Ezo

Angyalhoroszkóp július 19-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalra szükséged lesz, mert előfordulhat, hogy szorongás támad benned. Kérd lélekvezetődet, hogy nyugtasson meg, ne félj attól, amit titokban nem mersz kimondani. Ő majd segít a szorongásod oldásában, és nem következik be mindaz, amitől félsz.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Angyalhoroszkóp július 19-től

Bika

Jofiel arkangyal veled van, és azért is érzed jól magad a bőrödben, mert valószínűleg olyan emberek társaságában töltheted az idődet, akiket szeretsz és akikben megbízol. Amikor azonban a testvéred vagy valamelyik rokonod valami olyasmit talál ki, amitől teljesen kiborulsz, és legszívesebben olyat mondanál, amit magad is megbánnál, akkor hívd Jofielt, és ő megakadályoz ebben.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Ikrek

Chamuel arkangyal veled van és megakadályoz abban, hogy olyan dolgot tegyél, amivel nagyon megüthetnéd a bokádat. A becsületesség útjára terel, és azt is meggátolja, hogy ujjat húzz a feletteseddel. Ha nyaralsz, és nem alakul minden úgy, ahogy tervezted, feltétlenül kérd a segítségét!
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Rák

Muriel arkangyalt hívd, mert az otthonodban olyan felfordulás van készülőben, ami megzavarhatja a nyugalmadat, és senki más nem segíthet, csakis a lélekvezetőd. Ha nyaralsz, és ezt otthon teszed, akkor vendégjárásra számíthatsz, és egyesek az agyadra mennek, de ha hívod Murielt, a dolgok mégis jól alakulhatnak.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Oroszlán

Mihály arkangyal veled van, ezért megakadályozza, hogy úgy viselkedj, mint egy gyilkos galóca, mert azt hiszed, hogy mindent megengedhetsz magadnak, és te vagy a sztár, természetesen éjjel és nappal is. Jó lenne, ha egy kicsit visszavennél, de mivel úgy tűnik, hogy ez nem megy magadtól, kérd lélekvezetőd segítségét. Ha nem teszed, ellenségeid száma a sokszorosára nő.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Szűz

Raziel arkangyalt csak bátran hívd, mert anyagi ügyek terén nem alakul minden úgy ahogy szeretnéd. Kérd, hogy segítsen elrendezni azt az ügyet, amelyre tulajdonképpen ráfizethetsz, és mélyen, nagyon mélyen a zsebedbe kell nyúlni, ha lélekvezetőd nem siet a segítségedre. És abban is kérheted a segítségét, hogy egy nehéz helyzetből megtaláld a kiutat.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Mérleg

Haniel arkangyal segít feldolgozni mindazt, amit hallottál, és teljesen le vagy döbbenve, hogy miért és hogyan kerülhetett erre sor. De az még jobban elképeszt, hogy azt hitted, jó emberismerő vagy, miközben a most kiderült dolgok azt bizonyítják, hogy tévedtél. Kérd lélekvezetődet, hogy segítsen kiigazodni ebben a bonyolult helyzetben.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Skorpió

Rafael arkangyalra szükséged van, mert sajnos ezekben a napokban hajlamos lehetsz úgy viselkedni, mint a saját ellenséged. Óriási feszültség gyűlik fel benned, amit nem szabad a környezetedre zúdítanod, hanem meg kell próbálnod testmozgással levezetni. És kérd lélekvezetőd, hogy a közlekedés során legyen veled, ne legyen semmi gondod!
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!
 
Nyilas

Zadkiel arkangyalra számíthatsz, amikor megtudsz valamit, amiről álmodban sem gondoltad volna, hogy ez éppen veled esik meg. Kérd lélekvezetődet, hogy adjon neked ezekben a napokban diplomáciai képességeket, amelyekkel sajnos hadilábon állsz, mert nagyon sok múlik azon, hogy mikor szólalsz meg, és mit mondasz.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Bak

Cassiel arkangyalt csak hívd bátran, amikor olyan helyzet áll elő, amelyet nem tudsz uralni. (És általában ehhez te nem vagy hozzászokva.) Lélekvezetőd a segítségedre siet, és megakadályozza, hogy olyan dolgok történjenek, amelyek miatt az arcod könnyben úszhatna.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Vízöntő

Uriel arkangyalról olykor azt hiszed, hogy elfeledkezett rólad. De nem így van, hiszen kreatív vagy, és sok olyan ötleted támad, amelyek korszakalkotónak is nevezhetők. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked  miatt boldogsággal vegyes aggodalom tölt el, de inkább az öröm érzése lesz rád a jellemző. És ebben Uriel „keze” is benne van.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Halak

Asariel arkangyalról ezekben a napokban időnként úgy érzed, hogy veled van, néha viszont úgy, hogy teljesen elfeledkezett rólad, pedig egy kellemetlennek tűnő helyzetből éppen az ő segítségével tudsz megszabadulni. És ő az, akinek a sugallatára vigaszt tudsz nyújtani egy olyan személynek, akinek ez nagyon kell, és akit nagyon szeretsz.
Nézd meg, mit üzen a mai angyalkártya!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top