Ezo

A titkos álmok megvalósulásának hete

Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk a hétre, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni nektek. Az év hatodik hetének középpontjába az álmaink, méghozzá a legtitkosabb, legféltettebb álmaink kerülnek. Amilyen mesésen hangzik mindez, most épp annyira természetes módon, testközelből tapasztalhatjuk meg az álmok megvalósíthatóságát, és testet-lelket gyógyító erejüket.

Te miről álmodsz? Pénz? Szerelem? Gyerek? Karrier? Utazás? Gyerünk, erőltesd meg magad! Hagyd a fenébe ezeket a sablonos álmokat, és nézz mélyen magadba! Persze tudom, ez nagy kaland, nagy kihívás és még nagyobb veszély. Mert mi van akkor, ha ott, a lelked mélyén azt látod, hogy egyáltalán nem erről az életről álmodtál? Hogy a pénz, a szerelem, a gyerek, a karrier, az utazás nem a te álmaid, hanem valami egészen mást, egészen gyönyörűt, szeretettel telit, mégis egyedit álmodtál meg magadnak. A lelked mélyén pontosan tudod, mik az álmaid, és azt is, hogy ezekből mennyi valósult meg eddig. A csillagok esélyt adnak neked a héten, hogy felismerd és megvalósítsd a titkos vágyaidat is.

A titkos álmok megvalósulásának hete

Lélekmélyi sóvárgások és a fizikai valóság

Lelked mélyén mindig is tudtad, hogy színes fantáziával megálmodott gyermekkori álmaid, vágyaid és játékaid térképként mutatták valódi álmaidat. Azokat a vágyakat, amelyek összességére mondhatnánk nagy szavakkal, hogy életfeladat meg karma, esetleg életcél. Ezek a nagy szavak azonban nem fejezik ki azt a boldogságot, amellyel az jár, ha elindulsz ezek felé az álmok felé. Ne értsd félre, semmi baj sincs azokkal a vágyakkal, amelyek mindannyiunkban közösek. Mindannyian vágyunk az anyagi biztonságra, a tökéletes társra, a belőlünk egy darabot továbbvivő gyerekekre, a szakmai kiteljesedésre és arra, hogy lássuk a világot. De mindannyiunknak van egy (vagy több) saját álmunk. Az, ami csak a miénk, az, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ugye már tudod is, hogy mi ez? Vagy ha még nem, nemsokára megérzed, meglátod magadban. Hallgasd figyelmesen a belső hangodat, mert ő még élesen emlékszik erre az álomra.

A hét gondolata: „Lelked az érzelmeid összességének tárháza. Az intuíció a lélek érzékelőképessége.” – Neale Donald Walsch

A hét fontos fényszögei: Három bolygó dolgozik az álmainkért

Az előző hétvégén a Mars lépett be a Halak jegyébe, kedden a Merkúr is megérkezik ide. A Neptunusz pedig már jó ideje a Halak jelében, saját otthonában tartózkodik, ahol hétfőn a Marssal randevúzik, hogy aztán (Neptunuszhoz méltó csalfasággal) szerdán hajnalban már a Merkúrral találkozzon. Szép kis szerelmi háromszög lehetne, ha emberekről és valódi randevúkról lenne szó. Ha valóban szerelmesekről beszélnénk, annál is inkább brazil szappanopera forgatókönyvébe kívánkozna a helyzet, mivel pénteken a Merkúr és a Mars is légyottra megy egymással. Mindezt – ne felejtsük el – a Halak jelében teszik, tehát a Neptunusz szeme előtt, sőt mi több, az ő áldásával zajlanak az események. Ez a három együttállás lesz az, amelyekre felfűzhetjük a heti asztrológiai eseményeket.

Hétfőn a Mars és a Neptunusz együttállása erősen túlfűtötté tesz bennünket, növeli bennünk a szeretet, a szerelem utáni vágyat, és bizony könnyen dönthetünk úgy, hogy változtatunk az életünkön, ha nem érezzük elég jónak azt. Ha a döntés megszületik, szinte azonnal cselekszünk, hiszen a két bolygó együttállása kedvez az álmok (gyakran a titkos álmok) megvalósításának is. A Merkúr és a Neptunusz együttállása szerdán meglódítja a fantáziánkat, így azokat a vágyainkat (és titkos álmainkat), amelyeket nem tudtunk megvalósítani a hét első napjaiban, egyre meglepőbb módokon kezdjük kivitelezni, és egyre meglepőbb álmaink kerülhetnek felszínre.

A Merkúr és a Mars pénteki találkozása pedig gyors, határozott döntésekkel, vasakarattal támogatja meg álmaink (és titkos vágyaink) megvalósítását. Pénteken már mindenképp a  az átláthatatlan helyzetek tisztázásának és a cselekvésnek az ideje jön el.

Extra tipp a hétre: Nemcsak titkos álmaink kerülhetnek felszínre a héten, de egyéb titkok, talányok és elrejtett információk is előkerülhetnek. Most érdemes a titkok után kutatnunk, és a sajátjainkat hét pecsét alá rejteni, mert bizony könnyedén a felszínre bukkanhatnak.

Érzelmes Kosok, boldog Szüzek, eredményes Bakok – heti tendenciák egy mondatban

A Kosok az önzetlen szeretetet tapasztalják meg: a héten kapnak és adnak is érdek nélküli érzelmeket. A szeretet jóval több a szavaknál, az álmok pedig jóval többek a vágyaknál – ez már a Bikák tapasztalata lesz a héten. Az Ikrek éteri magasságokban járnak minden szempontból: sziporkáznak, szárnyal a fantáziájuk, és egyszerre több udvarlójuk is akadhat. A Rákok hetét az öröm és a magabiztosság ragyogja be: most könnyedén dönthetnek olyan ügyekben, amelyekben eddig bizonytalankodtak. Az Oroszlánoknak egy kicsivel nagyobb összeszedettségre és koncentrációra lesz szükségük, no meg arra, hogy a kicsinyes célokat nagyszabású tervekre cseréljék. A Szüzeket mintha kicserélnék a héten: boldogság és szeretet járja át a gondolataikat, és könnyedén látják meg az élet napos oldalát. Könnyedén fejezik ki magukat, és gyorsan megtalálják a közös hangot az ügyintézőkkel a Mérlegek. A Skorpiók pedig végre beszélhetnek, mert sokan kíváncsiak a mondandójukra. A Nyilasok visszatérnek egy elfeledettnek hitt szituációhoz, hogy azután könnyedén megoldják azt. Önmagukkal, saját belső vágyaikkal hadakoznak a Bakok, de előbb-utóbb belátják, ebben a csatában veszteniük kell, hogy boldogok lehessenek végre. A Vízöntők felismerik, hogy tenniük kell a szerelemért és a bőségért egyaránt, ráadásul valószínűleg ugyanaz a lépés vezet mindkét célhoz. A Halak több erőt, több lehetőséget kapnak a héten, érdemes megragadniuk ezeket, és érdemes sokat beszélniük!

Heti programajánló

Nőnek lenni jó! – Pozitív megerősítések nőknek: Tóth Kati holisztikus aranykoszorús kozmetikusmester egyórás előadása azoknak a nőknek szól, akik szeretnének közelebb kerülni a testi-lelki harmóniához. Az előadáson a női időgazdálkodástól a gondolat-nagytakarításon át a helyes szépségápolásig sokféle téma szóba kerül. A középpontban pedig – ahogy a cím is sugallja – a nőknek szóló pozitív megerősítések lesznek majd. A részvétel ingyenes. Időpont: február 6-án szerdán, 18.30-kor. Helyszín: MOM Kulturális Központ Jókai Terem, Budapest XXII., Csörsz utca 18.

A hét könyve

A titkos álmok megvalósulásának heteTodd Burpo – Lynn Vincent: Igazából mennyország. Jézusnak van egy lova, Isten igazán hatalmas, de „igazááán nagy” ám, a Mennyország pedig létezik aszerint a négyéves kisfiú szerint, akinek a szíve egy műtét közben leállt, de az orvosoknak sikerült újraéleszteniük. Colton Burpo a klinikai halálból visszatérve olyan zavarba ejtő részleteket mesélt el a túlvilágról, amelyekről egyébként nem tudhatott. Találkozott például olyan halott rokonokkal, akikről sohasem hallott, és olyan információkat is megtudott a családjáról, amelyeket sohasem mondtak el neki korábban a szülei. Az Igazából mennyország elgondolkodtató és kedves történet arról, hogy milyennek éli meg egy kisgyerek halálközeli élményt.

Heti Facebook-ajánló

Dr. Wayne W. Dyer – Számos ezoterikus bestseller szerzőjeként ismerjük dr. Dyert. Kötetei, mint például A váltás – Az ambíciótól az értelemig vagy a Beteljesült kívánságok – A teremtés művészetének magasiskolája nem hiányozhatnak a pozitív gondolkodás iránt érdeklődők polcáról. Facebook-oldalában a saját életéből vett példákkal és jó tanácsokkal várja olvasóit, de sok motivációs videót is megoszt, amelyek a nyelvgyakorláshoz is remek segédeszközként szolgálhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top