Ezo

Hétvégi horoszkóp január 4-től

Lustaság, erotika és diplomácia – a hétvégénk három lényeges eleme szokatlan kombinációkat ígér. Most sokan szeretnék változásra rávenni a társukat, de ő túl lusta lesz ehhez. Mások viszont a legszívesebben két napig ki sem mozdulnának a hálószobából. A szinglik számára ez a felkészülés és az önelemzés ideje.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Olyan magától értetődően és kedvesen mondasz le a terveidről a szerelmed javára, mintha muszáj volna. Ezen a hétvégén szívesen húzódsz a háttérbe, de csakis akkor, ha azt gondolod, hogy ezzel a szerelmednek kedveskedsz. Jaj annak, aki azt hiszi, hogy most elnyomhat. Annak pedig pláne nehéz lesz a helyzete, aki a párodat bántja meg valamivel. Most helyette is te állsz bosszút, még akkor is, ha ő erre nem is kért meg. Hidd el, jobb lenne, ha hagynád, hogy maga vívja meg a csatáit, és te nem avatkoznál az ügyeibe.

Ha csak keresed a szerelmet: Különleges hétvége vár rád, amikor úgy érzed majd magadat, mintha nyaralnál. Most egész nap arra vágysz, hogy valaki kényeztessen és szeretgessen. Ha ez egyelőre nem is a szőke herceg lesz a fehér lovon, érdemes most masszíroztatnod és szaunáznod. Ezek nemcsak a testedet, de a lelkedet is kényeztetik, és egy wellnesshétvége után könnyebben megy majd az ismerkedés is.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Nagyobb lesz a jövés-menés körülöttetek, mint szeretnéd. A legszívesebben egy romantikus, kettesben töltött hétvégét szerveznél magatoknak. Ha erre vágysz, csak akkor teljesül ez a kívánságod, ha elutaztok. Ha maradtok otthon, akkor számíts arra, hogy a gyerekek, a rokonok, a barátok és minden ismerősöd megtalál benneteket az apró-cseprő ügyeikkel. Amíg te jobban tűröd a rátok kényszerített tanácsadószerepet, addig a párod nehezen viseli, hogy nem lehettek csak kettesben. Ő most romantikusabb (és egy picit talán lustább is) az általad megszokott nagy átlagnál.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem fog minden terved pontosan úgy alakulni, ahogyan azt szeretnéd. Érdemes a hétvégére B, C, D és talán még Z, Zs terveket is bekészítened. Ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy gyakorold a spontaneitást és a spontán ismerkedést.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy nemrég még a kapcsolatotok ellaposodásáról panaszkodtál a barátnőidnek, vagy amiatt háborogtál, hogy a szerelmed túl sok pornót néz. Ez a hétvégétek viszont pornófilmbe illő lehet, ha engedsz az ösztöneid csábításának. A csillagok fokozatosan növelik a libidódat és a nyitottságodat is, ezért most már egy nagyon-nagyon szenvedélyes hétvégére vágysz. Itt az ideje kirobbantani a párodat az internet elől, és megmutatni neki, hogy mindannál, amit a filmekben lát, sokkal jobbat és szenvedélyesebbet kaphat tőled. Ne felejtsd el, hogy egy hús-vér szeretőnél nincsen jobb az ő számára sem!

Ha csak keresed a szerelmet: Szenvedélyre és szexre vágysz, amiben nincs semmi szégyellnivaló. Itt az ideje, hogy kinevezd egy barátodat szeretőnek. Jelentkező bőven van körülötted, neked csak annyi a dolgod, hogy a legmegfelelőbb partnert válaszd ehhez a projekthez. Figyelem, a legmegfelelőbb partner nem a legjobb képű, hanem a legjobb kisugárzású.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, mi a jó a szerelmes civódásban? Hát a békülési szex! Ezt ezen a hétvégén akár többször is megtapasztalhatod, hiszen a csillagok szerint most örömmel és nagy fantáziával zrikáljátok egymást a pároddal. Fontos, hogy ne mondj semmi olyat, amivel megbánthatod a szerelmedet, és te se sértődj meg az ő szavain. Lehet, hogy ő egy kicsit élesebben fogalmaz a kelleténél, de ez csak azért van, mert igencsak hatásvadász hangulatba kerül. Ne lepődj meg semmilyen terven, amit most prezentál, és azt se minősítsd, ha azt jelenti be, hogy új hobbit talált magának. Mindez csak a szokásos év eleji tervezgetős hangulat eredménye nála, kezeld hát az ennek megfelelő módon.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem egy igencsak váratlan és igencsak nehezen kezelhető fordulattal érkezik meg az életedbe. Fontos lenne, hogy minden szempontból legyen rendben a világod. Ne álljon otthon a mosatlan (mert valószínűleg vendéged lesz), és ne vigyél haza munkát (mert valószínűleg nem lesz időd megcsinálni). Intézd úgy, hogy legyen időd a szerelemre!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ha mindenáron irányítani akarod a párodat, akkor igencsak kemény csatákra készülhetsz ezen a hétvégén. Ő ugyanis kezdi megelégelni, hogy úgy érzi, korlátok közé szorítod az elvárásaiddal. Ha azonban megérted, hogy nem irányítanod, hanem szeretned kell őt, akkor ez a hétvége alkalmas arra, hogy elsimítsátok a héten (és az ünnepek alatt) felgyülemlett feszültséget. A legjobb feszültségoldónak a szex bizonyul, és az erotikus perceket követő beszélgetések. Ne ess abba a hibába, hogy most akarod szexuálisan tanítgatni a párodat. Hagyd, hogy most olyanok legyenek az együttléteitek, amilyenek szoktak lenni.

Ha csak keresed a szerelmet:
Itt az ideje, hogy tisztázzátok egy exetekkel a szakításotok körülményeit. Ne gondolj semmi durvára: ha ez a beszélgetés jól sikerül, könnyen lehettek barátok, vagy legalábbis haverok. A szexhaverság azonban nem javasolt köztetek, mert ez nemhogy nem segítené a helyzet tisztázását, de mindent még sokkal jobban összekuszálna köztetek.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan összhangot és olyan vonzódást érzel kettőtök között, mintha egy második nászúton lennétek. Érdemes ezen a hétvégén egy kicsit elutaznotok, vagy legalább magatokra zárni a lakás ajtaját, és kikapcsolni a telefont. Ebben az esetben szerelemtől és erotikától túlfűtött estékre számíthattok. Mondom, vitathatatlanul van egy kis nászutas hangulata ennek a hétvégének. Egyébként ez az időszak alkalmas arra, hogy megbeszéljétek az idei terveiteket is. Talán korainak tűnik a nyaralás megszervezése, de ha most elkezditek tervezni, hogy hol lazítanátok a nyáron, sokkal könnyebben (és olcsóbban) oldjátok meg az álomnyaralást.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán egy picit kevésnek érzed magadat a hétvége első felében. Attól tartasz, nem vagy elég jó csaj ahhoz, hogy ismerkedj, de gyorsan kiderül, hogy mekkorát tévedtél. Többen is szeretnének veled egyéjszakás kalandba bonyolódni, ezért ne viselkedj úgy, mint egy naiv kislány, és ne lepődj meg, ha valaki felajánlja, hogy hazakísér.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy gúzsba kötnek a körülmények, és hiába találtad meg a megfelelő partnert magadnak, valami mégsem stimmel az életedben. Erről az elégedetlenségedről beszélhetsz a hétvégén a szerelmeddel. Ez a két nap alkalmas lesz arra, hogy ő felnyissa a szemedet, és olyan új szempontokat mutasson meg neked, amelyek segítenek jobbá tenni az életedet és természetesen a közös életeteket is. Ha költözést vagy esküvőt terveztek, ezekről is most beszélgethettek a legőszintébben és a leghiggadtabban. Igaz, te egy kicsivel könnyebben felhúzod magadat, mint máskor szoktad.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Ne lepődj meg, ha a következő szerelmed nem pont úgy fog kinézni, nem pont az a foglalkozása, és nem pont akkora a bankszámlája, mint ahogyan azt elképzelted. Itt lenne az ideje, hogy beengedj az életedbe olyan srácokat is, akik első blikkre nem lehetnek számodra a nagy Ők!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmek, fellángolások szellemi partnerek és lelki társak sokszögében telhet ez a hétvége a Skorpiók számára. Most valaki kísértésbe akar vinni, másvalaki pedig fellángol irántad. Mindez annak köszönhető, hogy a csillagok többféleképpen is támogatják a vonzerődet. Érzi ezt a szerelmed is, aki mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmedet. Lehet egy kis féltékenykedés is a hétvégén, de végül minden elsimul és minden helyzet tisztázódik. Ne menekülj el a nehéz párkapcsolati helyzetek elől, hanem nézz velük bátran szembe! A csillagok abban is melletted állnak, hogy ezen a hétvégén erotikusan felpezsdítsd a szerelmi életeteket a társaddal.

Ha csak keresed a szerelmet: Hogy honnan lesz körülötted olyan sok szeretőjelölt, mint amennyit begyűjtesz, rejtély. Talán ne is ezen lamentálj, hanem készülj fel rá lelkileg, hogy ha kiteszed a lábadat a lakásból, azonnal meg kell adnod néhány pasinak a számodat. Mármint ha te is vonzónak találod őket.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem egy gyönyörű színskála. Ezt tartsd észben ezen a hétvégén, hiszen ha most azt hiszed, hogy a szerelem csakis a rózsaszín köddel egyenlő, akkor még azt is hiheted, hogy nem vagy már szerelmes a párodba. Szerelmes vagy, de most a heves szenvedély és a mindent megszépítő, heves érzelmek helyett sokkal szelídebb benned a szerelem. Sokkal inkább a szerető gondoskodás felé hajlik most a kapcsolatotok. Szerencsére ez a szerető gondoskodás kölcsönös: ő épp olyan szívesen gondoskodik rólad, és vigyáz rád, mint te őrá. Hagyd, hogy babusgasson, hagyd, hogy szeretgessen a párod, és ne hiányold a lángoló, erotikusan túlfűtött érzelmeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén nem lesz elég a szexuális vonzerő ahhoz, hogy elcsavarja valaki a fejedet. Most ennél sokkal többre van szükség: egyéniségre és stílusra. Csak olyan fiúk tetszenek meg neked, akikben mély érzelmek rejlenek, és akik jóval családszeretőbbek az eddigi kiszemeltjeidnél. Talán kezdeni kellene velük valamit, nem gondolod?

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hatalmi harc bontakozik ki köztetek. Ez egy olyan harc, amiben nincsenek győztesek, csak vesztesek lehetnek, ha belementek. Hiszen akárki is nyeri meg ezt a játszmát, annak a szerelme fog veszíteni. Az pedig pont olyan, mintha ő maga veszítene. Ennek mentén azt is érdemes végiggondolni, hogy ezt a hatalmi harcot voltaképp magatok ellen vívjátok önmagatokkal. Szerencsésebb lenne, ha a játszmázást még idejében megállítanátok, és inkább elbeszélgetnétek arról, hogy mégis mi történik veletek. Mi az, ami kettőtök között zajlik, és melyikőtök milyen végeredménnyel lenne elégedett.

Ha csak keresed a szerelmet: Kialakulóban van egy kapcsolatod, és kezded úgy érezni, hogy megtaláltad a nagy Ő-t. Ez nincs kizárva, de arra kérlek, hogy egyelőre ne rohanj gondolatban előre. Ne lásd magad előtt az esküvőtöket, és ne te legyél az, aki sietteti az eseményeket. Hagyd, hogy az ő tempójában történjenek a dolgok, és hagyj időt magatoknak arra, hogy megismerjétek egymást.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem tudod eldönteni, hogy mi a jobb: az, ha engedékeny vagy a szerelmeddel, vagy az, ha szigorú. Attól tartasz, hogy ha túl engedékeny vagy, azzal azt éred el, hogy a fejedre nő, és teljesen elkanászodik. Ha viszont szigorú vagy, azzal csak szítod az ellentéteket és növeled a feszültséget közöttetek. A megoldás az arany középút lenne. Figyelem, ez nem azt jelenti, hogy „húzd meg, ereszd meg” alkudozásba kezdesz a szerelmeddel. Sokkal inkább azt, hogy felméred, mi az, amin változtatni kell, és változtatni lehet kettőtök között. Ha ezek a változások az ő érdekeit is szolgálják, akkor szeretettel elmondhatod a kérésedet.

Ha csak keresed a szerelmet: A három testőr most érted rajong. Jó, lehet, hogy nem hárman vannak (hanem többen), de mindenesetre úgy tűnik, hogy egy egész baráti kör kezd el lelkesedni érted. Érdemes olyan helyre bulizni menned, ahol sok az ismeretlen fiú. Ha pedig már unod a bulikat, kereshetnél magadnak egy irodalmi estet vagy más beszélgetős programot, hiszen most az okos fiúk vonzódnak hozzád.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minél több időt töltötök együtt kettesben ezen a hétvégén, annál tisztábban látsz párkapcsolati szempontból. A következő napok összehoznak benneteket, és segítik azt, hogy őszintén, tabuk nélkül beszéljetek egymással. Meg persze azt is, hogy felszabadultan és szintén tabuk nélkül szeretkezzetek. Ez a hétvége segít nyarat csempésznetek a télbe, hiszen olyan lesz a hangulatotok, mintha egy tengerparti luxusszálló nászutaslakosztályában töltenétek az időtöket, és nem a jól megszokott életteretekben. Erre a hatásra egy vérpezsdítő latin táncesttel erősíthetnétek rá.

Ha csak keresed a szerelmet: Már csak egy egészen keveset kell várni, és érkezik a nagy Ő. A várakozást töltsd hasznosan, és testileg-lelkileg készülj fel az Ideális Társad érkezésére. Testileg azzal készülhetsz, ha elmész sportolni (igen, akkor is, ha évek óta nem sportoltál), lelkileg pedig azzal, ha gondolat-nagytakarítást végzel a párkapcsolatokról szóló gondolataid között!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top