Ezo

Heti horoszkóp június 25-től

A Jupiter és a Neptun hosszan tartó nehéz fényszögkapcsolata most kezdődik, ami figyelemre és fegyelemre int mindenkit.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Minden esélyed megvan arra, hogy a héten megbüntessenek, ugyanis előfordulhat, hogy lejár egy okmányod, amiről nem is tudsz. Vagy éppen figyelmeztettek rá, de olyan helyzetbe kerülsz, amikor muszáj menned, és a lejárt okmány miatt lebuksz, és keményen fizethetsz. Ha régi a párkapcsolatod, akkor semmiféle megértésre, vagy toleranciára ne számíts a részéről, ezért jobb, ha nem mondasz el neki mindent, mert csak veszekedés lesz a vége. Egy családtagodat félted, tégy meg érte mindent.

Heti horoszkóp Bika

Csak semmi irigykedés vagy smúzolás, mert abból csak baj lehet. Különösen a pénz miatt, amiből mintha egyre kevesebb lenne ezen a héten, olyan dolgokra is hajlandó vagy, amit ha megtettél, nem szívesen nézel tükörbe. Hallhatsz egy hatalmas nagy hülyeséget, ami úgy tűnik, akár igaz is lehetne, de sajnos nem az, túl szép az egész ahhoz, hogy igaz lehessen, nehogy felülj neki, vagy valamilyen módon belemenj. Ha szerelmes vagy, kedvesedet biztasd, neki most erre igazán nagy szüksége van.

Heti horoszkóp Ikrek

Az a fontos, hogy a héten a földön maradj, ne szállj el, ne képzeld azt, hogy olyan dolgokat is megtehetsz, amiket mások nem. Ne gondold magadról, hogy valamiféle láthatatlan védelem alatt állsz, mert ebből még komoly anyagi veszteségeid származhatnak. Ráadásul olyanoknak is a tudomására jut a viselkedésed, akik örülnek, ha valami negatív dolgot hallanak rólad. Hát ne add meg nekik ezt a lehetőséget, és légy sokkal körültekintőbb, mint általában. Ha külföldről érkezik ismerősöd, rokonod, szerelmed, azt sem tudod, hogy örömödben mit tegyél.

Heti horoszkóp Rák

Óriási feszültség alakul ki benned elsősorban a munkád miatt, hogy hogyan fogadják azt, amit kitaláltál. Vagy mennyire lesznek megelégedve mindazzal, amit nyújtani tudsz. Közben szuperérzékeny vagy, ami arra utal, hogy a kritikát nehezebben viseled, mint máskor. Pedig ezek építő jellegűek, ne légy dühös, hanem inkább fontold meg mindazt, amit hallasz. Mert meglátod, hogy ebből a következő időben csak jó származik. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, akkor úgy viselkedsz, mintha beléd bújt volna a kisördög, és nem hagysz semmit szó nélkül, amit mond.

Heti horoszkóp Oroszlán

Kőkemény válaszokat tudsz adni, vagy olyan a kommunikációd, amivel másokat megsérthetsz. Hajlamos vagy a héten a bocsánat vagy a megbocsátás szócskát kitörölni a szótáradból, ami pedig nagy baj, mert később ezért még a sors keményen megfizetettet. Légy tekintettel másokra, ne légy túlságosan önző, és ne zengjen a hangodtól éppen az a hely, ahol megfordulsz. Mert előfordulhat, hogy éppen az, akit támogatódnak, jó barátodnak hiszel, annak lesz elege belőled, és fordul el tőled.

Heti horoszkóp Szűz

Még az is megtörténhet, hogy muszáj lesz egy előre eltervezett programon változtatnod, mert nem biztos, hogy kedved lesz az egészhez. Ebbe belejátszanak természetesen olyan emberek, akiket nem kedvelsz, és ők szintén részt vennének ezen az eseményen, valamint az egészségi állapotod is mintha ismét csak nem lenne a legfényesebb. Amennyiben olyan egészséges vagy, mint a makk, akkor viszont valakinek az egészségi gondjai miatt kell átszervezned az életedet, ezért alakul minden másként, mint ahogy számítottad. De fegyelmezett vagy, és nem lesz semmi gikszer.

Heti horoszkóp Mérleg

Pontosan tudod, hogy mindennek van határa, és talán éppen ezen a héten következik be, hogy például egy kapcsolatot megszakítasz, mert elérkeztél arra a pontra, amikor nem kívánod őt látni. De az is megtörténhet, ha tartós párkapcsolatban élsz, és úgy érezted, hogy a kedvesed nem teljesen őszinte veled, akkor egy furcsa helyzetnek köszönhetően erre fény derül. Arra ügyelj, hogy ne mondj, vagy ne tégy olyat, amit nem lehet majd jóvátenni, és ami miatt később – amikor visszagondolsz az egészre – szégyenkezni fogsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, aki ártott neked, ha van hozzá erőd, nézd levegőnek.

Heti horoszkóp Skorpió

A szerelmi kapcsolatokban fény derülhet olyan dolgokra, amelyek eddig ügyesen el voltak rejtve, vagy nem beszéltetek róla, esetleg – főleg te – homokba dugtad a fejed. Ám most nincs mese, nyílt lapokkal kell játszani, őszintén, mert csak így lehet egy esetleges állóvízből kilépni, vagy azt felkavarva továbblépni. Ha félsz kipróbálni valamit, amit a környezetedben mindenki ügyesen csinál, és azt lesi, hogy te hogyan reagálsz, akkor csak légy magabiztos, mert mindent a lehető legjobban fogsz végezni. Viszont egy külföldi utazást el kellene halasztani, ha lehet.

Heti horoszkóp Nyilas

Azért a kártyakeverésben nincs párod! A múlt héten sikerült megint összevissza fecsegned és olyan dolgokat csinálnod, amiből egyes emberek levonták a következtetést, és nem biztos, hogy ez rád nézve pozitív. Ezért nagyon jó lenne, ha visszafognád magad, főleg a munkáddal foglalkoznál, mert előfordulhat, hogy a feletteseidnek már új tervek fogannak meg fejecskéikben, amelyekben te nem szerepelsz. Jó tett helyébe jót várj, egy barátod sokszorosan meghálálja azt a szívességet, amit teszel neki.

Heti horoszkóp Bak

Szerelmi ügyekben ismét nem vagy a topon, mert olyasvalaki iránt rajongsz, akit inkább el kellene felejtened. De ha együtt jársz valakivel, az is lehet, hogy félreértések, elhallgatások lehetnek köztetek, és mivel ragyogó a kombinációs készséged, ezért olyan dolgokat találsz ki, amelyeknek igazán nincs valóságalapjuk. Sokkal nagyobb szükséged van a pénzre, mint korábban, ezért aztán több mindent bevállalsz, és sikeresen is tudod teljesíteni. Ha valamilyen hivatalos ügyet kell intézned, akkor minden olyan könnyedén és gyorsan megy, mint a karikacsapás.

Heti horoszkóp Vízöntő

Amiről a múlt héten még úgy gondoltad, hogy „elment a hajó”, arról kiderülhet a héten, hogy mégsem. És igen, felszállhatsz rá, vagyis megoldódik egy olyan problémád, amely miatt szinte kétségbe estél, és fogalmad sem volt arról, hogy is alakul a jövőd. Most megnyugodhatsz, mert valakinek a pechje lesz a te szerencséd. Valakinek a pimaszsága vagy hozzáállása bizonyos dolgokhoz annyira felbosszant, hogy képes vagy nem kímélni sem erőt, sem energiát azért, hogy megkapja mindazt, ami jár neki. Úgy tűnik, mintha az igazság bajnoka lennél…

Heti horoszkóp Halak

Valahogy úgy vagy vele a héten, hogy nem szívesen mész haza. Minden valószínűség szerint tudod, hogy mi az oka ennek, de valahogy nem mersz szembenézni vele. Pedig nagyon jó lenne, ha – azzal vagy azokkal, akikkel együtt laksz – tisztáznál bizonyos helyzeteket, mert ez után minden másképpen alakulhatna. Most sok dolog múlik azon, hogy mit és hogyan lépsz a héten; ez az anyagiakra is vonatkozik, és természetesen a párkapcsolatodra is hatással lesz. Akár van, akár csak alakulgat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top