Ezo

Hétvégi horoszkóp november 9-től

Rengeteg szexuális energia és szerelmi vágy cikázik körülöttünk. A szinglik villámrandikra, gyors ismerkedésre és elsöprő szenvedélyre számíthatnak. Az is megkapja a maga kísértését, aki párkapcsolatban él. Hogy ez a lehetőség beteljesedik-e, és belép-e a kapcsolatba a harmadik, vagy csak felpezsdíti a lanyhuló érzelmeiteket, az csak rajtatok múlik.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Itt az ideje megnézned, hogy milyen párkapcsolati mintákat hozol a családból, és milyen mintákat adsz tovább? Mi az, amit úgy csinálsz, mint a nagyszüleid vagy a szüleid? És mi az, amit a gyerekeid már most ugyanúgy tesznek vagy mondanak, mint te? Ez a hétvége a családról szól a számodra, és arról, hogy megtaláld benne a lehető legoptimálisabb helyedet. A párod tökéletes segítséged ebben a helykeresésben, hiszen ő mindig készségesen szembesít azzal, ha valamit ugyanúgy teszel, mint az anyukád.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben egy tengerparton ébrednél a hétvégén, miközben az ideális társad kis kifli – nagy kifli pózban hozzád bújik. Szokatlanul álmodozó vagy ezen a hétvégén, a vágyaid pedig könnyedén tévútra vihetnek most. Az a fiú, akivel megismerkedsz, egyelőre csak egy egyéjszakás kalandban gondolkodik veled kapcsolatban.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
A szerelem mibenlétéről érdekes megállapításokat tesznek a kapcsolatban élő Bikák a hétvégén. Most arra jössz rá, hogy a lángolás, a szenvedély csak egy dimenziója a szerelemnek. Egy másik az önzetlen szeretet, az az érzés, hogy bármit megtennél a párodért, a harmadik oldal pedig a tanult viselkedésforma. Azaz nem elég lángolni, nem elég a szeretet, ha nem tanuljátok meg egymás rigolyáit és gondolkodásmódját, akkor nem fog működni a kapcsolatotok. A hétvégén ez a tanult tudás lesz a harmóniátok alapja.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy okosan kiválasztott kalandból könnyedén lehet kapcsolat. A Bikák ezen a hétvégén egyik kalandból ugranak a másikba. Flörtölsz, és élvezed, hogy végre te lehetsz a végzet asszonya, a lány, aki megdobogtatja a férfiszíveket. Ha a lehető legjobban akarsz járni, akkor azt a fiút válaszd, akit az eszed és a szíved is szívesen hazavinne!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha minden ismétlődne, és mintha egy pár héttel ezelőtti hétvége játszódna újra az Ikrekkel. Olyan beszélgetéseket folytattok, amelyeket már rég lezártnak hittél, és olyan ügyek kerülnek elő, amelyeket szeretnél elfelejteni. Nyugodj meg, ez csak egy átmeneti állapot, ami azt szolgálja, hogy jobban megismerjétek egymást, és hogy második nekifutásra jobban oldjátok meg ezeket a helyzeteket. Gyereknevelési kérdésekben alakulhatnak ki a parázs viták, ezért ezt a témát jobb lesz óvatosan kezelni a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Hatalmas déjà vu kerít hatalmába a hétvégén. Egy olyan helyzetbe kerülsz, amelyben már voltál, nem is olyan régen. Ha akkor igent mondtál, most bátran mondj nemet! Ha akkor elutasítottad ezt a lehetőséget, akkor most használd ki. A lényeg, hogy próbáld meg máshogyan kezelni a helyzeteket, hiszen veszítenivalód nem lesz. A fel-felbukkanó exekkel jobb lesz vigyáznod!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ragyogó lehetőségeitek lesznek ezen a hétvégén arra, hogy megtapasztaljátok a határaitokat, azt, hogy mi mindenre vagytok hajlandóak egymásért. Most sok dolog idegesít a párodban, és könnyedén juthatsz arra az elhatározásra, hogy meg kell változtatnod az életét vagy az élethez való hozzáállását. Ez a helyzet azt a veszélyt hordozza magában, hogy vasárnapra már teljesen veszekedősre fordul a hangulatotok. A szerelmed ugyanis hallani sem akar a változásról, és az az igazság, hogy neked sem tetszene, ha megváltozna.

Ha csak keresed a szerelmet: Az a telefonhívás, amire vársz, és az az e-mail, amiben reménykedsz, talán sohasem érkezik meg! Ezt jobb előre tisztázni, mert így ahelyett, hogy másokra várnál és mások kezébe helyeznéd a saját döntéseidet, elindulhatsz a saját utadon. Ez a hétvége pont erről szól, arról, hogy kezdj el olyasmiket csinálni, amiket eddig mindig halogattál, mondván, hogy majd a pároddal közösen akarod kipróbálni.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedély és lángolás jellemzi a hétvégédet. A kérdés csak az, hogy ki a heves érzéseid tárgya? A párod? Vagy valaki más? Egy közeli ismerős került egyre közelebb hozzád? A szerelmeddel fontossá válik a számodra a szexualitás is. Most erotikus játékokra, hosszú ölelésekre vágysz, és arra, hogy a testetek kommunikálja az érzéseidet. Vigyázat, ha csak kötelességtudatból szeretkezel (és másra gondolsz közben), a tested ezt is elárulhatja. Érdemes ezen a hétvégén legalább önmagadban tisztázni az érzéseidet!

Ha csak keresed a szerelmet: A magányos és a társas pillanatok váltakoznak ezen a hétvégén. Most a legnagyobb társaság közepén is érezheted magadat magányosan, és otthon a számítógéped előtt ülve is lehet közösségi élményed. A magányos percekben azon gondolkodsz, hogy mit csinálsz rosszul, azután megrázod magadat, felveszed a legszebb ruhádat, és pillanatokon belül te leszel a bulik királynője. Készülj fel arra, hogy a hétvégén hullámzó lesz a hangulatod!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Feloldozás és elengedés jellemzi ezt a hétvégét. Most feloldozod magadat olyan vélt vagy valós kötelességeid alól, amelyekről kiderül, hogy a szerelmednek nem is fontosak. A hétvége csillagenergiái abban segítenek, hogy megtisztítsátok a kapcsolatokat az elvárásoktól, és megmutassátok egymásnak, hogy mennyi elfogadással, menyi szeretettel és szerelemmel fordultok egymás felé. Ez lesz a nappali program. Az éjszakák azonban az erotikáé: most érdemes olyasmit kipróbálnotok az ágyban, amiről eddig csak titkon beszélgettetek, és álmodozni is alig mertetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy pillanatra elgyengülsz, amikor találkozol egy exeddel, és most könnyedén úgy dönthetsz, hogy megérdemelne a kapcsolatotok még egy esélyt. Valóban, a boldogság akár több esélyt is megérdemel, és még az is lehet, hogy tényleg van egy lezáratlan ügyetek egymással. Add meg ezt az esélyt a párodnak, de tartsd fenn magadnak annak a lehetőségét is, hogy belásd: az újrakezdés gondolata pusztán egy tévedés volt.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Néhány hete még attól féltél, hogy a kapcsolatotok beszürkül és ellaposodik. Ezen a hétvégén ettől egészen biztosan nem kell tartanod. Ha napközben unalmasnak is tűnhet a viszonyotok, az estéitek bőven tartogatnak izgalmakat. Szedd össze a bátorságodat és beszélj a titkos erotikus vágyaidról, mert a párod szívesen benne lenne egy kis játékban veled. Ő arra vágyik, hogy a szexuális életetek megújuljon, ehhez pedig mindenféle eszközöket bevethettek. A pornófilmek, a segédeszközök és a csábító fehérneműk mellett ne feledkezzetek meg arról sem, hogy a szívetek és az agyatok is erogén zónának számít!
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Egyéjszakás kalandok sora a láthatáron. Tudom, hogy nem vagy olyan lány, és azt is, hogy az igazit keresed. A csillagok azonban mégis rövid, futó kapcsolatokat ígérnek a hétvégére. Igen, kapcsolatokat, és nem kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy most több lehetőséget is kipróbálsz, és több randira is elmész. A puding próbája az evés, a kapcsolatoké pedig az együtt alvás, ezért erős benned a kísértés, hogy leteszteld a jelöltjeidet!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan lesz a hétvégétek, mint egy jó politikai thriller: lesz benne jó pár fordulat, jó és rossz mellékszereplők, szerelmi szál, egy csipetnyi erotika, és természetesen hatalmi harc is. Most könnyedén eshettek abba a hibába, hogy újra akarjátok osztani a már jól bevált hatalmi felosztást: te beleszólsz a szerelmed ügyeibe, és ő is megpróbálja keresztülvinni az akaratát valamiben, amit te már eldöntöttél. Szerencsére mindketten hedonisták vagytok, így ha terített asztal mellett vagy az ágyban beszélgettek, akkor gördülékenyen meg tudtok oldani minden problémát!

Ha csak keresed a szerelmet: A benned lévő feszültségeket flörtöléssel, randizással, szeretkezéssel vezethetnéd le a leggyorsabban. Van egy közeli barátod, aki elég jóképű és sármos, és aki sokáig reménykedett benne, hogy több lesz köztetek barátságnál. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy „extra” elemmel bővítsétek a viszonyotokat. Hidd el, sokkal jobb szeretőnek bizonyulhat, mint amilyen barát!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Elsimulnak körülöttetek a hullámok, és két napig csend és nyugalom vesz körül benneteket. Ez a nyugalom pedig abban segít, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Az intellektuális beszélgetések, a közös tervezgetés azt a célt szolgálják, hogy elmélyüljön közöttetek a vonzalom. Mindegy, hogy milyen régóta ismeritek egymást, mindegy, hogy mekkora párkapcsolati múlt van mögöttetek, a következő napok alkalmasak arra, hogy újrajátsszátok a mézesheteiteket és új alapokra helyezzétek a viszonyotokat. Könnyen érezhetitek úgy, hogy ráleltetek (vagy hamarosan ráleltek) az örök szerelem titkára.

Ha csak keresed a szerelmet: A nagy Ő megjelenhet a semmiből, de az valószínűbbnek tűnik, hogy már réges-rég ismertétek egymást. Talán csak látásból ismerted őt, talán csak köszönőviszonyban voltatok, talán már barátokként gondoltatok egymásra. Most a lassan kibontakozó, lassan elmélyülő kapcsolatok ideje jött el, ne akard siettetni az eseményeket. Ha nagyon kapkodsz, azzal csak elrontod a dolgokat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy szorosabbra húzzátok a kapcsolatotok szálait! Ha eddig csak jártatok, vegyétek komolyabban egymást! Ha eddig külön éltetek, a hétvége jó alkalom lehet egy összeköltözésre. Ha még nem vagytok házasok, most jöhet az eljegyzés, és az esküvőt is megbeszélhetitek. Ha a gyerekvállalást halogattátok, most belevághattok. Most mindkettőtöknek van elég bátorsága ahhoz, hogy az ilyen és ezekhez hasonló lépéseket megtegyétek együtt. Beszélj a terveidről, beszélj a vágyaidról, mert ez segíti a párodat abban, hogy ő is könnyebben kimondja, hogy miről álmodik.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén beleszerethetsz olyasvalakibe, akit nehéz lesz felvállalnod a környezeted előtt. Könnyedén megtetszhet egy olyan srác, akitől a szüleid a legszívesebben eltiltanának, és a barátnőid is azt javasolnák, hogy ne őt válaszd. A szíved tehet mindenről: a hétvégén olyannyira nyitott szívvel állsz hozzá a helyzetekhez, hogy mindenkiben meglátod a jót, a szerethetőt, az értékeset.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Puskaporos a hangulat otthon. A hétvégén hatalmi harcot vívtok egymással. Egyik játszmából kerültök a másikba, és közben folyamatosan azon igyekeztek, hogy lenyomjátok egymást. Ezt a küzdelmet nincs értelme folytatnotok, mert egyikőtök sem nyerhet. A köztetek lévő villongásoknak tulajdonképpen egyetlenegy haszna van: a békülési szex. Hiszen egy kis erotikával, egy szeretkezéssel most minden vitát lezárhattok. Ezt a fegyvert a párod éppúgy beveti majd, mint ahogyan te is. A szeretkezés után ne kezdjétek el ismét a saját igazatokat hangoztatni!

Ha csak keresed a szerelmet: Szex, szex, szex. A szingli Vízöntők a leginkább a testiségre vágynak ezen a hétvégén. Nem vagy prűd, így minden esélyed megvan arra, hogy meg is kapd, amit szeretnél. Könnyen keveredhetsz futó kalandba egy sportos sráccal, és a csillagokra nézve azon sem lennék meglepődve, ha ő jóval fiatalabb lenne nálad. Ne lepődj meg azon, ha ő nemcsak egyetlen éjszakát szeretne tőled!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Izzik a levegő köztetek, és szinte tapintani lehet az egymás felé küldött szexuális energiáitokat. Szenvedélyes hétvége vár rátok, és ezt a szenvedélyt te korbácsolod, hiszen a párod kicsit talán lustálkodna. Most neked kell kezdeményezned, ha nem akarod, hogy elmaradjanak a nagy szeretkezések. Ne aggódj, elég lesz néhány mozdulat ahhoz, hogy a párod is beinduljon. Bátran fedezd fel újra az erogén zónáit, és ismerd meg újra a testét. A hétvégén menjetek együtt kirándulni vagy edzeni!

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem a legváratlanabb helyeken és helyzetekben bukkanhat rád. Érdemes regisztrálnod egy internetes társkeresőre, de azon se lepődj meg, ha egy közösségi oldalon kezd el udvarolni neked valaki. Ha pedig elmész edzeni egy terembe, akkor garantáltan megismerkedhetsz egy jóképű fiúval. Ne lepődj meg azon, ha a jövő hétre több randira is elhívnak majd ezen a hétvégén!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top