Ezo

Angyalhoroszkóp augusztus 2-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos
Gábriel arkangyal a lélekvezetőd, kérd, hogy adjon elegendő erőt, hogy szembe tudj nézni a nehézségekkel. Hogy tisztán vissza tudj emlékezni arra, hogyan kezdődtek azok a dolgok, amelyek mára problémává fajultak. És kérd őrangyalodat, segítsen a helyzetet megoldani. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Angyalhoroszkóp július 26-tól


Bika

Jofiel arkangyalt kérd, hogy a csalódottság, amit érzel, ne üljön ki az arcodra. Pontosabban bármilyen helyzet adódik, sikerüljön pókerarcot produkálnod. És lélekvezetőd segít abban is, hogy elfogadd, vannak olyan emberek, akik ugyan rosszindulatúak, vagy nem értenek semmihez, a sors nekik most mégis egy újabb lehetőséget ad. Ne izgulj, neked is ad. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Ikrek
Chamuel arkangyalra azt gondolod, hogy nincs szükséged, mert a dolgok olyan jól mennek. De rájössz, hogy a hétköznapi ügyek intézéséhez vagy valakinek a meggyőzéséhez – ami neked pénzt jelent – szükséged van lélekvezetőd támogatására. Ne habozz, és hívd, kérd, hogy segítsen. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Rák
Muriel arkangyalt kérd, hogy egy furcsa élményt fel tudj dolgozni, hogy sodorjon az utadba egy olyan embert, akinek el tudod mesélni, ami veled történt, és aki segít a miértjeidre, illetve a kérdéseidre választ adni. Jogi ügyben is kérd a segítségét, mert nagy az esély, hogy becsaphatnak. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Oroszlán
Mihály arkangyal segít neked, hogy kimássz egy kellemetlen helyzetből. Egyszerűen csak védeni szeretnél valakit, nem akarod, hogy neki rossz legyen, és ez miatt te kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. De lélekvezetőd segít, hogy senkit se sérts meg, és a kellemetlen helyzetből is jól gyere ki. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Szűz
Raziel arkangyalra szükséged van, mert csak érzed, de nem tudod, hogy mi folyik a háttérben. Ezért is kérd, hogy segítsen, hogy jó időben, jó helyen légy, így az elcsípett szavakból, félmondatokból össze tudd rakni, hogy mi is történik, és fel tudj készülni a küszöbön álló változásra. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Mérleg
Haniel arkangyal veled van, és talán el is rebeghetnél neki – legalább magadban – egy köszönömöt, mert olyan jó helyzetbe kerültél, hogy az irigyeid száma a sokszorosára emelkedhet. Olyan vagy, mint egy macska; bármilyen magasról esik le, a talpára érkezik. És ez most rád nagyon igaz. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Skorpió
Rafael arkangyalra soha nagyobb szükséged nem volt, mint most, különösen ha párkapcsolatban élsz. Ugyanis előfordulhat, hogy a partnered nincs valami jó passzban, és neked kell benne tartani a „lelket”, és biztatni, hogy ne csüggedjen. Fordulj Rafaelhez, hogy adjon erőt! Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Nyilas
Zadkiel arkangyalt kérd, hogy legyen veled, mert hiába van protektorod, aki kiáll melletted, mégis valaki nagyon nem akar téged. Előfordulhat, hogy másnak szánja azt, ami a tiéd, esetleg amit eddig végeztél, és ez anyagi kieséssel jár. Amikor a beszélgetésre sor kerül, kérd Zadkielt, legyen veled. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Bak
Cassiel arkangyal a lélekvezetőd, érzed, hogy amikor kell, akkor veled van. Szinte csak rá kell gondolnod, és arra, amit szeretnél. Ám ha nem vagy benne biztos, hogy meg tudod szerezni, illetve el tudod érni, amire vágysz, akkor csak Cassielre gondolj, és megkapod. Őrangyalod megóv egy csalódástól is, kérd, hogy adjon egy jelet, jól gondolsz-e valamit valakiről. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Vízöntő
Uriel arkangyalt hívd, segíteni fog. Nem lesz olyan dolog, ami miatt aggódnod kellene. Ha nincs feladatod, ha nincs munkád, akkor ne add föl, ne keseredj el, hanem még használd ki a nyarat, mert az ősz nagy feladatokat hoz. Ha elfog a csalódottság, a kiábrándultság érzése, akkor fordulj lélekvezetődhöz! Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Halak
Asariel arkangyal a lélekvezetőd. Kérd, hogy legyen veled, mert előfordulhat, hogy nem akarsz megbántani senkit, és olyan dolgokat mondasz, vagy éppen hallgatsz – ami mint tudjuk, egyenlő a beleegyezéssel –, ami füllentésnek számít. Kérd Asarielt, hogy segítsen ki ezekben a helyzetekben, adjon erőt ahhoz, hogy bármilyen kellemetlen, őszinte légy. Ha szükséged van egy kis angyali segítségre, nézd meg a napi angyalkártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top