Ezo

Lelkesedésre, lángolásra tanítanak a tüzes jegyek

Lelkesedésre, újrakezdésre, megértésre, koncentrációra és akarásra nevel minket a két tüzes jegy, a Kos és az Oroszlán.

KOS

A Kos az újrakezdést hozza el nekünk, biztat, hogy ébresszük fel lelkesedésünket egy dolog iránt, energiáinkat koncentráljuk és irányítsuk egy pontra. Megmutatja, hogyan hallgatózzunk befelé, hogyan tisztogassuk az energiamezőnket, és hogyan építsük fel erőnket a következő akcióra. Akaratot és erőt ad, hogy szembeszegülhessünk a sorssal, új utakon járhassunk és továbbfejlődhessünk. Érdekeink és céljaink megvalósítására tanít, és felszólít arra, hogy hagyjuk abba a jajveszékelést! Ha az élet nem felel meg úgy, ahogy van, akkor változtassunk rajta; csupán tőlünk függ. Változtassuk meg azt, amit tudunk, és álljunk ki saját érdekeink mellett.

Mindent a tüzes jegyekről

A Kos a szellem és a megértés erejére utal, amelynek során praktikus megoldásokhoz vezet bennünket. A tekintetet vonzza a fenséges spirál formájú szarvak látványa, amelyek az akarat, a csatában való győzelem és az önuralom jelképei, de a körben visszatérő, spirális fejlődésé és lényünk növekedésé is. Nyájállatként a vezetés erejét adják nekünk, és emellett megtanítanak arra, hogy hogyan vessük be energiáinkat a legmagasabb erőkkel szemben, és hogyan vessük alá akaratunkat egy magasabb rendű lény irányításának. Így megtanít arra, hogyan fejleszthetjük az erőnket, amelyre akkor van szükség, ha egy csapatot kell vezetnünk. Harci erejével megóvja energiamezőnket.

Mivel a hibák és a kudarcok ellenére vidáman megy tovább, és célját nem veszti szem elől, optimizmust és bátorságot hoz, ami ahhoz kell, hogy folytathassuk utunkat. A mitológiában ő a teremtés és a kezdet istene: arra bátorít bennünket, hogy az anyagot tettel formáljuk, és bontakoztassuk ki teremtő potenciálunkat. Megtanít a kozmosz nagyobb és finomabb összefüggéseire. Közvetít az isteni energia és az emberek birodalma között. Bátorságot ad új ugrások megkockáztatására, új területek meghódítására és egy szilárd alap megteremtésére.

OROSZLÁN

Ha az Oroszlán beszökken az életünkbe, akkor arra szólít fel, hogy térjünk vissza belső középpontunkba, és cselekedjünk lényünk magjából kiindulva. Gyakran felaprózzuk magunkat, vitatkozunk lentről, fentről, jobbról, balról, és elveszítjük rálátásunkat bensőnkre. Természetesen ott, a forgószél közepében rejlik az erő, a nyugalom, a mesteri tudás, az önuralom, a koncentráció és a bölcsesség. Az Oroszlán arra emlékeztet, hogy ne cselekedjünk mindig azonnal, hanem először nyugodtan gondoljuk végig a dolgokat, hagyjuk munkálkodni bennünk őket anélkül, hogy végkövetkeztetést vonnánk le. Bizonyos dolgok saját maguktól megoldódnak, ha középpontunkban maradunk és mindent pontosan megvizsgálunk ahelyett, hogy felelőtlenül cselekednénk.

Azok a tettek, amelyek bensőnkből erednek, erővel rendelkeznek, és kevés energia kell a hatékony tetthez. Ha kiegyensúlyozottak vagyunk, akkor egy olyan mezőt teremtünk, amely bizonyos frekvencián rezeg, és azokkal, akik ugyanilyen hullámhosszon vannak, rezonál. Pozitív oldalát tekintve az Oroszlán nem cselekszik, hanem utasítást ad, és csak olyat tesz, amit más nem képes megtenni rajta kívül. Tanuljunk tőle! Elvezet az önbizalomhoz, a saját magunkban való hithez. Engedjük, hogy a bennünk élő Nap tündököljön, mert ereje és sugara boldoggá tesz mindenkit, akit megérint. Az isteni hatalom és dicsőség már bennünk van, fejlesszük ki az erőt és a kitartást Oroszlán szívünkből. Ismerjük meg magunkat, és tanuljuk meg megérteni belső folyamatainkat, miközben a világ elé lépünk, és kipróbáljuk az erőnket. A legmagasabb dolog, a Nap ereje és dicsősége legyen a mérce. Az isteni forrást képviseli, a tudatosságot és az isteni leheletet, amelynek fénye és melegsége mindent átjár.

Az Oroszlán megtanít arra, hogyan lobbantsuk lángra és őrizzük meg az igazság tüzét, és ha szükséges, hogyan lehet vele szabályszerűen begyújtani, hogy minden lángba boruljon. Az erőt, a győzelmi akaratot, a készséget, a bölcsességet, az autoritást és a bátorságot képviseli. Az Oroszlán erőt ad művünk megalkotásához és a körök lezárásához. Megtanít arra, hogy higgyünk saját magunkban, és a világot, valamint annak fejlődését kezeljük optimistán. Emlékeztet a kitartásra és a közösség védelmére, valamint arra, hogy mindennek megvan a maga helye és rendeltetése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top