Ezo

Sok jó vár ránk – szeptemberi holdnaptár

Az éjszaka fényforrása több jót ígér ebben a hónapban, mint máskor.

2012. szeptember 1.
Fogyó hold a Halakban

Érzelmeid ma nagyon intenzívek és finomra hangoltak, ennek következtében gyorsabban meglátod a viszony lényegét, mint a partnered. Hangulati hullámzásra számíthatsz, és ennek oka talán egy barátnőd, akivel régen találkoztál, és aki kritizál téged, sőt némi gúnyt is felfedezel a hangjában. Közben a párod is beszólhat, ráadásul olyan dologban, ami csak rád tartozik, és pontosan tudod, hogy mit kell tenned, és ez egy kicsit rosszulesik, de veszekedésig nem fajul a helyzet.

Sok jó vár ránk - szeptemberi holdnaptár

2012. szeptember 2–4.
Fogyó hold a Kosban

Lehet, hogy még vasárnap sem tudsz pihenni, mert őrületes tempóban kell dolgoznod: ebben a három napban semmi baj nem lesz az energiáiddal, mindent el tudsz végezni, amit elterveztél, hatalmas erőbedobással dolgozol, mert rettenetesen kell a pénz. Gyors döntéseket hozol, és ezekért vállalod a felelősséget. És olyan óriási mázlista lehetsz, hogy megkérnek valamire, ami megtiszteltető lesz a számodra.

2012. szeptember 5–6.
Fogyó hold a Bikában

Ez a két nap lehetne a diplomácia napja is, mert olyan remekül fejezed ki magad, és olyan szépen be tudod előadni mindazt, ami nem egészen pozitív tartalmú, hogy senki sem retten meg tőle, hanem inkább bizakodó és reménnyel teli lesz. Kiválóak ezek a napok a vásárlásra, vagy ha nem veszel semmit, akkor csak nézelődésre, hogy mi az, ami jó lenne. És persze sportra, mert ugyan némi lustaság fedezhető fel ezekben a napokban, de ha erőt veszel magadon, akkor belelendülsz, és minden menni fog.

2012. szeptember 7–9.
Fogyó Hold az Ikrekben

Ezekben a napokban előfordulhat, hogy a keresztkommunikációból adódóan az ítélőképességed nem a legjobb. Ezért jó lenne, ha meggyőződnél arról, hogy a kedvesed mire vágyik, vagy mi az, amit ki nem állhat, sőt egyenesen viszolyog tőle, így elkerülheted, hogy mind a ketten csalódjatok. Sajnos szembekerülhetsz a törvénnyel, és jogi bonyodalom is felmerülhet. Közlekedj óvatosan, és ha bírságról szóló értesítést kapsz, ne kezdj el nyomdafestéket nem tűrő szöveget nyomni.

2012. szeptember 10–11.
Fogyó Hold a Rákban

Nagyon együtt érző leszel ebben a két napban, készségesen meghallgatod mások problémáját. Sőt, még az is előfordulhat, hogy könnyekre fakadsz miatta. De azért ügyelj arra, hogy mások érzelmi problémái ne szívják el a te személyes energiáidat. Ugyan nehéz, de meg kell valahogy tanulnod ezeknek az embereknek az elkerülését, még akkor is, ha nagyon sajnálod őket, vagy nagyon vonzódsz hozzájuk. Ha van munkád, őrült lemaradásban lehetsz, éppen azért, mert valami másra figyelsz, és nem erre.

2012. szeptember 12–14.
Fogyó hold az Oroszlánban

Nyitott vagy ma és gyengéd, elsősorban a kedvesedhez. De azért mérsékeld magad, mert olyan hevességre ragadtathatod magad, hogy a partnered picit megrémül. A munkában váratlan és új lehetőség adódik, amit ki kell használni, és ami miatt lehet, hogy sokan fognak irigyelni, de ez ne érdekeljen. Érdemes ezen napok valamelyikén moziba, színházba menned, vagy egy kulturális, szórakoztató eseményre, mert minden percét élvezni fogod.

2012. szeptember 15.
Fogyó Hold a Szűzben

Kicsit ma válogatós vagy, és ez szinte az élet minden területére jellemző lesz rád. Lesznek, akik kényeskedőnek tartanak, pedig nincs igazuk, csak egyszerűen olyan hangulatban vagy, hogy nem éred be akármivel, nem jó bármi. Nem eszed meg azt, amit eléd tesznek, mert lehet, hogy nem tetszik. Lehet, hogy nem beszélgetsz egy témáról társaságban, mert nem akarsz véleményt nyilvánítani róla olyan emberek előtt, akikről nincs valami fényes véleményed. És nem veszel meg csak valamit azért, mert leértékelték, vagy mert éppen trendi.

2012. szeptember 16.
Újhold a Szűzben

Kelj korán, és mindjárt kezd sporttal a napot, meglátod – bármilyen idő van –, ez az egész napi hangulatodat meghatározza. Ha egy mód van rá, akkor menj a szabadba, mert biztos lehetsz benne, hogy felfrissülsz, és jó kedved lesz. Fel tudod hívni azt a személyt, akit az utóbbi időben hanyagoltál, és ő ezért nem haragszik majd rád. Jót tudtok csevegni. Ha bulizol, találkozhatsz valakivel, aki a szeretkezés művésze lesz – és ez tetszeni fog neked…

2012. szeptember 17–18.
Növő hold a Mérlegben

Különleges adottságod van mások problémáinak megoldására, mert a szituációk mindkét oldalát tisztán látod. Mások érzelmi életében való gyakori érdekeltséged szélesebb körű tapasztalatot biztosít a saját problémáiddal való megbirkózásra. Pompás ez a két nap, hogy végignézd, mire is lenne szükséged, hogy a sminkkészletedet megújítsd, és miközben elindulsz vásárolni, találsz olyan dolgokat is, amelyekről még csak nem is hallottál, és amiktől el vagy ájulva.

2012. szeptember 19–20.
Növő hold a Skorpióban

A világban történhetnek megrázó, megdöbbentő dolgok. Ha nem akarsz hallani ezekről, akkor teljes mértékben zárkózz el a sajtó és egyéb hírközlő eszközök elől. Egyébként ez a két nap tele van felfordulással, nagy változásokkal, amelyeknek sem a feldolgozása, sem az elfogadása nem megy könnyen. Ha dolgozol, előfordulhat, hogy a felettesed változik, de az is lehet, hogy megszűnik a munkaköröd. Ha mégsem, ügyelj arra, hogy ne légy forrófejű, ne mondj semmit elhamarkodottan, mert biztos lehetsz benne, hogy ezt valaki még megbosszulja.

2012. szeptember 21–22.
Növő hold a Nyilasban

Izgalmas lesz ez a két nap, mert valaki annyira feldühít, hogy mérgedben minden hajszáladat ki tudnád tépni. De önmérsékletet tudsz tanúsítani, sőt nem tudod meghazudtolni önmagad, és viccet csinálsz az egészből. Találkozhatsz egy olyan személlyel, aki lenyűgöz, mert olyan dolgokról beszél, amelyekről még nem is hallottál, és szinte mindent elhiszel neki. Kreativitásod a csúcson lesz ezen a két napon, használd ki, és bátran add elő az ötleteidet.

2012. szeptember 23–24.
Növő Hold a Bakban

Légy ezen a két napon higgadt, meggondolt, inkább támaszkodjanak rád, mint hogy neked kelljen segítséget kérned. Találkozhatsz valakivel, akivel boldog lehetsz, mert hű és őszinte ember. Ami nem azt jelenti, hogy unalmas, hanem azt, hogy a kapcsolatot vele igazinak érzed és tartósnak. Használd ki a vasárnapot, és ha tudsz, menj múzeumba vagy olyan kulturális eseményre, amely feltölt, és jó lesz később is visszaemlékezni rá. Ha új ételt szeretnél kipróbálni – úgy, hogy te főzöd –, ezt halaszd későbbre.

2012. szeptember 25–26.
Növő hold a Vízöntőben

Jó hírek érkeznek ezen a két napon, s feldobottá tesznek, és máris tervezgetésbe kezdesz, a változás hatására mit és hogyan fogsz tenni. Mindent ki tudsz magyarázni, és nagyon könnyen tanulsz ezen a két napon. Lehet, hogy csak fél füllel hallasz valamit, de amikor kell, pontosan vissza tudsz rá emlékezni, és a lehető legjobb pillanatban el tudod mondani, amivel sikert aratsz. Bírságveszélyes e két nap, de ki tudod magad ebből is dumálni.

2012. szeptember 27–29.
Növő hold a Halakban

Fokozottabb a szexuális étvágyad, és a viselkedésednek megfelelően kétféle élményben lehet részed: kellemesben, vagy éppen kellemetlenben. Ez mind attól függ, hogy a meglévő kapcsolatodban mennyi a feszültség. Ha nincsenek kölcsönös belátások, engedmények és tolerancia, akkor bizony nézeteltérések keletkezhetnek, és akár a szakítás gondolata is felmerülhet. Ha ezekben a napokban új kapcsolat kezdődik, akkor abban egymás számára csak a szexre kelletek.

2012. szeptember 30.
Telihold a Kosban

Sokkal jobban nézz körül a közlekedéskor, indulj korábban, hogy ne kelljen rohannod, és ha úgy érzed, hogy több körülötted az agresszív ember, akkor nem tévedsz. Tarts távolságot a felpaprikázott emberektől is, mert ez egy balesetveszélyes nap, amikor még egy pofon is elcsattanhat. Ha valaki kötekedni próbál veled, akkor ne menj bele vitába, hanem szó nélkül hagyd ott, mert a vitának nem lesz semmi értelme. Ha ma utaznod kell, akkor előtte nézd át az irataidat, és ha kocsival mész, akkor a kerekeket is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top