Ezo

Nagy útmutató: így kell szeretni téged

Jó volna, ha a szerelmünk, a barátaink, a családunk úgy mutatná ki a szeretetet, hogy eljusson hozzánk. Egyikünk ölelésre, másikunk kedves szavakra, harmadikunk kalandokra vágyik. Ahhoz, hogy kapcsolataink valóban szeretetteljesek legyenek, tudatnunk kell a környezetünkkel, hogy hogyan szeressenek minket. Íme, most elolvashatják!

A számmisztika olyan tipológia, amely egyszerű és konkrét. Csak a születésnapunk egy számjegyre egyszerűsített számára van szükségünk.
Pl.: aki 1982. 07. 10-én született: 10 ” 1+0=1; vagyis ő 1-es típus.
De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Náluk ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

Nagy Útmutató: így kell szeretni téged1-es vagyok, mert 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án születtem:

Arra vágyom, hogy figyelj rám. Mindig minden helyzetben. Ha a mobilodon látod, hogy kerestelek, hívj vissza! Ha e-mailt küldök, válaszolj rá! Ha belépek az ajtón, gyere elém, és köszönj! Ha hazaérek, örülj nekem! Ez minden másnál fontosabb. Persze szeretem az ajándékokat és a finom falatokat is. De ezek mit sem érnek, ha nem veszel észre. Arra is szükségem van, hogy kikérd a véleményemet. Ne dönts nélkülem, kivéve, ha meglepetést szervezel nekem. Ezt úgy tedd, hogy tényleg ne vegyek észre semmit, mert gyanakodni kezdek, és akár rossz gondolatok is befészkelődhetnek a gondolataimba! A tartós kapcsolat titka ezen kívül az érdeklődés fenntartása. Maradj izgalmas, kiismerhetetlen!

2-es vagyok, mert 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtem:

Mindennél fontosabb számomra a gyengédség. Ha kedves, türelmes és elnéző vagy velem, megnyugszom. Olyan durva, kritikus és versenyszellemű a világ! Én ott kinn nem érzem jól magam. Arra vágyom, hogy béke, harmónia és tapintható szeretet legyen jelen. Ha bizonytalan vagyok, ne legyél dühös! Ne sürgess, inkább segíts döntenem! De ha lehet, ne úgy, hogy mindig megmondod, mi a jó! Vezess rá, hogy sikerélményem legyen! Viseld el, ha borúsan látom a világot! Ne unj meg dicsérni! Önbizalomhiányom egészen változatos formában tud megnyilvánulni. Mosolyoghatsz ezen, de sose nevess ki érte! Jobb, ha átölelsz, és szó nélkül megcsókolsz. Ebből tudni fogom, hogy szeretsz még.

3-as vagyok, mert 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtem:

Lételemem a nevetés, a humor. Ha meg tudsz nevettetni, nyert ügyed van. A humor egy olyan finom intellektuális szint, ahol csak azok tudnak együtt rezegni, akik egy szinten állnak. Ha ez megvan, minden más működik. Imádom a szócsatákat. Ne ijedj meg, ha kötekedek! Vedd fel a kesztyűt, és érvelj! Győzz meg! De ne sztereotípiákkal és demagóg dumával! Legyél érdekes és okos! Ha szeretsz, akkor mondd! Mondd sokféleképpen: versben, dalban, írd az égre! Én nem unom meg. A hallásom erogén zónám. Ha a fülembe súgod tíz nyelven, elolvadok. De mindig legyél más! „A változatosság gyönyörködtet.” Ez elévülhetetlen igazság a szerelemben és a barátságban is.

Nagy Útmutató: így kell szeretni téged4-es vagyok, mert 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtem:

A pontosság és a megbízhatóság nálam alapelvárás. Ha késel, ha nem csinálod meg azt, amit megígértél, úgy érzem, nem számítok neked. Ha szeretsz, mindig tedd azt, amiben megegyeztünk! Elengedhetetlen, hogy mindig mindenben számíthassak rád. Ha támaszom leszel, akkor biztonságban fogom érezni magam. Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című művében a róka így fejti ki ezt: „Jobb lett volna, ha ugyanabban az időben jössz. Ha, teszem azt, délután négykor érkezel, már három órakor elkezdek boldog lenni. De ha meghatározatlan időben, bármikor jössz, sohasem fogom tudni, melyik órában öltöztessem ünneplőbe a szívemet…” Ha tényleg szeretsz, akkor ez nem nehéz.

5-ös vagyok, mert 5-én, 14-én vagy 23-án születtem:

Imádom a szokatlan, egzotikus, kalandos helyeket, helyzeteket. Ha értésemre akarod adni, hogy szeretsz, legyél merész! Nem kellenek a szokásos SMS-ek, dalok. Nem baj, ha túlzásba esel. Inkább legyen sok a kellék és színpadias a kivitelezés, mint átlagos! Engem nem zavar, ha idegenek is látnak. Nem érdekel, hogy ki mit gondol, ellenben tetszik, ha irigykedve bámulnak. Persze ez nem igaz az intim pillanatokra. A hálószobában különleges zenével, illatokkal, masszázzsal nyűgözhetsz le. Arra is ügyelj, hogy ez változatos legyen! Ha elunom magam, valaki más eltekerheti a fejem. Gondoskodj róla, hogy ne tudjak betelni veled! Ehhez magas hőfokon kell tartanod az erotikát, a szenvedélyt.

6-os vagyok, mert 6-án, 15-én vagy 24-én születtem:

Nekem minden jöhet, ami finom. Senkinek sem olyan kifinomult az ízlése, mint nekem. Az érzékszerveim folyamatosan kielégülésre vágynak. Az ízek, az illatok, az érintés, a látvány és hangok világában is gourmand vagyok. Kényeztess, és elhiszem, hogy szeretsz! Nincs nehéz dolgod, ha azt akarod, érezzem, hogy szeretsz. Vehetsz nekem ékszert, csokoládét, virágot. Elvihetsz klasszikus gyertyafényes vacsorára. Befizethetsz kettőnket egy mézes-illóolajos masszázsra, ahol halk zene szól. Nem tudok betelni az érintéseddel, az illatoddal, a csókoddal. Nem unom meg az ölelésedet, a simogatásodat. Akárhányszor elmész mellettem, érj hozzám, és tudni fogom, szeretsz!

7-es vagyok, mert 7-én, 16-án vagy 25-én születtem:

Csak ketten vagyunk. Ha azt akarod, biztos legyek a szeretetedben, zárjuk ki a külvilágot! Nem akarok másokról beszélni, ha velem vagy. A diszkréció mindennél fontosabb számomra. Amennyiben látom, hogy nem pletykálsz másokról, megnyugszom, és megbízom benned. Nekem nem kellenek ajándékok, nem kellenek drága utazások. Sokkal többre értékelek egy kettesben eltöltött csendes estét vagy egy meghitt hétvégét. Sétálj velem! Üljünk némán! A csend nem kínos. Sőt sokkal beszédesebb, mint a szavak. Számomra megnyugtató, ha hallom a szuszogásodat, látom, hogy olvasol mellettem. A világ elég zajos, harsány és önmutogató. Ha szeretsz, ezeket ne hozd haza! A szeretet legyen a mi titkunk!

Nagy Útmutató: így kell szeretni téged8-as vagyok, mert 8-án, 17-én vagy 26-án születtem:

Az élet szörnyen rövid. Meg kell élni minden pillanatot. Minden perc elvesztegetett idő, amiben nem történik valami. Ha szeretsz, ne várd tőlem, hogy unalmas, átlagos életet éljek! Ha szeretsz, lepj meg! Vigyél gyakran kalandtúrára, sportolni, utazni! Nem gyűjtök pénzt, vagyont, ingatlant, csak élményeket. Ebből sosem elég. Ezerrel égek, ezerrel szeretek, ezerrel szeretkezem. A tűz lételemem. Én nem fáradok el. Neked sem szabad, ha engem szeretsz. Szeress szenvedélyesen! Ne fogd vissza magad, bármikor megcsókolhatsz, szorosan megölelhetsz! Ne törődj másokkal! Kit érdekel, hogy mit illik. Ha szeretsz, nem szerethetsz takaréklángon. „A langyosakat kiköpi az Úr…” Én is.

9-es vagyok, mert 9-én, 18-án vagy 27-én születtem:

Az őszinteségnél nem ismerek fontosabbat. Ha szeretsz, mindig mindenben legyél őszinte velem! És engedd, hogy én is őszinte lehessek! Ne kelljen titkolóznom! Ne kelljen tartanom a rosszallásodtól! Akkor se, ha sokadszor segítek szerinted méltatlan embernek. Ne ítélkezz sem felettem, sem más felett! Bezáródok, ha azt érzem, hogy valakit nem fogadsz el. Ha bezáródok, akkor nem tudok megbízni benned. Nekem folyamatosan nyitva van a szívem. Szeretek és segítek, ahol csak lehet. Nem szabad féltékenynek lenned. Nem sajátíthatsz ki, mert én úgy élek, ahogy a zen mondás tartja: „Ott vagyok mindenben, és minden ott van bennem.” Ezzel nem szállhatsz szembe, ha valóban szeretsz.

11-es vagyok, mert 11-én vagy 29-én születtem:

A 11-es mesterszám. Nem vagyok mester, csak más vagyok, mint az átlagember. Engem nem mérhetsz átlagos mércével, és nem szerethetsz átlagos hőfokon. Ha szeretsz, akkor elviseled, hogy olykor hullámzik a hangulatom, a lelkesedésem tárgya, a céljaim. Ne haragudj meg, ha elmegy a kedvem valamitől, amit tegnap még szerettem volna! Fogadj el kicsit hóbortosnak, kiszámíthatatlannak és csodabogárnak! Szeress akkor is, ha repülök, és akkor is, ha becsapódok melléd! Ilyenkor vegyél körbe szereteteddel, mint egy törött lábú őzgidát! De engedj szárnyalni, ha rendbe jövök! Nem zárhatsz be és nem unhatsz meg. Velem izgalmas és változatos az élet. Meg néha fárasztó is. De ha szeretsz, ezt élvezed.
    

22-es vagyok, mert 22-én születtem:

A 22-es egy mesterszám. Engem nem könnyű elviselni. Csak különlegesen intelligens ember szerethet hosszú távon. Nekem az élet kihívás és svédasztal: mindent meg kell kóstolnom. Emiatt az édes ízek mellett keserűből is kijut. De én ezt nem bánom. Nem bírom a folyamatos mosolyt és csillogást. Szükségem van gyűlöletes veszekedésekre, amiket kiprovokálok, ha kell. Számomra ez előjáték. Ne ijedj meg! Ha egyszer meglátom a szemedben a félelmet, magam alá gyűrlek, és vége a kapcsolatunknak. Erős ellenfélnek kell lenned. De ha szeretsz, és ügyes vagy, akkor sosem válsz ellenségemmé. Még akkor sem, ha jó okod lenne rá. Ha tényleg szeretsz, akkor átlátsz a szitán, és kétségek nélkül szeretsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top