Ezo

Napi kínai mantra június 17-re

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk.

Kínai horoszkóp

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Az isteni időzítés működik életemben.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Védőháj nélkül is magabiztos vagyok.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Bármibe fogok, az jól sikerül.

Napi kínai mantra december 14-re
Tudom, hogy a legjobbat érdemlem.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Szeretetet adok mindenkinek.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Megőrzöm a testem jólétét.

Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Belső gyermekem szeretettel veszem körül.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Gyerekeim boldog életet élnek.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Bőségben élhetek.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Megérdemlem a legjobb munkahelyet.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Igazamat szeretettel kimondom.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Békesség van bennem.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top