Ezo

Varázslatos gyertyamágia

A sötét éjszakán fellobbanó gyertyalángok nemcsak barátságos hangulatot teremtenek, de a varázslásra is tökéletesen alkalmasak életünk bármely területén.

Varázslat a boldog szerelemért

A varázslathoz szükségünk lesz két vörös rózsa fejére, két rózsakvarckőre és két piros gyertyára. Tegyük egymás mellé a két gyertyát, gyújtsuk meg, majd tegyünk a gyertya tövébe egy-egy rózsafejet és az ásványokat is. Csukjuk be a szemünket, és lássuk magunkat egy olyan partnerrel, aki álmainkban szerepel. Fontos, hogy az arcát ne képzeljük magunk elé, hagyjuk nyitva, hogy ki lesz ő. Természetesen ha a meglevő párkapcsolatunkon szeretnénk javítani, akkor mindenképpen a kedvesünket lássuk magunk előtt.

Varázslatos gyertyamágia

 

Fogalmazzuk meg, hogy minden mutatja azt, hogy ez a kapcsolat boldog, például: „El sem akarják engedni egymás kezét” vagy „szerelmesen néznek egymásra”. Ha már jól elraktároztuk magunkban a képet és azt a kellemes érzést is, amit keltett bennünk, a gyertyákból csepegtessünk néhányat a virágfejekre, füstöljük át vele a köveket, majd két kis piros zacskóba tegyünk el egy-egy követ és virágot. Az egyik zacskót hordjuk mindig magunknál, a másikat pedig a hálószobánkban tartsuk!

A harmonikus családi életért

Fehér gyertyára és csiszolt kristályra van szükségünk a következő varázslathoz. Egy családi fotó mellett gyújtsunk egy vastag, fehér gyertyát. A kristályt – a lényeg az, hogy szórja a fényt – akasszuk fel egy horgászzsinórra, és csukott szemmel néhányszor lendítsük át a gyertya lángja és a családi fotó felett. A Nap energiáját tudjuk segítségül hívni, ugyanis a varázslat másnapjának reggelén fel kell függesztenünk az ablakba a kristályt, hogy harmonikus energiákat szórjon szét az egész otthonunkba, sok-sok színes szivárvány formájában. 

Mágia a több pénzért

Ahogyan a legnagyobb értéket is az arany és az ezüst képviseli, úgy pénzmágiánkhoz is egy arany és egy ezüst gyertyára van szükségünk. Emellett vegyünk elő hét darab pénzérmét is, illetve egy fotót, amelyen rajta van az a tárgy, amit a pluszösszegből meg szeretnénk vásárolni. Gyújtsuk meg a két gyertyát, tegyük közéjük a képet, és helyezzük el rajta a hét pénzérmét, majd mondjuk el a következő mondatot hétszer: „Kérem égi segítőimet, segítsenek, hogy elérjem a vágyamat!” A hét pénzérmét ezentúl hordjuk a pénztárcánkban, és még véletlenül se adjuk ki. Fontos még az is, hogy a varázslatot növő holdnál végezzük. 

Varázslatos gyertyamágia

 

A munkahelyi sikerek mágiája

Munkahelyi sikereinkért két gyertyával varázsolhatunk. Az egyik legyen kék – ez a munka színe –, a másik pedig narancsszínű – ez szimbolizálja a jelen energiáit, amikor is sikereket szeretnénk elérni. A két gyertya közé helyezzünk egy szép, zöld cserepes növényt, akkorát, ami könnyen elfér az irodai asztalunkon. Csukott szemmel képzeljük el, ahogy a munkahelyünkön sorra sikereket aratunk. A varázslatot három estén át végezzük el, majd vigyük be a növényt az irodai asztalunkra, és várjuk, hogy kifejtse áldásos hatásait. Fontos, hogy a varázslatról ne beszéljünk senkinek, legfőképpen munkatársainknak ne, és soha ne kívánjunk olyan sikereket, amelyek más karrierjén ejtenek csorbát. 

Egészségóvó varázslat

Az egészség színe a zöld, ezért zöld színű gyertyára van szükségünk az egészségmegőrző varázslathoz, ezenkívül hét rozmaringágra és egy zöld színű szalagra is. Gyújtsuk meg a gyertyát, a lángja fölött húzzuk el a tenyerünket, majd simítsuk végig a testünket háromszor, ameddig csak elérünk. Higgyünk benne, hogy a testünk körül egy burok képződik, amely megvéd minket minden betegségtől. A rozmaring betegségűző növény. Miután áthúztuk néhányszor mind a hét ágat, kössük össze a zöld szalaggal, és a gyertya viaszcseppjeivel zárjuk le. Függesszük fel otthonunk bejáratánál a kis csokrot, hogy a betegség ne kerülgesse egyetlen családtagunkat se. 

Varázslatos gyertyamágiaA cikk a Meglepetés magazinban jelent meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top