Ezo

Napi kínai mantra április 3-ra

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!

Kínai horoszkóp

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Önmagammal is jóban vagyok, nemcsak másokkal.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Nyitott vagyok a szeretetre.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Kitörlöm a negatív gondolatokat.

Napi kínai mantra december 14-re
Az élet szépségét észreveszem.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Jó és boldog pillanatok várnak rám.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Minden történés egy lehetőség.

Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Szívembe engedem a szeretetet.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Elfogadom a testemet.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Tudom, hogy jól élem az életem.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Munkám mindenkinek hasznos.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Mindenki szívesen segít nekem.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Összeszedett vagyok.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top