Ezo

2012. 12. 12. – Új ciklus kezdete

Van, akit ez megijeszt, és van, akit elgondolkodtat egy különleges dátum. Összeesküvés-elméletek helyett vizsgáljuk meg, mit is jelenthet a háromszoros tizenkettő!

2012.12.12. - Új ciklus kezdeteA világvége is lényeges dátum ebben a hónapban, de van, akit a mai nap még inkább izgat. Olyannyira, hogy sokan mostanra időzítették házasodásukat, illetve drukkolnak, hogy gyermekük ma jöjjön a világra.

2012. 12. 12. Vajon miért akad meg mindenki szeme ezen a dátumon? Az ismétlődés senkinek sem kerüli el a figyelmét. Hasonlatos történik, mint amikor egy digitális órára rápillantva azonos számokat látunk: 06:06, vagy 11:11.

Ami a legszembetűnőbb, hogy a 12. 12. 12.-nek van egy ritmusa. A ritmus ott van már a fogantatásunkkor: az anyaméhben kilenc hónapon keresztül halljuk édesanyánk szívverését, ami a legmegnyugtatóbb hang a születés utáni hónapokban (többek között emiatt kérik később is a kisgyerekek, hogy vegye fel őket az édesanyjuk).

A ritmus ott van minden kultúrában versek, dalok, zeneművek formájában, sőt maga a lüktetés egész testünk működésében az egészség mutatója: nemcsak a szívverés, hanem a tüdő, az agyhullámok is ritmikusan működnek. Ez hajlamosítja az embert, hogy keresse, és ha megleli, „heuréka” felkiáltással üdvözölje a rendszert. A természettudományok is erre épülnek.

Most nézzük a matematikai vonalat! 12. 12. 12.: három egyforma szám. Ezek a számok az időszámításunk alapját jelentik. Tizenkét hónap van egy évben, az asztrológiában pedig tizenkét zodiákus jegy. Egy nap kétszer tizenkét órából áll. A 60 perc, a 60 másodperc ötször tizenkettő. Bizonyára ez sem véletlen.
Ha tovább számolunk, akkor hihetetlen dolgot fogunk tapasztalni:

12+12+12=36; 3+6=9
12x12x12=1728 ; 1+7+2+8=18; 1+8=9
12 → 1+2=3 Ha a tizenkettőt behelyettesítjük ezzel a hármassal, akkor:
3+3+3=9
3x3x3=27; 2+7=9

 

Vagyis ha számmisztikailag is megvizsgáljuk a képletet, akkor megnyugtató választ kapunk minderre: a 3-as a kommunikáció, az információáramoltatás száma, a 9-es globális témákat, jótékonyságot és segítőkészséget jelent. Vagyis a mai napon különösen fontos, hogy segítsük egymást azzal, hogy beszélgetünk, átadjuk a tudásunkat. Ma erősebben működik a mondás: „Jó tett helyébe jót várj!” – ugyanis a 9-es az összes szám közül a legjobb. Azt szimbolizálja, hogy az ember képes félretenni egyéni érdekeit, hogy támogassa azokat, akik nála gyengébbek, szegényebbek, határozatlanabbak.

A naptárban és az óra számlapján is 12 az utolsó szám: vele lezárul a kör, ez a szám adja meg a teljességet. És szó szerint így kerek a világunk. Utána kezdődik egy ciklus, valami új. 12. 12. 12. azt hangsúlyozza, hogy az élet természete a ciklikusság: elindul valami, végigmegy, lezárul, és kezdődik elölről az egész – de már teljesen új formában.

Világmeditáció értünk, érted

2012. 12. 12-én sokan tartanak világmeditációt azért, hogy minden a lehető legjobban alakuljon a jövőnkben – budapesti idő szerint 13:30 és 14 óra között. Ha van kedvetek, csatlakozzatok, és osszátok meg a linket minden olyan ismerősötökkel, akinek rá tud szánni 22 percet erre a célra. – Ezen a linken lehet elérni holnap a világmeditációt magyarul is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top