Ezo

Angyalhoroszkóp október 4-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyaltól kérd, hogyne ígérgess összevissza, hanem betartsd azt, amit mondasz. És ha megbíztak egy munkával, akkor figyelj arra, hogy azt a lehető legjobban végezd el. Próbálj meg ezekben a napokban többet mozogni, mert ezzel máris legyőzheted a szellemi fáradtságot, a kimerültséget. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Angyalhoroszkóp október 4-tőlBika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, a párkapcsolatban, a szerelemben érezheted a segítségét, hogy több dolog alakul úgy, ahogy szeretnéd. Hívd viszont amikor úgy érzed, hogy kezd kialakulni egy nehéz helyzet, amellyel nem tudsz egyedül megbirkózni, vagy hogy egy váratlan kellemetlen találkozást elkerülj, vagy valamilyen módon kimentsd magad. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ikrek

Chamuel arkangyal megóv egy otthoni zűrös helyzet kialakulásától, vagy attól, hogy olyan feszültség jöjjön létre, amelynek hatására valaki elköltözik. És hívd bátran őrangyalodat, ha olyan szituáció alakul ki, amikor muszáj igazat mondanod, de tartasz attól, hogy valakit ezzel megbántasz. Azért is hívd, hogy ne fuss bele egy kegyesnek nevezhető hazugságba. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Rák

Muriel arkangyal megment attól, hogy belemenj valami olyan helyzetbe, amelyben az anyagi veszteségen túl még talán a lelkedhez legközelebb álló személyben is csalódnod kell. Lélekvezetődnek köszönheted azt is, hogy ha utazol, akkor minden fennakadás nélkül történik. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Oroszlán

Mihály arkangyal az, akire szükséged van, még akkor is, amikor azt hiszed, hogy te vagy a világ mázlistája, és semmiféle segítségre, oltalomra nincs szükséged. Márpedig van, elsősorban anyagi vonalon, mert egy ingatlanügy vagy a család miatt olyan lehetetlen helyzet alakul ki, amit nem tudsz megoldani. Ha  félsz valamitől, arra kérd a lélekvezetőd, akadályozzon meg abban, hogy magadhoz vonzd éppen azt, amitől tartasz. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Szűz

Raziel arkangyalt hívd, ha úgy érzed, hogy szinte minden összeomlik körülötted, ha visszaadják azt a munkát, amit már hosszabb ideje végeztél és amiről azt hitted, hogy a lehető legjobb eredményt érheted el vele, és ahhoz is, hogy a partneredet ne idegesítsd olyan dolgokkal, amiket egyszer már megbeszéltetek, tisztáztatok. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Mérleg

Haniel arkangyal a lélekvezetőd, melletted áll a nehéz helyzetekben. Például akkor, amikor vitába keveredsz a partnereddel, és kiderül, hogy bármennyi ideje vagytok együtt, a viszonyotok mégsem állta ki a próbát, ezért nincs miért folytatni. Haniel veled van, hogy a vitában helytállj, az esetleges szakításba ne rokkanj bele. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Skorpió

Rafael arkangyal támogatására szükséged van, kérd lélekvezetőd, hogy a párkapcsolatodban nyugalom legyen, mert különben te sem tudsz koncentrálni, márpedig a munkahelyeden olyan átszervezések történnek, amikor nagyon észnél kell lenned. Most a legkisebb hiba is most alaposan megbosszulja magát. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Nyilas

Zadkiel arkangyalt hívd, mert a támogatására lesz szükséged, hiszen a munkában furcsa helyzet alakul ki. Érzed, hogy valamit titkolnak előtted, de nem tudod pontosan, mit. De azt tudod, hogy ez a titkolózás neked anyagi vonalon sokat árthat. Kérd lélekvezetődet, hogy segítsen a titok nyomára bukkanni, így lépni tudsz, és a pénzednél maradsz. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Bak

Cassiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd a segítségét, hogy el tudd engedni azt a személyt, aki menni akar. Ha szereted őt, akkor engedd, hadd menjen. Nem fogod tudni visszatartani, és a helyzet csak romlani fog közöttetek. Kérd lélekvezetődet, hogy ebben adjon neked segítséget. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Vízöntő

Uriel arkangyal melletted lesz, ezért meg tudod fejteni azt, amit úgy közölnek veled, mint egy rejtjeles üzenetet. Egyszerűen tudni fogod, hogy miről van szó, emellé még gyorsaság is társul, és így a vert helyzetből nyert helyzet lesz. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Halak

Asariel arkangyal a segítőd, és most valóban szükséged van rá. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy valamit nem mondtál el a társadnak, mert nem akartál semmiféle magyarázkodást vagy gyanús helyzetet. És miután ez most valahogy kiderül, kérd a lélekvezetőd, hogy mentsen meg a cirkusztól. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top