Ezo

Itt az újhold, kezdj új életet!

Ha eddig problémáid voltak otthon, eljött a megoldás ideje: a július 19-i újhold támogat minden olyan folyamatot, amely a családi és magánéleti békét, a párkapcsolatok elmélyülését szolgálja.

Itt az újhold, kezdj új életet!Ma új alapokra helyezhető a szülő-gyerek viszony – attól függetlenül, hogy ebben a kapcsolatban szülő vagy gyerek vagy-e. A Rák újhold segíti a takarítást, a főzést, és minden háziasszonyi teendőt. Aki szeretne kocsit venni vagy cserélni, most kezdje el nézegetni a lehetőségeit (de a vásárlással érdemes lehet várni egy hónapot). Ez az időszak az egészségünk visszaszerzéséhez is kedvez: a ma kezdett gyógykezelések és kúrák sokkal hatékonyabbak lesznek.

Néhány javaslat arra, hogy mibe fogjunk bele a következő napokban:

– Teremtsük meg a családi békét, mert ez most hihetetlenül könnyen, szinte magától megy majd.
– Aki gyermeket szeretne vállalni, ma beszélhet erről a párjával, ez a nap alkalmas a „gyermekprojekt” elkezdésére!
– Az egészségügyi kúrákat, gyógykezeléseket is érdemes ma elkezdeni!
– Ha eddig ismeretlen eredetű egészségügyi problémánk volt, ne halogassuk tovább az orvos meglátogatását és a kivizsgálásokat!
– Belföldi nyaralások elkezdésére, megtervezésére is alkalmas ez az időszak!
– A nagytakarításra, az ablakpucolásra és minden egyéb nemszeretem típusú házimunkára megfelelő a csütörtök – ezekkel most gyorsan könnyen végezhetünk.
– Főzőtanfolyamokat érdemes most kezdeni, de a gasztroblogok indítására és a szakácskönyvvásárlásra is szerencsés nap a csütörtök!
– Csütörtökön otthonülőbbek vagyunk, ne ma akarjunk nagy bulikba menni!
– KRESZ-tanfolyamok elkezdéséhez, és minden jogosítvánnyal, autóvezetéssel, autókkal kapcsolatos tanulnivaló elkezdéséhez alkalmas ez az időszak. (Bár a retrográd Merkúr belassítja a tanulást, ezért számítsunk arra, hogy tovább tartanak a most kezdett tanfolyamok, mint gondoltuk.)
– Csütörtökön vezessünk fokozottan óvatosan és körültekintően! Ma tilos idegeskedni az utakon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top