Ezo

Angyalhoroszkóp június 7-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal a lélekvezetőd, akit nemcsak akkor kell hívnod, amikor igazán nagy a baj, vagy úgy látod, hogy nagy baj készülődik, és szeretnéd megúszni, vagy mindenféle sérülés nélkül átvészelni. Hanem akkor is, amikor a saját bőrödön tapasztalatod a karma igazságosságát, amely most neked kedvez. Hívd Gábrielt, hogy akadályozzon meg abban, hogy túlságosan elszálljon veled a ló, és örömödben olyat tégy, ami mások szemében visszatetsző.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyal mindig veled van, talán ez akadályoz meg abban, hogy elhidd valamiről, hogy igaz. Olyan sok minden keresztül mentél már az utóbbi időben, hogy mindent fenntartással fogadsz. És ez nagyon helyes. Mert ami a héten történik, az tényleg túlságosan szép ahhoz, hogy igaz lehessen. Ezzel Jofiel megakadályoz egy újabb csalódástól.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek

Chamuel arkangyal veled van, és olyan helyzetbe hoz, amivel megakadályozza, hogy túlságosan sokat képzelj magadról. Hogy olyan emberekkel barátkozz, akik talán magasabb pozícióban vannak nálad, és akiknek elmondanál olyan dolgokat, amivel csak saját magadnak árthatsz. Chamuel veled lesz, ezt észreveszed abból, hogy csak akkor nyitod ki a szádat, amikor kell.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalt talán nem árt, ha hívod, mert még mindig bizonytalan egy olyan helyzet, amire tulajdonképpen 100 százalékig számítottál, amire majdnem azt is lehetne mondani, hogy mindent feltettél. Kérd Murielt, hogy sürgesse meg az ügyedet, és kapd meg azokat az engedélyeket, amelyek az induláshoz, a kezdéshez szükségesek, hogy végre biztos legyél abban, hogy amibe kezdesz, az jó lesz, és menni fog.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyal muszáj lesz hívnod, mert sajnos a munkádban olyan baklövést követtél el, amely miatt akár a szűrödet is kitehetik. Kérd Mihályt, a lélekvezetődet, hogy a dolgot valahogy simítsa el, és ne kerülj nagyobb bajba.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyal nem árt, ha veled van, mert ugyan fantasztikusan megy minden – úgy látja talán a külvilág – de ez egyáltalán nincs így. Talán még a munkahelyeden is elővesznek azért, mert egy barátodnak kedveztél, aki viszont hibát követett el. Sajnos olyan hibát, amivel akár magával ránthat a bajba téged is. A dolog érdekessége, hogy ugyan a baj most történik, de a bukás egy-két hónap múlva – ezért híd lélekvezetőd, hogy akadályozza ezt meg.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal veled lesz ezekben a napokban, és talán ennek is köszöneted, hogy vizsga, vagy felvételi, esetleg állásinterjú jól sikerül. Sőt, nemcsak jól, hanem nagyon jól. Olyan támogatókat is magad mögött tudhatsz, akik nagy befolyással rendelkeznek, és hajlandóak a te szekeredet tolni. Szerelmi ügyekben kérd lélekvezetődet, hogy segítsen kimászni egy olyan kapcsolatból, amit már egy ideje szeretnél megszüntetni.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyal, a lélekvezetőd, akit hívj, mert az még hagyján, hogy valamit esetleg elszúrtál, és makacsul ragaszkodtál hozzá, mint a te saját elvedhez. De hogy akiben megbíztál – és közben azt gondoltad, hogy kézben is tudod őt tartani – eláruljon oly módon, hogy hibát kövessen el, és az esetleg a te állásodba kerüljön, az már sok. Kérd Rafaelt, a nehéz pillanatokban ne hagyjon cserben.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas

Zadkiel arkangyalt hívd, mert vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzed, hogy egyszerűen nem tudod úgy folytatni, ahogy eddig. Annyiféle változás zajlik körülötted, hogy ez már sok, képtelen vagy a tempót tartani. Kérd lélekvezetőd, hogy legyen veled, amikor döntés helyzetbe kerülsz, és küldjön jelet, mi az amire igent, és mi az amire, nemet ajánlott mondani.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyal ha veled van, akkor teljesen nyugodt maradsz, mert érzed, hogy jöhet bármilyen helyzet, a nyugalmadból semmi sem tud kihozni. Még az sem, hogy vannak körülötted olyan emberek, akiktől szinte minden hajad szála az égnek áll, és már amikor látod, hogy kinyitja a száját, ordítani tudnál. Ám lélekvezetőd megajándékoz a nyugalommal, így elkerülheted, hogy olyannal is összevessz, akivel nem szeretnél, vagy ellenséget szerezz magadnak.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyal jelenléte arra ösztönöz, hogy többet foglalkozz a munkával. Ha van munkád, akkor ezen a héten különösen figyelj arra, amit végzel, mert előfordulhatnak hibák, és ezeknek anyagi következményei lehetnek. Ha nincs munkád, ezekben a napokban adódhat egy olyan lehetőség, amelynél kérd lélekvezetőd tanácsát, mert túl szép, hogy igaz lehessen. Ám Urielt, ha kéred, megmutatja, hogy valójában milyen ez a feladat.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyal akkor is veled van, ha nem gondolsz rá. Például ő ment meg attól, hogy nagyobb csetepaté alakuljon ki otthon. Hogy bírd még cérnával, és ne mondj, vagy tegyél olyat, amivel végleg elvághatod magad azoktól az emberektől, akikhez tartozol, és ne feledd, hogy valamikor önként csatlakoztál hozzájuk. Kérd abban is a segítségét, hogy anyagi gondjaid mérséklődjenek.
Ha szükséged van egy kis napi erősítőre, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top