Ezo

Angyalhoroszkóp augusztus 30-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyal segítségét kérd, hogy arra koncentrálj, ami a feladatod, és ne engedjen elveszni a részletekben, és ami még fontosabb, hogy tudd, szeretnék téged, és nem számít, hogy az az egy személy, akire a bizalmad fecsérelted, most fölényesen lekezel. Meglátod, utoléri őt a végzete. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Angyalhoroszkóp augusztus 30-tól

Bika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd, hogy segítsen megőrizni a higgadtságodat, különösen akkor, amikor pénzről vagy ha ízlésbeli dolgokról van szó, mert sajnos – ha nem vigyázol a nyelvedre – olyan dolgokat mondhatsz, amelyek miatt még – talán nem azonnal – hátrányba kerülhetsz. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Ikrek

Chamuel arkangyal veled van ezekben a napokban, és ezt érezned is kell, hiszen ha egészségi gondod volt, és egy kicsit megijedtél, akkor kiderül, hogy ez mégsem olyan súlyos, mint amilyennek gondoltad. Amiben lélekvezetőd segítségét kell kérned, az a párkapcsolat, amelyben nehéz helyzet alakulhat ki. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Rák

Muriel arkangyal a lélekvezetőd, fordulj hozzá, hogy legyen elég türelmed, és ne akarj mindent gyorsan megoldani. Ez amúgy sem jellemző rád, de olyan szituációk követik egymást, amelyek arra ösztönöznek, hogy csak fejezzük már be, legyünk túl rajta. Ha türelmes vagy, és alapos, akkor ezen a helyzeten még nyerhetsz is. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Oroszlán

Mihály arkangyal a lélekvezetőd, aki szinte sugalmaz neked ezekben a napokban, hogy mi az, amit meg kell tenned, és mi az, amitől távol kellene tartanod magad. És persze némi figyelmet is kérj, mert lehet, hogy egy helyzet kilátástalannak tűnik, ám ha jobban figyelsz lélekvezetődre, rájössz, hogy mégsem az. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Szűz

Raziel arkangyal gondoskodik róla, hogy minden figyelem rád vetüljön, és olyan népszerű leszel, hogy boldog-boldogtalan a társaságodban akar tartózkodni. Ami azért jó, mert elvezethetnek ezek a kapcsolatok ahhoz, akire a jövőben nagy szükséged lesz. És persze egy titkos szerelem is a pakliban van – ha nem szeretnéd, hogy kiderüljön, fordulj Razielhez… Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Mérleg

Haniel arkangyal veled van, és ezt érzed, mert nehéz dolgok történnek a héten, és szinte mindegyikből jól tudsz kijönni. Ráadásul még előnyt is tudsz kovácsolni a hátrányból, és ezért adj hálát lélekvezetődnek, aki – ha nem is vetted észre – sugalmazta, hogyan is dönts adott helyzetekben. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Skorpió

Rafael arkangyalra azt hiszed, nincs szükséged, mert magabiztos vagy és megingathatatlan, és úgy gondolod, hogy amit kimondasz, az egyenlő a szentírással. Talán még bálványoznak is. Aztán történik valami, ami rádöbbent, hogy le is eshetsz arról a „magas lóról”, amin ülsz, és Rafael ott lesz melletted, hogy ne kelljen csalódnod, vagy a könnyeidet nyelned. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Nyilas

Zadkiel arkangyalra azért van szükséged, mert kaotikus helyzet alakul ki a munkádban, és nem érted, hogy miért történik mindez veled. Kérd Zadkielt, hogy segítsen ebben a nehéz helyzetben, és ne veszítsd el azt, ami fontos, különösen akkor, amikor most van rá igazán nagy szükséged. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Bak

Cassiel arkangyal a lélekvezetőd, és több dolog alakul úgy, ahogy szeretnéd ezen a héten, de a szerelemben bizony a segítségére lesz szükséged. Mert talán nem is benne, hanem benned van a hiba, mégpedig azzal, hogy túlságosan kemény, makacs vagy, miközben ha engednél, a dolgok másként alakulnának az életnek ezen a területén. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Vízöntő

Uriel arkangyalra most is számíthatsz, különösen, hogy az a vágyad, amelyről csak egy-két ember tud, az a megvalósulás útjára lép. De egyelőre ne beszélj róla senkinek, talán még a partnerednek sem kellene, mert túl korai. És inkább tartsanak babonásnak, de ne kiabáld el a szerencséd, és Urielre is gondolj szeretettel. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Halak

Asariel arkangyal most is veled van, olykor érzed is, különösen amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy fogalmad sincs arról, hogyan is oldd meg. És jön a sugallat – természetesen lélekvezetődtől –, hogy mit tegyél, mikor legyél jó helyen, és ő sodorja utadba azt a személyt is, aki nagy segítségedre lesz a következő időben. Ma is kihúztuk az angyalkártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top