Ezo

Hétvégi horoszkóp december 21-től

A világvége ugyan elmarad, de a kapcsolatokban némi feszültség jelenhet meg. A karácsonyi előkészületek túlagyalása nemcsak stresszessé tesz bennünket, de a szerelmi életünket is megbonyolítja. A hétvégén hallgassunk az érzéseinkre, és engedjük el végre az összes kételyt, félelmet, aggodalmat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Olyanok vagytok, mint két nagy gyerek! Az egész hétvége a karácsonyról szól, és a leginkább azzal foglalkoztok, hogy mik lesznek az ajándékok. Ugyanúgy szeretnéd, hogy valami jóságot kapj, mint azt, hogy boldoggá tedd a szerelmedet az ajándékoddal. A most következő rengeteg szabadnap közül legalább egyet töltsetek kettesben, romantikus, szerelmes programokkal! Egy másikat pedig a gyerekekkel, valamilyen közös családi programmal. Hidd el, a kicsiknek és nektek is ez lesz a legnagyobb ajándék.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ha pontosan tudod, hogy mit kérnél a párodtól ajándékba, akkor lepd meg magadat azzal a dologgal. Ez az első lépés afelé, hogy megtapasztald, egyedül is élhetsz kerek, egész életet. A többi lépést pedig majd megteszed később. Most az a lényeg, hogy a karácsony előtti hétvégét és az ünnepeket a szeretteiddel tölthesd.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Az előkészületek feszültsége könnyen kiverheti a biztosítékot a Bikáknál. Lehet, hogy régóta most emeled meg először a hangod, de ha rutinos veszekedőnek számítasz, akkor is meglepődhetsz azon, amit szombaton mondasz a társadnak. Semmi baj, ez már kicsúszott. Hidd el, az a legjobb, ha mindketten a karácsonyi feszültség számlájára írjátok a történteket. El kellene beszélgetnetek arról, hogy miért kell a szeretet ünnepét (és talán minden más ünnepet is) veszekedéssel tölteni. Hidd el, ha megértitek, hogy mindketten ugyanolyan jót akartok, akkor csökken a feszültség is.

Ha csak keresed a szerelmet:
Az exek hosszú tömött sorokban hordják eléd az ajándékokat, vagy legalábbis küldözgetik a karácsonyi képeslapokat és sms-eket. Neked nem kell ezekre válaszolnod, csak akkor, ha már semmilyen haragot sem táplálsz irántuk. Ha még van benned harag, akkor jobb, ha nem reagálsz az üzenetekre, mert könnyedén az lehet a vége, hogy a fejükre olvasod a hibáikat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Csodálatos ötleted volt arra, hogy mivel lepd meg a szerelmedet karácsonyra. De vagy elpiszmogtad a megvalósítást, vagy közbejött valami, mindenesetre most úgy tűnik, hogy valami nincs egészen rendben az ajándékok körül, ez pedig teljesen feldúlhatja a hétvégédet. Arra vigyázz, hogy se a párod, se a gyerekek ne érezzenek meg semmit a feszültségedből! Ne felejtsd el, az, hogy valami nem alakul tökéletesen, nem ok arra, hogy elromoljon a teljes ünnep! A szerelmednek úgyis te leszel a legszebb ajándék. Mi lenne, ha egy romantikus vasárnap estével előkarácsonyoznátok?

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy pont karácsonyra kapod meg az új kapcsolatot? Úgy tűnik, hogy ez a hétvége flörtökben gazdag lesz, és ha már flörtölsz, könnyen lehet, hogy egy randit is megbeszéltek. Ha karácsonyra nem is, de szilveszterre ebből könnyen összejöhet egy kezdődő kapcsolat. Érdemes tehát nyitott szemmel járnod a karácsonyi vásárokat, és ne csak az árusok portékáira figyelj!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége az átadásról szól a Rákok számára. Most nyugodtan add át magadat az élvezeteknek. Tudom, azt akarod, hogy karácsony előtt ragyogjon a ház, és ezerfelé kell rohannod az ünnepi előkészületek miatt. Azt kell mérlegelned, hogy mi fontosabb. Az, hogy minden előkészület tökéletes legyen, vagy inkább az, hogy a párodra és a gyerekekre elég figyelem jusson a karácsony előtti napokban? Döntsd el, mi a fontos, mert úgy tűnik, hogy egyszerre nem fog működni ez a kétféle dolog. Nyugodj meg, a karácsony jobban alakul, mint most gondolod! Igaz, a hétvégén elég borúlátó leszel a jövőt illetően.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy mosoly mindent megold. A hétvégén lehetnél te az, aki mosolyog. Igen, arra gondolok, hogy a benned lévő szeretetet nyugodtan áraszd ki másokra. Menj el önkéntesnek egy jótékonysági akcióba, vagy adakozz! A lényeg, hogy azt érezd: most hasznos vagy, és jobbá teszed a világot a létezéseddel!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Kössetek szövetséget a hétvégén! Határozzátok el szilárdan, hogy a múlt egyáltalán nem állhat közétek! Döntsétek el, hogy mindent semmisnek tekintetek, ami nem a mostban van. Ez azért fontos, mert a karácsony előtti napok olyan régi emlékeket idézhetnek fel bennetek, amelyek rosszkedvűvé tesznek titeket. Ezek nem feltétlenül közös emlékek, lehetnek gyerekkoriak, vagy a közelmúltban történt fájdalmas események. A lényeg, hogy ne hagyjátok, hogy a múlt eseményei elszomorítsanak benneteket. Ha  észreveszed, hogy a szerelmed szomorkodik, vidítsd fel, és ő is nevettessen meg, ha te szontyolodsz el!

Ha csak keresed a szerelmet:
A karácsony előtti két nap jó alkalom arra, hogy végleg elengedd az idei év negatív eseményeit. Nyugodtan vedd számba az exeidet és a kevésbé sikerült kapcsolataidat, és engedd el őket. Erre a felesleges ballasztra egyáltalán semmi szükséged sem lesz 2013-ban, ezért jól teszed, ha megbocsátod magadnak a botlásokat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Gondoltad volna, hogy ennyire jól kezeled a karácsonyi feszültséget? Azt láthatod, hogy a párod egyre feszültebbé válik, talán lemarad a munkában, és kapkodni kezd az ajándékokkal. Te pedig könnyedén teljesíted az ünnepi előkészületek rád eső részét. Az a feladatod, hogy nyugtasd meg a szerelmedet! A jelenléted, a higgadt szavaid ellazítják őt, és segítenek neki, hogy feldolgozza a stresszt. A hétvége estéit töltsétek egymásra figyeléssel: egy-egy frissítő masszázs vagy lélekemelő beszélgetés sokat segít mindkettőtöknek, hogy felkészüljetek az ünnepi hangulatra.

Ha csak keresed a szerelmet: Hallgass a belső hangodra és a megérzéseidre! Lehet, hogy azt látod, valami nincs rendben a családodban, és szívesen oldanád meg ezt a problémát. A megérzéseid azonban azt súgják, hogy te most maradj ki ebből. A hétvégén fontosabb, hogy magaddal foglalkozz, mint az, hogy másokkal!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Ne felejtsd el, hogy azt kapsz, amit te is adsz. A párod ezen a hétvégén tükröt tart eléd, és csakis azt sugározza vissza rád, amit tőled kapott. Épp ezért, bármit is tesz, mond vagy mutat neked, ne sértődj meg rajta. Ha úgy érzed, hogy karácsony előtt több támogatásra van szükséged, akkor neked kell támogatnod őt. Ha több gyengédségre vágysz, akkor neked kell kényeztetned őt. Ha több romantikára van szükséged, akkor neked kell romantikus programot szervezned. Hidd el, a két ünnep között mindent busásan visszakapsz majd tőle. De addig is neked kell adnod neki!

Ha csak keresed a szerelmet:
Vizsgáld meg a gondolataidat! Nézd meg, miket gondolsz a párkapcsolatokról! Meg fogsz lepődni rajta, hogy menyi negatív gondolat szorult a fejedbe a szerelmi viszonyokkal kapcsolatban. Ezek egy részéről a barátnőid tehetnek, hiszen ők is negatívan gondolkodnak. Itt lenne az ideje, hogy mindannyian cseréljétek pozitívra a negatív gondolataitokat!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Igazi nagybetűs ünnep lesz a hétvége a számotokra. Már most megkezditek a közös karácsonyozást. Kizárjátok a külvilágot, és értékelitek, hogy végre egymásra figyelhettek. Persze te vagy a romantikusabb kettőtök közül, és te vagy annak is az értelmi szerzője, hogy ezen a hétvégén többet foglalkozzatok a szerelmetekkel, mint a családdal vagy a karácsonyi előkészületekkel. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy feloldjátok a köztetek lévő nézeteltéréseket, és egy magasabb, szeretettelibb szintre emeljétek a kapcsolatotokat!

Ha csak keresed a szerelmet:
Épp egy bevásárlóközpontban hajkurászod az utolsó ajándékokat, amikor megakad a szemed egy jóképű idegenen. A szingli Skorpiók könnyen keverednek flörtölésbe a hétvégén, és könnyen szerelembe is eshetnek. Az unokáknak pedig elmesélhetitek majd a történetet, hogy karácsonykor találkoztak a nagyszüleik.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben átaludnátok a hétvégét, és ez nem is olyan rossz ötlet! A kis kifli – nagy kifli pózban töltött éjszakák most jót tesznek nektek, hiszen segítenek közelebb kerülni egymáshoz, és segítenek abban is, hogy végre egy kicsit pihenjetek. Tudom, hogy maximalista vagy, de most engedj egy kis lazítást mindkettőtöknek. A legjobb az lenne, ha az egész karácsonyt vendégségben töltenétek a családjaitoknál. Ha te leszel a háziasszony, és nálad gyűlik össze a nagy család, akkor fogd be a párodat is a házimunkába! Hidd el, még a konyhai előkészületekben is tud segíteni majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén neked kell segítened másoknak. Talán furcsa lesz első hallásra, de azok a barátnőid, akik az idén lettek szinglik, rászorulnak arra, hogy elmondd nekik, milyen is egy szingli karácsonya. Ugye nem hitted volna, hogy egyszer még életmód-tanácsadónak kell felcsapnod? Mesélj őszintén az életedről a hétvégén!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy még karácsony előtt gyorsan tisztázni szeretnél néhány dolgot a pároddal. Nosza, rajta! Vágj bele! Egy ilyen nagy, minden témát felölelő, tisztázó beszélgetéshez kell majd pár óra a hétvégéből (a szombat lenne a legjobb, vasárnap azonban esélyesebb, hogy lesz erre időtök). Ne kapkodjatok, ne siessetek el semmit! Hagyjatok időt magatoknak és a másiknak is arra, hogy minden témát végigbeszéljetek. Ne félj attól, hogy ez a beszélgetés rést üt a kapcsolatotokon. Valójában ezzel kerültök közelebb egymáshoz. Ha pedig mégis szünetet tartanátok, az úgy lesz a legjobb mindenkinek!

Ha csak keresed a szerelmet: Szükséged van a szabadságodra, és szükséged van arra, hogy senki se mondja meg neked, hogy mit tehetsz, és mit nem tehetsz meg. Karácsony előtt igazán élvezed a függetlenségedet, különösen akkor, ha egy-egy rokonod vagy barátnőd rosszul sikerült házasságát látod.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A harmóniát keresed egész hétvégén! Arra törekszel, hogy megtaláld az egyensúlyt a kapcsolatodban. Most az anyagiak verhetnek éket kettőtök közé. A nézeteltérések legfőbb forrása a karácsonyi ajándékokra és előkészületekre költött pénzek nagysága lesz. Te vagy az, aki inkább költ, és a párod spórolna. A közös nevezőt az jelenti, hogy mindketten maximalistán álltok az ünnepekhez: abban egyetértetek, hogy a gyerekeknek ez legyen a legszebb karácsony. Innen pedig már csak egy lépés lesz a kibékülés.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak, hogy minden percét kiélvezd ennek a hétvégének. Amíg mások az utolsó ajándékvásárlási köröket futják, addig te már a karácsonyra készülődsz. Talán úgy érezheted, hogy túlköltötted magadat, de hidd el, minden fillér megtérül majd. Ha a barátnőid karácsonyi partira hívnak, menj el velük, ne kuksolj otthon egyedül!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Álmodozó hangulatban leszel a hétvégén, a párod pedig két kézzel próbál lerángatni a földre, és a realitások talaján tartani téged. Fontos lenne felismernetek, hogy mi történik: különböző a személyiségetek, és teljesen máshogy reagáltok a stresszre. Amíg te elrepülsz a fantáziavilágodba, addig ő erőből akarja megoldani a helyzeteket. Mindkettőtök módszere működik a saját életetekben. Akkor lehet ebből konfliktus, ha – mint most is – egymásnak akartok segíteni. Hagyd, hogy a párod maga oldja meg a gondjait, és te se tőle várj segítséget a karácsonyi mizériában.

Ha csak keresed a szerelmet: Arról álmodozol, hogy a karácsonyfa alatt a szőke herceg vár a fehér lovával együtt. Ez nemcsak a fa méretei miatt nem válhat valósággá, de egyelőre az ideje sincs itt a nagy találkozásnak. Most koncentrálj arra, hogy a lehető legmeghittebb legyen a karácsonyod, amely talán az életed utolsó szingli karácsonya lesz!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top