, annak most minden esélye megvan rá.
Júniusi holdnaptár

 
A júniusi havi horoszkópért ide kattints!

2012. június 2–3.
Növő Hold a Skorpióban

Foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek nem e világiak, ha tudsz, akkor beszélgess olyan témákról, amelyek az ezotéria hatáskörébe tartoznak. Akár meg is nézhetsz ilyen filmet, vagy olyan személynek a közelébe kerülhetsz, aki ebben a járatos. Az egészségedre jobban vigyázz, ha sportolsz, akkor ne vigyél túlzásba semmit. És a várható időjárási frontok miatt türelmetlenebb lehetsz, de ezt jól fogod tudni kezelni.

2012. június 4.
Telihold és holdfogyatkozás a Nyilasban

Kissé feszült lesz ez a nap, nemcsak a telihold és a holdfogyatkozás miatt, hanem azért is, mert olyan ügyeket kell elintézned, amelyek kényesek, kellemetlenek, és amelyeket kénytelen vagy titkolni olyan személyek előtt is, akik szeretnek. De tudod, hogy előbb-utóbb el kell mondanod, mert a dolgok nem haladhatnak a régi kerékvágásban.

2012. június 5.
Fogyó Hold a Nyilasban

Ideges vagy a pénz miatt, és igazságtalannak tartasz dolgokat, de nem tehetsz ellenük semmit. Ha vizsgázol, és nem vagy biztos abban, hogy mindent tudsz, akkor nem lesz baj, mert éppen akkor jönnek elő azok az információk, amelyekre szükséged van, amikor kell. Még azok is, amelyeket csak egyetlenegyszer futottál át. A szerelemben feszültségre számíthatsz, talán ennek is oka a pénz, valamint a munka hiánya.

2012. június 6–7.
Fogyó Hold a Bakban

A mai napon akár tudatosan, akár tudattalanul, olyan emlékek jönnek fel a lelkedben, amelyek talán könnyeket csalnak a szenedben. Ha olyan emberről van szó, aki nagyon hiányzik, de lehetetlen a vele való találkozás, akkor gyújts meg egy szál gyertyát és emlékezz rá. Fontos, hogy tartózkodj ezen a két napon a túlköltekezéstől, mert hajlamos lehetsz a pazarlásra. Előfordulhat, hogy új rokon, családtag érkezik, és ez óriási izgalommal tölt el. Ha színházba mész, készülj közlekedési anomáliákra.

2012. június 8–9.
Fogyó Hold a Vízöntőben

Furcsa két nap lesz a következő. Hihetetlen energiák feszítenek, ezért jó lenne, ha ezeket az óriási energiákat mondjuk testmozgással levezetnéd, mert ha nem teszed, még az is lehet, hogy baleset formájában fogod megélni. Konfliktusaid adódhatnak embertársaiddal, de ha képes vagy figyelni a másikra, és nem akarod a saját igazadról meggyőzni őt mindenáron, vagy éppen fordítva, ha rád akarnak erőltetni valamit, de szép szóval kitérsz előle, akkor talán még barátokra is szert tehetsz.

2012. június 10–11.
Fogyó Hold a Halakban

Rendkívüli óvatosságra van szükség, különösen vezetés közben. Ha valamiről megvan a véleményed, és szeretnél kritikát gyakorolni, akkor fogd vissza magad, mert sajnos szavaiddal, bár a te nézeted szerint igazat és őszintén beszélsz, mégis nagyon megbánthatsz velük valakit. Olyasvalakivel is összefuthatsz, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét.

2012. június 12–14.
Fogyó Hold a Kosban

Ne légy irigy, és ne sértődj meg semmin! És ami a legfontosabb, hogy ne add ki magad egy olyan személynek, akiben most megbízol, de korábban nem volt a viszonyotok olyan nagyon jónak nevezhető. Mert meglátod, adandó alkalommal vissza fog élni mindazzal, amit mondtál neki. Képes vagy ezekben a napokban az alapos munkavégzésre, és nem adod fel, még akkor sem, ha valaki hónapok óta elutasít. Most próbálkozz újra, mert talán kötélnek áll, és beleegyezik abba, amit szeretnél. A szerelemben boldog napok következnek, a meglévő kapcsolatok szorosabbá válnak, az új ismeretségekből komoly kapcsolat lehet.

2012. június 15–16.
Fogyó Hold a Bikában

Ha tudsz, mozdulj ki, és vegyél részt valamilyen tömegrendezvényen. Ha csak nézőként, szemlélőként mész, mert nem akarsz résztvevője lenni az eseménynek, akkor is nagyon jól fogod érezni magad. Ha a shoppingolás az, amihez nagyobb kedvet érzel, akkor ne fogd vissza magad, mert biztosan találsz már most olyan leértékelt dolgokat, amelyeket teljes áron nem vennél meg, viszont így már jöhet. Találkozhatnál barátnőkkel is egy kávé erejéig, rövid eszmecserére.

Megtalálhatod a párod! - Júniusi holdnaptár

2012. június 17–18.
Fogyó Hold az Ikrekben

Valakinek a hiúsága teljesen megdöbbent. Nem gondoltad volna, hogy ennyi pénzt képes kiadni olyan dolgokra, amelyekről azt hiszi, hogy tőlük fiatalabbnak vagy többnek fog látszani. Ne felejtsd el, hogy ő a látszatnak él, semmi sem fontosabb számára, mint a külsőség. Így aztán eszedbe ne jusson, hogy ítélkezz felette, egyszerűen fogadd el, hogy ilyen. Ja, és ami még fontosabb, ne tedd szóvá, vagy ne kicsinyeld le azokat az embereket, akik olyanok, mint ő, mert ezzel egy ádáz ellenséget szerzel.

2012. június 19.
Újhold az Ikrekben

Talán kicsit fáradtabb vagy, mint máskor, ezért nincs is kedved több mindenhez. De tudd, hogy amibe ma belekezdesz, azért jó, mert ha később változtatni szeretnél – mert mondjuk a körülmények nem úgy alakulnak, ahogy a kezdet kezdetén látszott –, akkor ezt gyorsan és egyszerűen, minden gond nélkül megteheted. A párkapcsolatokban a partnered arra vágyik, hogy kicsit kényeztesd, és olyan dolgokat is megtegyél, amire már régebb óta kért, de nem voltál hajlandó. Ez sokat javíthat még a legjobb kapcsolatokon is.

2012. június 20–21.
Növő Hold a Rákban

Jó lesz a két nap, mert pénz is állhat a házhoz, találkozhatsz valakivel, és ez a találkozás szinte felvillanyoz. Közben olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyek szinte korszakalkotónak is nevezhetők. A büszkeség is átjárja a lelked, talán nem a saját teljesítményed miatt, hanem mert olyan dolgok történnek a családban, vagy hozzád közel álló emberekkel, ami miatt te is őszintén boldog vagy. És tudod, most van, 21-én a nyári napforduló, amikor a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka – nem kéne ezt a rövid éjszakát kihasználni…?

2012. június 22–24.
Növő Hold az Oroszlánban

Már készülhetsz a Szent Iván-éjszakai bulikra. Nehogy kihagyd, akár van partnered, akár nincs. Mert tudod, a misztika szerint, ha körbejársz egy máglyát, vagy legalább ezen az éjszakán elsuttogod a kívánságaidat, akkor az hamarabb teljesül. És ha mégis elmész egy hagyományos Szent Iván-buliba, és sikerül egy máglyából egy darab félig elégett faágacskát megszerezned, akkor az lehet te szerencseamuletted.

2012. június 25–26.
Növő Hold a Szűzben

Realitásérzéked most nem a legjobb, úgy is mondhatjuk, hogy nem igazán állsz a helyzet magaslatán, és talán ez okozhatja, hogy egy fontos döntésben nem jól ítéled meg a helyzetet, aminek később következményei lehetnek. Ezért most ne fogadj meg semmit, ne kötelezd el magad senki mellett. És ha óriásit csalódtál valakiben, akkor azt ne mondd el fűnek-fának, mert nem igazán kíváncsi rá senki, illetve önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe.

2012. június 27–28.
Növő Hold a Mérlegben

Nem kellene annyit variálnod, hanem határozottnak lenni, és eldönteni, hogy mit is akarsz valójában, és ezt megmondani a partnerednek. És ha ez neki nem tetszik, akkor próbálj kompromisszumot kötni, de az álmaidról, a vágyaidról ne mondj le. És tudd, hogy vannak, akikre számíthatsz, akik kiállnak melletted, és segítenek – önzetlenül –, hogy elérd a célod. Légy résen, figyelj mindenre, mert ezen a két napon fokozottan bírságveszélyes helyzetekbe keveredhetsz.

2012. június 29–30.
Növő Hold a Skorpióban

Ha lehet, ezen a két napon kerüld a veszélyesnek tartott helyeket és a veszélyesnek tartott embereket is, mert igazán nincs szükség arra, hogy valaki megtaláljon és elkezdjen kekeckedni veled. Előfordulhat, hogy sor kerül egy olyan beszélgetésre, amelyet már egy ideje tologatsz, de most jön el a pillanat, amikor már nincs kiút. Ha változtatásra késztetnek, netán az élet kényszerít erre, akkor ne állj ellent, mert talán most fáj, ami történik, de később visszatekintve rájössz, hogy igazán így volt jó. Fontos, hogy ezen a két napon győzd le féltékenységi hajlamaidat, ha sikerül, megveregetheted a saját válladat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top