Ezo

Heti angyalhoroszkóp 2012. december 6–13.

Kedves Kos!
Gábriel arkangyalt kérd, hogy ezekben a napokban ne vidd túlzásba az aggodalmaskodást, és sikerüljön megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Kérd, hogy tartani tudd a hitet egy barátban, és lecsillapítsd őt, mert amit művel, azzal elronthatja azt, ami a szíve vágya.

Kedves Bika!
Jofiel arkangyal, a lélekvezetőd veled van, és megakadályoz abban, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek miatt nem tudsz tükörbe nézni. És ha nagyon akarsz valakit, akit nagyon szeretsz, de ő nem viszonozza  az érzéseid, kérd, hogy forduljon a kocka, és vegye észre, hogy mi mindent adhatnátok egymásnak és kaphatnátok egymástól.

Kedves Ikrek!
Chamuel arkangyal arra próbál inteni, hogy vigyázz a pénzedre, és ne vegyél meg mindent, amit szeretnél. Állj ellen a csábításnak, mert egyetlen filléred sem marad. A párkapcsolatodban pedig fordulj hozzá, hogy béke uralkodjon ezekben a napokban, és értsetek egyet abban is, ami korábban ádáz vita tárgyát képezte.

Kedves Rák!
Muriel arkangyal jó, ha veled van, mert nem úgy jöttek be az elképzeléseid, ahogy szeretted volna. Kérd, hogy adjon erőt és energiát ahhoz, hogy újra tudd kezdeni, és közben ne sérüljön a kapcsolatod. Egy barátságnak nincs vége, de kérd lélekvezetőd, adjon erőt, hogy megtedd a békülő lépéseket.

Kedves Oroszlán!
Mihály arkangyal, ha akarod, ha nem, akkor is veled van. Egy kicsit engedhetnél abból a kőkemény stílusból, ami jellemez ezekben a napokban. Próbálj meg lazítani, engedékenyebbnek lenni. Ha ez nem megy, kérd Mihályt, hogy segítsen, mert az ünnep majd így lesz szép.

Kedves Szűz!
Raziel arkangyalra azért van szükséged, hogy egy kellemetlen helyzetet megússz. Esetleg valaki szeretne befeketíteni, de ha lélekvezetődhöz fordulsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. És kérd, hogy sikeres legyen az, amin oly sokat fáradoztál.

Kedves Mérleg!
Haniel arkangyal veled van, és talán ennek is köszönheted, hogy ezekben a napokban jobban, gördülékenyebben mennek a dolgok. És bár korábban azt gondoltad, hogy könnyedén túl tudsz lépni bizonyos eseményeken, most rájössz, hogy ez még sincs így. Kérd Haniel segítségét, hogy ne kövess el ostobaságot.

Kedves Skorpió!
Rafael arkangyal a lélekvezetőd, jeleket küld, de nem veszed észre, hogy mennyire megkeményedett a szíved, és ezzel olyan embereknek csalsz könnyeket a szemébe, akiket szerettek/szeretnek téged. Figyelj ezekben a napokban lélekvezetőd jeleire!

Kedves Nyilas!
Zadkiel arkangyal jó, ha melletted van, mert amúgy sem vagy a topon ezekben a napokban. Ráadásul olyan titkot tudtál meg egy barátodról, barátnődről, amelyet elképzelhetetlennek tartottál volna. Nagy benned a kísértés, hogy elmondd neki, amit hallottál, de kérd Zadkielt, hogy akadályozzon meg ebben, mert az illetőt – aki elsírta neked a bánatát – rossz helyzetbe hoznád.

Kedves Bak!
Cassiel arkangyal jó, ha veled van, hiszen annyi minden történik ezekben a napokban, hogy csak kapkodod a fejed, és azt sem tudod, mitévő légy. Annyi helyen kellene helytállnod és tökéletes teljesítményt nyújtanod, hogy úgy érzed, kezdenek összecsapni fejed felett a hullámok. Kérd Cassielt, segítsen!

Kedves Vízöntő!
Uriel arkangyal melletted van, ezt érzed, mert olyan lehetőségek találnak meg, és olyan jó dolgok történnek veled ezekben a napokban, hogy szinte el sem mered hinni, hogy ilyesmi előfordulhat veled. Mindezt látja a környezeted, de konkrétumokat nem tudnak; nem is kell, mert irigykedni fognak.

Kedves Halak!
Asariel arkangyalt hívd bátran, mert szükséged lesz rá. Talán éppen párkapcsolati szinten, mert előfordulhat, hogy a partnerednek nincs jó kedve és megint előveszi a régi stílusát, azt, ami miatt faképnél hagytad vagy vita alakult ki közöttetek. Kérd lélekvezetőd, hogy adjon türelmet és jó tanácsokat, hogy átlendülhessetek ezeken a nehéz napokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top