Ezo

Hétvégi horoszkóp december 28-tól

Az év utolsó hétvégéje alkalmas arra, hogy lezárjunk egy korszakot, és elkezdjünk egy másikat. Ez az összegzés ideje. Még a szilveszteri buli előtt gondoljuk végig, mit és kit akarunk magunkkal vinni az új évbe, és mi mindent szeretnénk magunk mögött hagyni!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Olyanok lesztek, mint a Muppet Show két öregembere. Mindenre lesz egy epés megjegyzésetek, és remekül görgetitek tovább egymás poénjait. Valószínűleg nem szokatlan a számotokra, hogy befejezitek egymás mondatait, így az sem lesz meglepő, hogy a szilveszteri buliban is jól kiegészítitek egymást. Most mindkettőtök lábában benne lesz a bugi, de azért a nagy táncolás helyett inkább a beszélgetéseket részesítitek előnyben. Nyugodtan bulizzatok egy nagyot, hiszen az új év új kihívásokat, friss energiákat tartogat nektek kapcsolati szempontból is. Érdemes lenne átgondolnotok, hogy mi mindent akartok megváltoztatni a közös életetekben jövőre.

Ha csak keresed a szerelmet: Új barátságok köttetnek az év utolsó napjaiban a szingli Kosok számára. A szilveszteri buliban is megismersz valakit, akivel meglesz a közös hullámhosszotok. Ez azonban egyelőre csak egy barátság. Ne gondolkozd túl ezt az egészet, és ne rohanj előre, hagyd, hogy minden olyan lassan csordogáljon körülötted, mint egy teadélutánon.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Az év vége egy párkapcsolati szakasz lezárását is elhozza a Bikák életében. Ebben a pár napban sok Bika határozza el, hogy így már nem folytatja tovább, és módosítani, változtatni kell a kapcsolatán. Mielőtt ismertetnéd a terveidet és a vágyaidat, vizsgáld meg a helyzetet. Könnyen lehet, hogy a párod már a szilveszteri buli lázában ég, és egyáltalán nem fog rezonálni az általad kezdeményezett beszélgetésre. Érdemes lenne elhalasztanod ezt a nagy beszélgetést egy pár nappal. Ez alól egyetlen kivétel van: ha most érett meg benned a szakítás gondolata.

Ha csak keresed a szerelmet: A szilveszteri buliban végre teljes egészében lezársz egy korszakot. Nyugodtan mehetsz feketében, hiszen lassan el kell gyászolni a szingliségedet. Nemsokára egy új kapcsolat indulhat az életedben, ezért 2012 utolsó napjait használd fel arra, hogy elengedsz minden elvárást, ami eddig meggátolta, hogy rád találjon a szerelem.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnéd, ha a jövő évet egy teljesen megújult otthonban kezdhetnéd. Ne érezd magad rosszul, ha az év utolsó hétvégéjén bútorokat tologatsz, takarítasz és átrendezed a lakásotokat. Ez teljesen természetes az Ikreknél most. A párod nem feltétlenül tud csatlakozni ehhez az új otthont megcélzó projekthez, de nem baj, később majd megérti, miért volt mindez fontos neked. Ha nálatok van a házibuli, akkor helyezzétek biztonságba az értékes szőnyegeket és a drága porcelánokat! A szilveszteri buliban nemcsak romantikus, de erotikus hangulatba is kerülhettek, ezért jó, ha erre az esetre is van egy vészforgatókönyvetek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szilveszteri bulit már pénteken este elkezdheted, de mindenesetre az egész hétvégét az óév elbúcsúztatásának szenteled. A hatalmas buliforgatagban könnyedén összefuthatsz néhány érdekes pasival, de ők elég féltékeny típusok, ezért az lenne a legjobb, ha nem szereznének egymásról tudomást. Könnyen lehet, hogy mindannyian meghívnak a saját szilveszteri bulijukra.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A karácsonyi időszakban elültetett kérés- és kívánságmagjaid most indulnak csírázásnak, és talán a szilveszteri bulira már be is érik a gyümölcsük. Ha szeretted volna, hogy a párod változtasson a viselkedésén, azt most szinte magától megteszi. Arra azonban nincs garancia, hogy ez a változás 2013-ban is megmarad. Mindenesetre értékeld a neked tett gesztusokat, és mindenképp beszélj az érzéseidről, arról, hogy mennyire jól esik a számodra a szerelmed igyekezete. Azon ne lepődj meg, ha a szilveszteri buliban mindketten vidámabbak lesztek, mint ahogy az a bulikban megszokott.

Ha csak keresed a szerelmet: Nevess, mert a nevetésed gyönyörű. Ha kacagsz, akkor mindenki rád figyel, és nemigen lesz facér pasi, aki ellent tudna állni a szilveszterre vidáman készülő Rákoknak. Ha esetleg volt egy olyan fogadalmad, hogy szilveszter előtt eltöltesz még egy buja éjszakát valakivel, a szombat estét javasolom a terved valóra váltásához.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szabadságra van szükségetek mindkettőtöknek az év utolsó hétvégéjén. Nyugalom, ez nem jelenti azt, hogy külön kellene szilvesztereznetek (bár lehetséges, hogy ez is felmerül), pusztán csak annyit, hogy hagyjatok egymásnak egy kis teret a szilveszteri és az előszilveszteri bulikban. Felfoghatod ezt a helyzetet bizalompróbának is, hiszen könnyen lehetséges, hogy a szerelmed és te is flörtökbe keveredtek az év utolsó partijában. Ne aggódj, ez a kis flört jót tesz majd a kapcsolatotoknak, hiszen arra ébreszt rá benneteket, hogy milyen fontos nektek a másik, és hogy semmiképp sem szeretnétek elveszíteni egymást.

Ha csak keresed a szerelmet:
Egyáltalán nem vagy benne biztos, hogy részt kell neked is venned a nagy szilveszteri bulizásban. Szombaton és vasárnap is elcsendesedésre, nyugalomra vágysz, de azért hétfőn megjön majd a kedved az évbúcsúztatáshoz. Ne azt a szilveszteri bulit válaszd, amelyik a legnagyobb vagy a leglátványosabb, hanem azt, ahol a legkedvesebb emberek vesznek majd körül.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Sok Szűz utazik el vidékre vagy külföldre szilveszterezni, és ez az egyik legjobb dolog, amit tehetsz. Most a légkörváltoztatás igazán jót tesz mindkettőtöknek, és nagyon is feldobja a hangulatodat. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy akkor is megismerd és felfedezd a szerelmed rejtet oldalait és titkos tulajdonságait, ha már évek vagy évtizedek óta vagytok együtt. Hidd el, a szilveszteri buliban lesz jó néhány pozitív meglepetésben részed, és igazán szerelmesen zárhatod a 2012-es évet. Ha csak együtt éltek, de még nem vagytok házasok, az év vége alkalmas arra, hogy a házasságról, a kapcsolatotok elmélyítéséről beszéljetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Jó lesz, ha körülnézel az életedben a hétvégén. Nyugodtan vedd számba, hogy hol tartasz most, és azt is, hogy mik a vágyaid. 2013-ban olyan változások kezdődnek, amelyek alapjaiban forgatják fel a nyugalmas szinglilétedet. Ezekre a változásokra nem árt felkészülnöd, mert ha túlzottan ragaszkodsz a múltadhoz, azzal elodázhatod őket.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A szilveszteri buliból és az óévbúcsúztatásból ne hagyd ki a gyerekeket sem! A párod segíteni fog abban, hogy a kicsik korának megfelelő szilveszteri zsúrt megszervezhessétek gyerekpezsgővel és vicces játékokkal. Lehet, hogy erre nem is hétfőn kerül sor, hanem már vasárnap. Az igazi felnőtt szilveszteri buli pedig arra lesz jó, hogy közelebb hozzon egymáshoz benneteket a szerelmeddel. A legjobb az lenne, ha az este egy részét kettesben töltenétek a hálószobátokban. Erre mindketten vágytok, de talán egyikőtök sem meri megkérni a másikat, hogy ne egy zajos partival búcsúztassátok az óévet.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Olyan vagy, mint egy sértett gyerek: megorroltál az óévre, mert az nem hozta el neked a várva várt szerelmet. Hidd el, tartogat még ez az év is meglepetéseket, és előkerülhet egy-két exed 2012 utolsó hétvégéjén. Abban sem lehetsz még teljesen biztos, hogy nem pont a szilveszteri buliban ismerkedsz meg valakivel.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Van egy jó tanácsom az év utolsó hétvégéjére a számodra: ne tanítsd a párodat, és főleg ne oktasd ki! Úgy tűnik, az óévtől azzal búcsúztok, hogy te kifejted neki, mit kell máshogy tennie jövőre. Amíg a közös életetekről és a családról van szó, talán lehetne létjogosultsága a mondanivalódnak. De arra vigyázz, hogy ne beszélj bele a szakmai ügyeibe, és ne akard semmire sem rákényszeríteni. A legjobb az lenne, ha ezt a beszélgetést jövőre halasztanád, és szilveszterig már csak a szereteted kimutatására koncentrálnál. Tudod, a párod most könnyen félreérthet minden mondatot és kérést.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hajszold a szerelmet az év utolsó hétvégéjén! Tekintsd ezt a három napot egy lehetőségnek, amelyet azért kaptál a sorstól, hogy jól érezhesd magadat. Valószínűleg több szilveszteri buliba is hivatalos vagy, és több fiú szeretne a közeledben lenni az év utolsó óráiban. Az ő szándékaik nem feltétlenül tisztességesek, de talán te is örülnél egy egyéjszakás kalandnak még valamikor 2012-ben.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Már csak egyetlenegy dolgot kell megtenned az idén: légy önmagad! A szilveszterig hátralévő időben ne akarj diplomatikus lenni, és főleg ne tegyél meg semmit sem csak azért, mert azt hiszed, a szerelmed azt várja el tőled. Könnyen lehet, hogy ha rákérdezel, akkor kiderül, hogy nincs is ilyen elvárás, te pedig évek óta megteszel valamit, amit egyikőtök sem akar igazán. Az év utolsó napjai alkalmasak arra, hogy felragyogtasd az egyéniségedet. Ez a ragyogás nemcsak nem zavarja a szerelmedet, de ő is sokkal jobban érzi magát, ha sütkérezhet a fényedben!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne köss elvtelen kompromisszumot az év utolsó napjaiban! Most egy olyan fiú udvarol neked, akit egyébként nem engednél közel magadhoz, de csábító lehet a lehetőség, hogy nem kell egyedül búcsúztatnod az óévet. Nem kell valakivel csak azért összejönnöd, hogy átkísérjen a következő évre, azután pedig szakítsatok!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy kinyisd a szádat! Mikor máskor mondanád el a szerelmednek, hogy mire vágysz, ha nem az év utolsó hétvégéjén? A szilveszteri buli előtt lesz alkalmad arra, hogy részletesen elmeséld a szerelmednek, milyennek is képzeled a közös életeteket 2013-ban. Erre két esetben is igen nagy szükséged lesz: egyrészt ha szeretnél változtatni valamit, másrészt, ha esetleg még külön éltek, és szeretnél összeköltözni a szerelmeddel. Mindkét esetben fontos, hogy minél plasztikusabban mesélj a párodnak, és minél jobban emeld ki az általad vágyott változások pozitív hatásait az életetekre.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne érd be bármilyen kapcsolattal! Nem kell megalkudnod csak azért, mert sokak szerint túl magasra tetted a lécet. Hidd el, az a léc egyáltalán nincsen magasan, sőt pont kényelmes magasságban van. A szilveszteri buliban könnyedén össze is ismerkedhetsz valakivel, aki látszólag megfelel az elvárásaidnak.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szilveszteri hosszú hétvége olyan lesz a Vízöntők számára, mint egy újjászületés. A karácsony a családról szólt, az év utolsó hétvégéje viszont a szerelemé és a párkapcsolaté. Utazzatok el valahová, vagy töltsétek a lehető legtöbb időt kettesben. Figyeljetek egymásra, és beszélgessetek sokat, hiszen ehhez az újjászületéshez most hozzátartoznak a szavak, a gesztusok, a szemek csillogása, és természetesen az érzelmek, amelyeket mindezek közvetítenek. Vigyázat, most annyira egymásra lesztek hangolódva, hogy a hazugságot azonnal megérzitek a másikban. Ez az őszinteség hétvégéje lesz a számotokra.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje felülvizsgálni a vágyaidat. Az év utolsó hévégéje esélyt kínál arra, hogy megvizsgáld valóban arra vágysz-e, amiről azt gondolod, hogy kell neked. Talán már évek óta ugyanolyan kapcsolatot keresel, pedig időközben igencsak megváltoztál. Itt lenne az ideje annak, hogy felülvizsgáld a vágyaidat, és olyan férfit keress magad mellé, amilyen 2013-ban illik hozzád!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az új év az újrakezdés lehetősége, és ezt a Halak jegy szülötteinek nem is kell elmagyarázni. Pontosan érzed, hogy itt van a remek alkalom új alapokra helyezni a kapcsolatodat a pároddal. Ehhez voltaképp semmi másra sincs szükség, csak arra, hogy a te fejedben másik polcra vagy másik fakkba kerüljön a kapcsolatotok. Nem kell elvárnod, hogy a párod is így lássa ezt, elég, ha te magadban eldöntöd, hogy mostantól több szeretet, több kötődés és komolyabb összefogás lesz köztetek. Hidd el, a szerelmed érezni fogja a változást. A legfontosabb azonban az, hogy bocsáss meg a szerelmednek, és bocsáss meg magadnak is! Bocsásd meg mindazt, amit 2012-ben nem csináltatok jól.

Ha csak keresed a szerelmet: Az új év az újrakezdés lehetősége, használd ki ezt az alkalmat! Engedd el az összes önvádat és önmarcangolást, ami benned van! Az, hogy 2012-ben szingli voltál, nem jelenti azt, hogy jövőre is az leszel. De ne szaladj ennyire előre, egyelőre koncentrálj csak a mostani hétvégére. Búcsúztasd el az óévet tisztességesen, és tartsd észben: a szilveszteri bulival lezártad ezt az időszakot, elsején pedig újat kezdesz el!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top