Ezo

Angyalhoroszkóp június 14-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt hívd, ha titkaid vannak, hogy azok ne derüljenek ki; bár csupa jó szándék vezérelt, amikor olyasvalakin segítettél, akit a partnered vagy valaki ismerősöd nem igazán szívlel. És Gábriel akadályozzon meg abban, hogy a munkahelyeden olyan dolgokat mondj éppen a felettesednek, amit nem akar hallani, de amit mondasz, az sajnos igaz. Ne segíts neki, ismered a régi mondás igazát: a hírhozónak veszik fejét a rossz hírért…

Angyalhoroszkóp június 14-től

Bika 

Jofiel arkangyalt kérd, hogy segítsen, mert vívódsz, nem tudod, hogy mitévő legyél. Tudomásodra jutottak olyan dolgok, amelyeket talán jobb lenne nem megbeszélni senkivel, még a partnereddel vagy a bizalmasoddal sem. Kérd, hogy segítsen, ne mondd el a dolgokat, mert félő, hogy ezzel elkiabálod azt a szerencsét, amiben rövidesen részed lesz.

Ikrek

Chamuel arkangyalt kérd, hogy küldjön egy jelet, hogy jó úton jársz, és szabadítson meg egy olyan munkától, amit szívből utálsz. És persze azoktól a barátoktól is, akikben naiv módon bíztál, és kiderült, hogy a te tehetségedet, energiádat, amivel belevetetted magad a munkába, lenyúlták.

Rák

Muriel arkangyalt hívd, hogy könnyen túltedd magad azon, amit egy olyan személy művelt veled, akiben bíztál. Igaz, ha magadba nézel, rájössz, hogy nem voltál vele olyan nagyon nagylelkű, és még te csodálkozol azon, hogy nem úgy reagált, ahogy elvártad volna. Muriel segít abban is, hogy végre elinduljon az a munka, amelynek előkészületein annyit dolgoztál, és abban is, hogy megbocsáss magadnak és annak, aki csalódást okozott.

Oroszlán 

Mihály arkangyalt kérd, hogy simán menjen ezen a héten minden, és senki se zavarja meg azt, amit elterveztél. Nagy színész vagy színésznő vagy, ezért bármit el tudsz játszani, különösen, ha az érdeked ezt kívánja. De azért arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, mert a dolgok fordítva sülhetnek el, mint szeretnéd, és ekkor még lélekvezetőd sem tud segíteni.

Szűz

Raziel arkangyalt kérd, hogy segítsen, különösen ha még mindig egészségi problémával küszködsz, vagy ha már te túl vagy az egészen, de egy hozzád közel álló személy is bekerült ebbe a nehéz helyzetbe. És a munkában is veled lehetne a lélekvezetőd, mert sajnos felettesed, úgy néz ki, átlát olyan dolgaidon, amin nagyon nem szeretnél.

Mérleg

Haniel arkangyalt csak bátran hívd, mert egyszerűen nem tudod eldönteni, hogy igazán mit érzel. Aki régóta veled van, talán együtt is éltek, már nem olyan izgalmas, de még szereted, habár nem lobogsz érte úgy, mint régen. Viszont az új hol nagyon nyomul, hol teljesen lankad, nem érted, mi az oka. Haniel segít választani, hogyan dönts, mert döntés elé kerül lassan az ügyed.

Skorpió

Rafael arkangyalt hívd, hogy abból a mélységesen mély fáradtságból kimozdítson, amiben vagy. Hogy adjon erőt és tisztánlátást, amivel végig tudod vinni mindazt, amit elkezdtél, és közben ne dőlj be olyanok szavának vagy cselekedeteinek, amire csak azt lehet mondani: álságos. A szerelemben, ha csalódás ér, Rafael segít, hogy az egészet félvállról vedd.

Nyilas

Zadkiel arkangyalt muszáj lesz ezen a héten hívnod, mert tényleg minden erőt megmozgatsz, és a kreativitásod szinte a csúcson van, de olyan feladat elé állít a munkaadód vagy az élet, amelyről úgy érzed, hogy mégsem tudod megoldani. Zadkieltől azt is kérheted, hogy segítsen abban, hogy amivel megbíztak, mégis elfogadják, vagy olyan terv pattanjon ki a fejedből, amely korszakalkotónak is nevezhető.

Bak

Cassiel arkangyal ha veled van, akkor úgy érzed, nem érhet semmi gond. Koncentrálni tudsz olyan dolgokra, amelyek eddig nem érdekeltek, vagy oda kellett volna figyelned rájuk, de nem volt hozzá erőd. A megélhetésben, a munkában szerencsésen alakulnak az ügyeid, de csak akkor, ha képes vagy valakivel szemben az előítéleteidet legyőzni.

Vízöntő

Uriel arkangyal a lélekvezetőd, akit kérj arra, hogy ne engedjen teljesen elrugaszkodni a valóságtól, hogy ne higgy a túlontúl szép szavaknak és ígéreteknek. Különösen akkor, ha pénzről vagy szerelemről van szó. Ha éppen utód érkezik a családba, Uriel melletted lesz, hogy minden rendben menjen.

Halak

Asariel arkangyal veled van, és ezt érzed is, hiszen pénzügyekben onnan jön az áldás, ahonnan nem is számítottál rá. Ingatlannal, rokonsággal kapcsolatban olyan dolgok oldódnak meg, amelyek talán már régóta húzódtak, és teljesen kilátástalannak tűnt, hogy valaha is jobbak lesznek. Ám ez nem így van, a dolgok most fordulóponthoz érkeztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top