Ezo

Angyalhoroszkóp október 25-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd bátran, hogy legyen a segítségedre akkor, amikor valakinek, akit nagyon szeretsz, el kell mondanod olyan dolgokat, amelyek róla szólnak, és talán nem túlságosan pozitívak, de neki fontos, hogy tudjon róluk. Kérd Gábrielt, adjon erőt, hogy úgy tudj őszinte lenni, hogy amit mondasz, attól inkább erősödjön meg, és ne omoljon össze.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Angyalhoroszkóp október 25-tőlBika

Jofiel arkangyalra ezen a héten azért van szükséged, hogy ne merüljenek le az energiáid mindattól, amit a munkahelyeden vagy a suliban hallasz. Hogy tovább tudd végezni azt a feladatot, amit kaptál, és ne szólj be valakinek, akiről úgy gondolod, hogy átlépte azt a határt, amit még szó nélkül lehet hagyni. Ezekben a napokban ne szólj neki ezért, mert óriási veszekedésre számíthatsz, és utána rájössz, kár volt…
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Ikrek

Chamuel arkangyal a lélekvezetőd, és melletted áll, ha hívod, ha nem, és vigyáz rád. Ezt abból is érezheted, hogy amikor olyan helyre kell menned, amitől máskor szinte kiver a hideg veríték, most nem ez történik, hanem inkább optimistán úgy állsz a dolgok elé, hogy rossz nem történhet. És ez így helyes. Ám ha mégis bizonytalan vagy, csak suttogd el Chamuel nevét. 
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Rák

Muriel arkangyal jó, ha veled van, mert most újfajta kihívásnak kell megfelelned. A feladat nem lesz egyszerű, ezért is van szükséged Murielre, mert bármilyen tapasztalt is vagy, most olyan újdonság vár rád, amihez talán nem is konyítasz, viszont úgy „adtad el” magad, hogy gond nélkül el tudod végezni. Kétségbeesés helyett hívd inkább a lélekvezetőd.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Oroszlán

Mihály arkangyalra azért van szükséged, mert közeledik az idő, amikor meg kell mutatnod, mit tudsz. Változni fog körülötted minden, a hétköznapjaid teljesen átalakulnak, és ugyan nem vagy egy félős típus, de most valahogy semmi kedved az egészhez. Kérd lélekvezetőd, hogy ez ne, inkább a magabiztosság és az erő látszódjon rajtad, na és persze az optimizmus!
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Szűz

Raziel arkangyalt hívd bátran, amikor úgy érzed, hogy hátrányba kerülsz, pedig valamin nagyon sokat dolgoztál, és nem érted, hogy akkor most mi történt. Kérd Razielt, hogy a befektetett erő és energia ne ússzon el a semmibe, hanem legalább olyan eredménye legyen, mint a korábbinak, amikor szintén olyan dologgal álltál elő, amivel sok embert megdöbbentettél.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Mérleg

Haniel arkangyalra úgy gondolsz, hogy nincs is rá semmi szükséged, amiben van némi igazság, mert ezekben a napokban nagyon jól mennek a dolgaid. De azért pénzügyekben kérd a segítségét, mert úgy tűnik, hogy kaphatsz egy nagyon jó ajánlatot, amely hosszú távra szólna és igazán eredeti lenne, ám van egy buktatója, amiről nem tudsz. Kérd lélekvezetőd, adjon egy jelet, amitől világossá válik előtted, hogy mit titkolnak el.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Skorpió

Rafael arkangyalt hívd, amikor valakinek vigaszt kellene nyújtanod, mert úgy érzed, erre most nem vagy képes. Pedig az illetőnek szüksége lenne rá, pontosabban rád. Kérd lélekvezetődet, hogy adjon erőt, és ahhoz is, hogy ha kell, ki tudd mondani, hogy bocsásson meg neked.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Nyilas

Zadkiel arkangyal jó ha veled van ezekben a teljesen összekuszált hétköznapokban, amikor azt sem tudod időnként, hogy hol áll a fejed. Párkapcsolatodban és emberi viszonyaidban is feszültség alakul ki, és vigyáznod kell, hogy ne szakadjon el a türelmed és a toleranciád egyre vékonyuló cérnája.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Bak

Cassiel arkangyal veled van, tudod, ezért vagy képes elviselni olyan dolgokat, sőt mosolygós arcot vágni hozzájuk, amelyekről nincs éppen túlságosan jó véleményed. De ezekben a napokban talán éppen a partneredtől olyan erőt és energiát kapsz, hogy nincs olyan dolog, amit ne tudnál elviselni.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Vízöntő

Uriel arkangyal jó, ha nem hagy el ezekben a napokban egyetlen pillanatra sem. Ugyanis megtörténhet, hogy valami igen biztató dologgal kecsegtetnek, amibe teljes mértékben beleéled magad, aztán kiderül, hogy mégsem úgy történnek a dolgok, ahogy azt ígérték, vagy ahogyan az látszott, és ez komoly csalódást okozhat. Ám Uriel segít, hogy tisztán láss.
Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Halak

Asariel arkangyal megóv attól, hogy olyan dolgokat mondj, amelyek nem igazak, és attól is, hogy esetleg neked mondjanak olyasmit, amiből egyetlen szó sem igaz. Ha egészségi gondod van, vagy a családban, esetleg jó ismerősöd küzd problémákkal, akkor kérd lélekvezetőd, hogy küldjön jeleket, hogyan tudnál a bajból kilábalni. Tudd meg, mi a spirituális életfeladatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top