Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 28-tól

Szabadságvágy, életöröm, újszerű gondolatok és extrém erős teremtő energiák jellemzik a párkapcsolatainkat a hétvégén. Most a konfliktusaink mind arról szólnak, hogy szeretnénk megteremteni a kapcsolatunkon belüli szabadságunkat. Aki elnyomottnak érzi magát, az szombaton megküzdhet az érdekeiért. Aki viszont eddig is kellő szabadságot adott a szerelmének és önmagának, az örömteli hétvégére számíthat.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Szabadságvágyaddal együtt az irányítás vágya is felhorgad benned. Azaz nemcsak az önállóságodat akarod biztosítani a kapcsolatodban, de azt is, hogy te hordhasd a nadrágot. Mielőtt rohamot indítasz ezért a párod ellen, figyeld meg, hogy neki szüksége van-e a hatalomra. Nagyon úgy tűnik, hogy ő önként adja át neked a kapcsolatotok irányítását, legalábbis erre a hétvégére. Ne élj vissza a bizalmával: szervezz olyan programot, ami neki is jó.

Ha csak keresed a szerelmet: Vonzódnak hozzád a különös fazonok. A hétvégén számtalan önjelölt vőlegényed lesz, de egyikőjük sem üti meg a mércédet. Amíg ez a belső értékek mércéje, nincs is baj. De ne felejtsd el, hogy a szerelem képletét nem lehet felírni. Nem lehet kiszámítani, hogy milyen férfiak dobogtatják meg a szívedet. Most is olyasvalaki tetszik meg neked, aki valójában kicsit sem az eseted. Ráadásul talán más akadály is közétek állhat: vagy külföldi, vagy már együtt él valakivel.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Nehezen viseled, ha irányítani, befolyásolni, vezetni akarnak a hétvégén. Most kikérsz magadnak minden tanácsot és minden javaslatot, hiszen a napokban elkezded felfedezni a saját önállóságodat és céljaidat, amelyek mentén a boldogságodat keresed. Ne felejtsd el, hogy ezek között a célok között régen ott volt a boldog párkapcsolat is. Ezt megkaptad, de vigyáznod kell erre az adományra, ha meg akarod tartani!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi programodat nehezen mondhatnánk konzervatívnak. Kiengeded a felgyülemlett feszültséget, és ehhez bizony olyan eszközöket használsz, amelyek láttán az üknagymamáink elsápadnának, talán el is ájulnának! Hidd el, az alkohol és a cigaretta nem oldja jobban a feszültséget, ha nagyobb dózisban alkalmazod őket. A hétvégét bátran töltsd bulizással, de őrizd meg a nőiességedet és tarts mértéket is!

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.
 

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Különbéke. Ugye milyen jó szó? Ugye, milyen jól lefedi a hétvégéteket és a kapcsolatotok jelenlegi szakaszát? A környezetetek talán nem érti, mi zajlik köztetek, de ez nem is számít. Most arra jöttök rá, hogy ha tiszteletben tartjátok egymás világát, és egymás „agybaját”, akkor ismét működőképes lesz a kapcsolatotok. Az Ikrek párkapcsolataiban a gyógyulás kezdődhet meg a hétvégén, hogy pár hét vagy hónap alatt újra veletek lehessen a boldogság.

Ha csak keresed a szerelmet: Van abban valami különös, hogy mindig azokban a szituációkban sikerül ismerkedned, amelyekben nem is számítasz erre. Az edzőteremből tartasz hazafelé csatakosan, vagy épp egy kicsit kapatosan kiosztod a pultosfiút egy szórakozóhelyen? Egyre megy! A lényeg, hogy miközben te úgy érzed, nem épp a legvonzóbb arcodat mutatod, valaki kikezd veled. Csak rajtad áll, mit teszel, de gondolj bele: ő még hétfő reggelente is vonzónak lát majd!

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Gondolatolvasóvá avanzsálnak a Rákok a hétvégén. Most elég ránézned a párodra, és pontosan tudod, hogy mi jár a fejében. Figyelem, a dolog visszafelé nem működik! Azaz ő bármennyire is olyan arcot vág, mintha pontosan tudná, mi zajlik le benned, valójában elképzelése sincs erről. Ezért ahelyett, hogy jelzéseket adnál le, beszélj nyíltan vele! Ő csak azt érti meg, amit kimondasz, és nem azt, amire utalgatsz. Ha ennek ellenére kommunikációs nehézségetek támadna, ne a gyerekekkel üzengessetek egymásnak, inkább a barátokat hívd segítségül!

Ha csak keresed a szerelmet: Most minden a visszájára fordul. Akivel eddig ismerkedtél, és úgy tűnt, hogy jól haladtok, eltűnik. Aki eddig érdektelennek mutatkozott, az érdeklődővé válik. Aki pedig hónapokra eltűnt, az most előkerülhet. A hétvégén felbolydulnak a kapcsolataid, és a barátnőid sem pont úgy viselkednek, ahogyan megszoktad. Őrizd meg a türelmedet és az empátiádat, mert ezek most bármilyen kapcsolati viharon átsegítenek.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szabadságra vágysz. Ha eddig csak fontolgattad, hogy kilépj-e a kapcsolatodból, a hétvégén végre elhatározásra jutsz! Olyan döntést hozol, amely eleinte talán kis kényelmetlenséggel jár, de hosszú távon egyértelműen mindkettőtök javát szolgálja. Persze mindez a „hivatalos” kapcsolatodra vonatkozik. Ha van egy titkos szerelmed, vele teljesen más a helyzet. A lopott pillanatok most még édesebbek az Oroszlánoknak, mint máskor, és még nagyobb izgalommal várjátok ezeket a hétvégi perceket. Talán pont azért, mert nagy bejelentésre készültök.

Ha csak keresed a szerelmet: A hagyományos párkapcsolati formák túl unalmasak az Oroszlán csajoknak, akik a hétvégén arról álmodoznak, hogy egy matriarchális társadalomban férfiháremet tarthatnának. Ha ez a kívánságod hivatalosan nem is valósítható meg, azért több vasat tartasz a tűzben. Úgy is mondhatnánk, nyitott lettél a nyitott kapcsolatokra és a futó kalandokra egyaránt.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szellemi szerelmet érzel a hétvégén. Rájössz, hogy mennyire fontosak az ébredés utáni nagy beszélgetések a pároddal, ezért azt javaslom, reggelizzetek az ágyban, és nyíltan beszéljetek az érzéseitekről. Csevegjetek bármiről, ami az eszetekbe jut. A kommunikáció, a nyílt beszéd szabadsága egyre közelebb hoz benneteket egymáshoz. Sőt! Verbálisan most a legellaposodottabb kapcsolatok is jelentősen javíthatóak. Ha viszont úgy érzed, képtelen vagy beszélgetni a pároddal, gondolkozz el ennek az okain!

Ha csak keresed a szerelmet: Különös játékot játszik veled a szerelem. Vagy senki sincs a környékeden, aki tetszene, vagy egyszerre többen is megdobogtatják a szívedet. Újra kamasznak érzed magadat, hiszen akkoriban voltál legutóbb egyszerre legalább két fiúba szerelmes. Most is a bőség zavarával küzdesz szerelmi kérdésekben, de sajnos nem biztos, hogy mindenkinél van reális esélyed. Eleve húzd le a listádról a plátói szerelmeket!

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Támadásnak veszel szinte mindent, amit a párod mond neked. Mintha minden szavában azt keresnéd, hogy mivel akarja megnyirbálni a szárnyaidat, és csökkenteni az önbizalmadat. Ő pedig csak annyit érzékel mindebből, hogy az egyik pillanatról a másikra válsz távolságtartóvá, gyanakvóvá és sértődékennyé. Még az is lehet, hogy kutatsz a jelek után, amelyek arról árulkodnak, neki esetleg van valakije rajtad kívül is. Hidd el, a kommunikáció mindent megold. Igaz, jobb lenne pár napot várni, és most egy kis csendkúrával és külön programokkal kezelni a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet:
Úgy érzed, túl sok csalódásban volt részed, és túl sokan bántottak, ezért mostantól te is ki fogod használni a férfiakat. Hiszen úgy tűnik, mindig a szemét csajok és a bunkó pasik járnak jól. Hidd el, ez a szerep neked nem állna jól, és nem is tudnád sokáig játszani. Ahelyett, hogy a külvilágban keresed a hibát, fordulj inkább befelé, és azt vizsgáld meg, magadban mit tehetnél még jobbá, hogyan lehetnél boldogabb.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy a párod korlátok közé szorítja a szárnyaló szabadságodat. Közben észre sem veszed, hogy ő a te elvárástengeredben fuldokol. Mintha az elmúlt napokban pont arra nem lenne kapacitásotok, hogy elgondolkodjatok, mi a jó a másiknak. Lassan csak e-mailen és sms-ben kommunikáltok egymással, nem csoda, hogy egyre csökken a libidótok és az érzelmi hőfokotok. Nyugalom, nincs veszve semmi. Nincs más dolgotok, mint a hétvégén egymáshoz fordulnotok, és figyelmes, szeretetteli elfogadással figyelni a másik mondandóját.

Ha csak keresed a szerelmet: A nagy elhatározás megszületik. Ha ennyire bonyolultak a kapcsolatok, akkor inkább nem is kell senki. Zárdába vonulsz! Na jó, ezt megfogadni azért te is túlzásnak éreznéd, de az tény, hogy lassan feloldódnak a görcseid, és egyre jobban érzed magadat egyedül. Nemsokára pedig azt is megtapasztalod majd, hogy mindegy, kivel vagy, a lényeg az, hogy önmagadat szeresd, mert csak te lehetsz egy életen át a saját társad.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed olyan, mint a testvéred. Sokkal szorosabb, sokkal ősibb, sokkal szentebb köteléket érzel magatok között, mint egy párkapcsolat. Ugyanakkor a szexuális vágyad célpontja sem feltétlenül ő lesz a hétvégén. Sok Nyilas ismét kísértésbe esik, és csak nagy akaraterővel lesz képes ellenállni a csábításnak. Ha meg akarod védeni ettől a kapcsolatodat, akkor most újítsatok valamit az ágyban! Úgyis divatosak lettek az erotikus regények, merítsetek ötleteket ezekből! Valósítsátok meg mindazt, amit a főhősnő és a főhős is megtesznek!

Ha csak keresed a szerelmet: „Nem az a baj, hogy nincsenek jóképű pasik, hanem az, hogy egyikkel sem lehet beszélgetni. Mind buta, mint a föld!” – Így foglalod össze a barátaidnak a párkapcsolati problémáidat és ezek a szavak szépen kifejezik a hétvégédet is. Most intelligenciával, stílussal, sármmal lehet levenni a lábadról, de sehol egy értelmes, sármos pasi! Nyugalom, nemsokára betoppan az életedbe az, akivel abba sem tudod majd hagyni a beszélgetést.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Miközben szabadságra vágysz, észre sem veszed, hogy a párod megadná neked ezt a szabadságot, ha kérnéd tőle. Miközben azon pufogsz, hogy több önállóság és több szabadságra kellene neked, a párod azt hiszi, pont a támogatására és az útmutatására van szükséged, mert ezek nélkül nem éreznéd a szeretetét. Nincs mese, egyeztetnetek kell a szeretetről és annak kifejezéséről alkotott elképzeléseiteket. Igen, akkor is, ha már ötven éve együtt éltek. Amióta ismeritek egymást, rengeteget változtatok mindketten. Ez okozza a hétvégi félreértéseket is köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne higgy el akármit! A hétvégén egy fiú hazudik neked, és nemcsak magáról, de az érzéseiről is. Úgy tűnik, érdemes résen lenned, és néhány egyszerű kérdéssel ellenőrizni mindenki szavahihetőségét, mert a füllentő nagyon elszánt, de kicsit sem okos. Könnyedén lebuktatod őt, és még abban is örömödet lelheted, hogy úgy irányítsd a beszélgetést, hogy végül minden hazugságát ellene fordíthass.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Képzeletbeli szerelmi lottónkon ezúttal a Vízöntők számait húzták ki a csillagok. A hétvégén van köztetek némi szerelmi feszültség, de épp annyit veszekedtek, amennyi ahhoz kell, hogy aztán éjszaka kibékülhessetek a hálószobában. Egyébként is szexuálisan túlfűtöttek vagytok mindketten. A sok szeretkezés mellett ne feledkezzetek meg arról sem, hogy hagyjatok kellő intim szférát egymásnak. A párodnak  szüksége van arra, hogy egy kicsit egyedül lehessen a gondolataival, mert egy munkahelyi ügyet szeretne elméletben megoldani..

Ha csak keresed a szerelmet: Milyen az arányérzéked? Csak azért kérdem, mert a hétvégén szükséged lesz arra, hogy a lehető legjobb arányban találd el a kacérság és a szűziesség, a rámenősség és a visszafogottság, az erotika és a beszélgetés közötti arányokat. Ha eltalálod a helyes arányt, könnyedén beléd habarodik majd az, akit kinéztél magadnak. Innen pedig már csak egy-két apróságon múlik, hogy a jövő héten már a kapcsolatban élőkre vonatkozó részt kelljen elolvasnod.

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szülői mintáitok kerülnek konfliktusba egymással a hétvégén. Nem ugyanazt a kapcsolattípust láttátok gyerekkorotokban, és tudat alatt mindketten a saját családi mintáitokhoz alkalmazkodtok. Ezeket azonban tudatosan kell összehangolnotok, ha azt szeretnétek, hogy harmonikusan működjön a kapcsolatotok. Beszéljetek egymásnak a gyerekkorotokról, a szüleitekről, arról, milyen volt az ő házasságuk, amikor kicsik voltatok. Ez mindkettőtöknek sokat segít abban, hogy megértsétek a saját vágyaitokat és a másik reakcióit.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy barátság lassan elkezdett szerelemmé fordulni, de valami miatt megtorpantak az események. Most egy kicsit csalódott vagy, pedig türelmesnek kellene lenned. Adj időt a másiknak, és próbálj meg a fejével gondolkodni. Hidd el, ő ugyanúgy azt szeretné, hogy mindketten boldogok legyetek, mint ahogyan te is erre vágysz. Nincs értelme tehát aggódnod, vagy görcsösen szervezni az eseményeket! Dőlj hátra, és várd a véletleneket!

Vasárnap is üzennek neked az angyalok. Pozitív energiával tölt fel a napi mantrád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top