Ezo

Hétvégi horoszkóp január 11-től

Ezen a hétvégén merész álmok lesznek megvalósíthatóak, de az is fontos, hogy mennyi energiát adunk ezeknek az álmoknak. Vasárnap meglepő kijelentések hangozhatnak el, és meglepő események történhetnek velünk. Aki csak keresi a párját, most olyan szerelemre lelhet, amilyenre nem is számított.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Szeretnél minél több időt tölteni a szerelmeddel, de úgy érzed, hogy ebben valaki vagy valami megakadályoz. Lehet, hogy fizikai távolság van köztetek, de az is lehetséges, hogy egymás mellett vagytok térben, de lélekben mindkettőtök gondolatai máshol járnak. Ideje lenne egy kicsit átszerveznetek a közös életeteket, mert ha mindketten folyton rohantok, dolgoztok és másokra koncentráltok, akkor lassan eltávolodhattok egymástól. Hidd el, nem lenne túl nagy erőfeszítés a hétvégéket egymásra szánnotok ahelyett, hogy dolgoznátok.

Ha csak keresed a szerelmet:
Mintha üvegfalakkal lennél körülvéve. A hétvégén könnyen érezheted úgy, hogy nincsenek körülötted ismerkedési lehetőségek. Arra vágysz, hogy valaki végre felismerje a benned lévő szeretetre méltó királykisasszonyt és megmentse az unalom sárkányától. Könnyen lehet, hogy ezt a sárkányt először neked kell legyőznöd.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Amikor már kezdted azt hinni, hogy a párod nem okozhat neked meglepetéseket, hirtelen tesz vagy mond valamit, amin igazán elcsodálkozol. A hétvége a meglepetésekről szól a kapcsolatodban, de nemcsak te leszel az, aki meglepődik. Most te is olyasmit mondasz, amitől elkerekedik a szerelmed szeme. A következő napokban minden mondandódat csomagold empátiába és odafigyelésbe, fogalmazz szelíden, és minden beszélgetésben őrizd meg a hidegvéredet. Ha véletlenül veszekedésig fajulnak a viták, legyél te az engedékenyebb, mert a párod most különösen makacsnak tűnik.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ezen a hétvégén mindenkiben az exedet keresed, és ezért igazán nehezen fogsz tudni ismerkedni. Az is igaz azonban, hogy ha megtalálod az exed hasonmását, ő ugyanazokat a hibákat követi majd el, mint az elődje. Kérdés, hogy neked szükséged van-e erre?

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Két végletet is megtapasztalhatsz ezen a hétvégén: egyfelől átéled, hogy milyen a több évtizedes házasságok összeszokottsága, és azt is, hogy milyen a mézeshetek lángolása. Most mindkettőtökben rengeteg tűz és szenvedély bukkan fel, de ez a sok szenvedély könnyen táplálkozhat féltékenységből. Ha néha tilosban jársz, azt most ne tedd, mert a lebukás veszélye sokkal nagyobb, mit máskor. Azon viszont elgondolkodhatnál, hogy miként lehetne normalizálni ezt a helyzetet: mit kellene tennetek, hogy többet senkinek se kelljen szeretőt tartania?

Ha csak keresed a szerelmet: Azt a döntést kell meghoznod, hogy szeretnél-e szerető lenni. Ismét olyasvalaki környékez meg, akinek csak kaland lenél az életében, a titkos harmadik, aki felpezsdíti az unalmas hétköznapokat. Gondold át, hogy téged kielégítene-e ez a kaland, vagy jóval többre vágysz-e ennél?

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Bátorságra, tisztánlátásra és nagyvonalúságra lesz szükséged a hétvégén. Bátorságra ahhoz, hogy elővedd a szekrényből az oda rejtett csontvázakat, a kapcsolatotok olyan problémáit, amelyeket még az ünnepek előtt rejtettetek el. A tisztánlátás ahhoz kell, hogy pontosan átlásd ezeket a helyzeteteket, és ahhoz, hogy a kialakulásuk óta eltelt idő fényében ismét megvizsgálgasd őket. A nagyvonalúság pedig abban segít, hogy elegánsan túllépj az időközben teljesen lényegtelenné vált problémákon és ügyeken. A többivel azonban jó lenne minél előbb foglalkoznotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha nem találod a párodat, az sokféle okra vezethető vissza. Ezeken már százszor átrágtad magadat, ezért nem is ismételném el őket újra. A legfontosabb, amit ezen a hétvégén tehetsz a társkeresés ügyéért, az az, hogy rájössz: valójában nem kell keresned senkit, hiszen így is kerek egész és boldog az életed.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy társakká váljatok. A szó legnemesebb értelmében társakká, olyan személyekké, akik jóban, rosszban kiállnak egymás mellett, és mindent megtesznek a másikért. A hétvégén ez az átalakulás mehet végbe a lelketekben, és ehhez különösebb erőfeszítésekre sem lesz szükségetek. Elég lesz néhány gesztus, néhány mosoly és pár őszinte mondat. Mindegy, milyen régóta ismeritek egymást, most könnyen mélyíthető olyanná a kapcsolatotok, mintha már ezer éve együtt lennétek. Ezt a lehetőséget különösen a friss kapcsolatokban és az eddig veszekedésekkel nehezített viszonyokban lesz érdemes megragadni.

Ha csak keresed a szerelmet: Vegyél egy mély lélegzetet, és ugorj az ismeretlenbe! Mármint az ismeretlen párkeresési módszerek és taktikák rejtélyes terepére. Hogy erre miért van szükség? A válasz nagyon egyszerű: ha az eddigi módszerek nem működtek, itt az ideje valami újat és szokatlant kipróbálni.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek és a felnőttek csatájában középre szorultál. A párod és a gyerekek között van némi feszültség, és ezt a feszültséget te tudnád a legjobban feloldani. Hogy ehhez melyik fél oldalára kellene állnod? Természetesen egyikére sem. Amint elkötelezed magadat valamelyik küzdő fél mellett, azonnal elbillen az erőegyensúly. Ha azonban megmaradsz középen, akkor teljesen jól átlátod, hogy ez a vita menyire kicsinyes, és mennyire könnyen meg lehetne oldani. Ha pedig látod a megoldást, akkor itt az ideje annak, hogy a kezedbe ragadd az események menetét.

Ha csak keresed a szerelmet: Felszabadult nevetéssel teli hétvége vár rád. Most előtérbe lép a lényed gyermeki oldala, és ő bizony könnyedén játszótérnek nézheti az egész világot. Ez azt is jelenti, hogy most könnyedén játszhatsz a férfiakkal, akik megbabonázva hagyják, hogy úgy csavard őket az ujjaid köré, ahogyan csak akarod.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Érdemes már a hétvége első napján elkezdened a családi konfliktuskezelést, mert úgy tűnik, hogy ebből kijut neked a következő napokra. A szerelmed kicsit talán nehezen teljesíti a felé támasztott elvárásaidat, ezért segíts neki azzal, hogy csökkented az igényeidet. Figyelj oda arra, hogy csak szeretettel fogalmazd meg a mondanivalódat, mert ellenkező esetben könnyen fajulhat veszekedéssé egy-egy beszélgetésetek. Ezen a hétvégén sok-sok lépést megtehettek egymás felé, és sokkal megértőbbekké válhattok egymás iránt. Ehhez türelemre, szeretetre és empátiára éppúgy szükség lesz, mint a hallgatás képességére.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindegy, hogy te nem tudod elengedni őt, vagy ő nem tudja megemészteni a szakításotokat, a lényeg, hogy egy exed ismét előkerülhet a semmiből. Ha benned fogalmazódik meg, hogy talán fel kellene hívnod őt, jobb, ha erről most lemondasz. És most talán még az is megbocsátható, ha nem veszed fel neki a telefont. Hidd el, nem kell újabb próbát tennetek egymással.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Új év, új vagy legalábbis megújult kapcsolat – legyen ez a hétvégi jelszavatok. Itt az ideje, hogy újratárgyaljátok a kapcsolatotok eddig alapvetésnek tekintett részeit. Hol van az például előírva, hogy a házimunka nagy részét neked kell elvégezned? Ne értsd félre, nem lázítani szeretnélek, de a hétvégén jó alkalmatok lesz mindkettőtöknek, hogy újraszervezzétek az életeteket és a közös napirendeteket is. Érdemes lenne egy kicsit kiegyenlíteni a munkabeosztást annak érdekében, hogy mostantól több időtök jusson egymásra. Persze lehet, hogy a párod furcsán néz majd rád, amikor azt mondod: a közös mosogatás is lehet romantikus program.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje az újrakezdésnek és az átértékelésnek. Először is jegyezd meg jól: a jövőnek nem kell, hogy köze legyen a múlthoz. A jövőd egy tiszta lap, amire azt írsz, amit szeretnél. A pénteki újhold hatására ez most különösen igaz lesz a szingli Skorpióknál, akik most teljesen új párkapcsolati (és nem csak párkeresési!) korszakot nyithatnak.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit talán magányosnak érezheted magadat a hétvégén. Olyan, mintha a párod mellett is egyedül lennél, mintha folyamatosan elbeszélnétek egymás mellett. Mielőtt duzzogni kezdenél azon, hogy folyton egyedül hagy, próbálj ki valami mást. A duzzogás helyett ezúttal közelíts hozzá kedvesen és cserfesen. Szervezz meg egy olyan programot, ami közben beszélgethettek. Sőt! Legyen olyan a program, hogy beszélgetnetek kelljen. Ha sikerül végre szóba elegyednetek, és a szokásos praktikus félszavaknál mélyebb beszélgetésbe bonyolódnotok, akkor a romantikus, szenvedélyes szombat este is garantált. Ha azonban csak pufogsz magadban, akkor igazán unalmas lesz ez a hétvége.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén a szingli Nyilasoknak kell kezdeményezniük, ha azt szeretnék, hogy történjen valami. Valahogy most túl mulyák a fiúk, és egyikőjük sem mer megszólítani téged. Persze azon érdemes elgondolkodnod, hogy mennyi ideig lesz számodra szórakoztató egy olyan fazon, aki meg sem mert szólítani, amikor meglátott.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Eljött az optimális alkalom ahhoz, hogy megújítsátok a szerelmeteket, megerősítsétek a házassági fogadalmatokat. Lehet, hogy nincs semmilyen évfordulótok, amikhez szívesen kötnéd a fogadalmaitok megismétlését, de most az évfordulóknál sokkal jelentősebb alkalmatok van erre. Ha megújítjátok a kapcsolatotok alapjait képező ígéreteket és fogadalmakat, akkor azok most hosszú időre ismét megerősítik a szerelmeteket, és elmélyítik az elköteleződéseteket. Ez a hétvége ennek megfelelően arra is alkalmas, hogy tisztázzatok néhány félreértést, és hogy megbeszéljétek az elmúlt időben meggondolatlanul tett kijelentéseiteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén egy nagyszerű szerelmes időszakod veheti kezdetét. Sőt! Talán jóval többről van itt szó szerelemnél: elköteleződésről, szeretetről, és még egy házasság is szóba kerülhet nemsokára. Ezekben a napokban megváltozhat egy kapcsolatod, valószínűleg egy barátságod mélyül el, vagy egy jó ismerősről derül ki, hogy valójában ideális szerető lenne a számodra.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor kezdődött a szerelmetek, talán nem is gondoltad, hogy ilyen sokáig (és még sokkal tovább) együtt maradtok. Itt az ideje ebből a szempontból is megvizsgálnod a kapcsolatokat: hiszed vagy sem, még mindig szeretitek egymást, még mindig működik minden. De vannak-e terveid? A csillagok most azt kérdezik tőled, hogy mire számítasz ebben a kapcsolatban, hogy mit tervezel ezzel a kapcsolattal, és hogy mikor leszel hajlandó egy felsőbb osztályba lépni az Élet Iskolájában a szerelem és család című kurzusban? Bizony, lassan ki kellene találnod, hogy mikor vagy kész a házasságra – mert a papír igenis számít –, a gyerekvállalásra, vagy éppen az unokák érkezésére?

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el a félelmeidet! Hogy azokat már réges-régen elengedted? Biztos ez? Gondold át jól, mert a csillagok szerint a tudatalattid mélyén megbújó félelmek azok, amelyek megakadályoznak abban, hogy igazán élvezd az életedet, igazán élvezd a szabadságodat, és igazán élvezd a hétköznapokat!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit úgy érezheted, hogy a szerelmed a fejed fölött hoz meg döntéseket. Szerencsére könnyen alkalmazkodsz, és szívesen csinálod azt, amit ő kitalál, de ezen a hétvégén elkezdhetsz besokallni egy picit. Ha így van, akkor mondd nyíltan a szemébe, hogy mit szeretnél máshogyan csinálni. Igen, tudom, hogy van más módja is annak, hogy elérd: az legyen, amit te akarsz, és ne az, amit ő. Ha azonban ezekhez a „női rafinériákhoz” folyamodsz, akkor ő érezheti azt, hogy játszadozni kezdtél vele. Ezen a hétvégén a nyílt kártyák és az egyenes beszéd segít benneteket sokkal közelebb kerülni egymáshoz. Minden más taktika vagy praktika csak eltávolít benneteket egymástól.

Ha csak keresed a szerelmet:
Több lazaságra és több mókára van szükséged. Mostanában megint elkezdtél túl komolyan és túl komoran gondolkodni a párkapcsolatokról. Tudod: azért, mert valaki rád mosolyog, még nem kell elképzelned az esküvőtöket. Ez a hétvége arra való, hogy élvezd az életet, élvezd a flörtölést, és újból belekóstolj a férfi-nő kapcsolatok sokszínű lehetőségeibe.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top