Ezo

Angyalhoroszkóp november 8-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy segítsen bepótolni mindazt, amit az elmúlt időszakban elmulasztottál. És arra is, hogy kitartóvá tegyen; ha egyszer elhatároztad magad valami mellett, akkor egyetlen percig se inogj meg, különben meg fogod bánni.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Angyalhoroszkóp november 8-tól

Bika

Jofiel arkangyalt muszáj is hívnod ezekben a napokban, mert olyan pénzügyi kísértésnek leszel kitéve, amelynek nagyon nehéz lesz ellenállni. Mégis meg kell tenned, különben nehéz helyzetbe kerülsz, ráadásul még magyarázkodnod is kell.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Ikrek

Chamuel arkangyalnak köszönhetsz ezekben a napokban több mindent. Például azt, hogy sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor, és ez az oka annak, hogy előre sejtesz dolgokat. A megérzéseidre hagyatkozva pedig elkerülhetsz kellemetlen helyzeteket, sőt még egy balesetet is.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Rák

Muriel arkangyal jó, ha veled van, mert ezekben a napokban rengeteg feszültség halmozódik fel benned. Mindehhez hozzájárulnak talán az elmúlt hetek történései is, és persze ez az őrült hét, amikor annyi a dolgod, hogy azt sem tudod lassan, fiú vagy-e vagy lány. Kérd Murielt, hogy amire kell, arra hívja fel a figyelmed, és így elkerüld, hogy hibázz.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Oroszlán

Mihály arkangyalra azért van szükséged, mert nagyon elszúrhatsz valamit, mégpedig a szerelem terén. Ha a választottad olyanokat mond, amikkel el akar ijeszteni téged, vagy azt akarja elérni, hogy ne ragaszkodj hozzá túlságosan, még akkor is légy vele kedves és odaadó, bármennyire nehéz. Mert valójában éppen annak az ellenkezőjére vágyik, mint amit mond, és ezt bizonyos jelekből észre kell venned. Kérd Mihályt, adjon tiszta fejet és a szarkasztikus humorod most tartsd titokban.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Szűz

Raziel arkangyal azért jó, ha veled van, mert váratlanul történnek dolgok, amelyekre nem vagy felkészülve, és hirtelen nem tudod, hogy mit is tegyél. Ha Razielt hívod, akkor olyan jeleket küld, amelyek egyértelművé teszi a döntést, és senkinek nem okozol csalódást, legfőképpen önmagadnak nem.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Mérleg

Haniel arkangyal a lélekvezetőd. Kérd őt, hogy ezekben a napokban legyen veled, mert előfordulhat, hogy valaki egy számodra felettébb kellemetlen helyzetbe hoz, és nem tudod, hogyan szabadulhatnál ebből a szituációból úgy, hogy ne sérüljön a lelked, és te se sérts meg senkit.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Skorpió

Rafael arkangyalt jó, ha hívod, mert talán ezekben a napokban ér egy nagy felismerés, amellyel lehet, hogy egyedül nem tudsz megbirkózni. Talán most döbbensz rá arra, hogy mit tettél valakivel, és ő hogyan változott meg. Megpróbálhatod helyrehozni a hibát, de lehet, hogy már elkéstél. Kérd Rafaelt, hogy segítsen.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Nyilas

Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd, talán tőle kellene megtudakolnod, hogy egy barát miért viselkedik másként, mint korábban. Lehet, hogy túlságosan „éhes” voltál, és olyan dolgokat vártál el tőle, ami már nála túlment azon a bizonyos határon. Kérd Zadkielt, segítsen tisztázni a dolgot, főleg ha hiányzik neked ez a kapcsolatod.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Bak

Cassiel arkangyal jelenléte a közeledben nem kétséges a számodra, mert bár zavaros ügyek kavarognak körülötted, te mégis tisztán látsz mindent, és a legjobb tanácsokat tudod adni. Arról nem is beszélve, hogy valami olyan lehetőséget kínál fel az élet, amilyenről eddig csak álmodoztál. Köszönd meg Cassielnek a lehetőséget.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Vízöntő

Uriel arkangyal veled van ezekben a napokban, talán ennek köszönheted, hogy valami egészen ígéretes dolog történik, amely miatt a plafonig tudnál ugrani. Azonban még ne kiabáld el a helyzetet, mert korai lenne, ha mások is tudomást szereznének róla. Inkább csak a partnerednek mondd el, vagy a legközelebbi barátodnak, aki biztos, hogy nem fecsegi el.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Halak

Asariel arkangyal a lélekvezetőd, bíznod kell benne, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és amit ígértek, az nemcsak ígéret csupán. Talán lazíthatnál is egy kicsit, mert olyan erőpróba előtt állsz, amikor jó, ha erőd teljében leszel, és úgy vágsz neki a feladatnak. Hívd Asarielt, ha bizonytalannak érzed magad.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top