Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp április 5-től

A nemek harcát vívjuk a hétvégén, de sajnos nem állíthatjuk, hogy ez a csata eldőlne a napokban. Részgyőzelmekre azért számíthatunk, és az is elmondható, hogy most minden kapcsolatban kialakul a hangadó szerepe. A szinglik forró flörtökre és félreértett mondatokra számíthatnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedélyesebb vagy a hétvégén, mint máskor, és meglepetten veszed tudomásul, hogy a párod viszont beszélgetős fázisába került. Érdekes ez a szerepcsere: amíg te az erotikára helyezed a hangsúlyt, addig ő a szeretetét szeretné éreztetni veled. Látszólag van csak ellentét kettőtök között: valójában mindketten összebújásra vágytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, valaki megrövidített valamivel, mintha elloptak volna tőled egy fontos dolgot. Ez az érzés hamar elillan, hiszen most könnyedén ismerkedsz, és könnyedén rád találhat a szerelem is. Bármilyen is legyen az idő a hétvégén, mozdulj ki otthonról, és bátran vesd bele magadat a hétvégi programokba!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Radikális változtatásokra vágysz, és ezeket most kemény kézzel kivitelezed a párkapcsolatodban és a családi életedben is. Egy kicsit igazságosztóként viselkedsz, hiszen ha eddig nem kaptad meg a neked járó szeretetet és odafigyelést, könnyen dönthetsz a szakítás mellett. Ha azonban érezted a szeretetet, most inkább a kapcsolat szorosabbra húzása mellett döntesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Vitathatatlan, hogy te leszel a macsók kedvence a hétvégén. Nincs az a nagy vagány, akinek a szeme ne akadna meg rajtad. Az azonban más kérdés, hogy tudsz-e majd kezdeni valamit a megszelídíthetetlen rossz fiúkkal. Ne dőlj be a látszatnak, nem mindenki a lélektársad, aki az ellentéted. Sőt! A lélektársaddal nem kell majd napi harcokat vívnod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan hatással lesz a hétvége a kapcsolatotokra, mint egy hatalmas égi botmixer. Az állóvíz bizony felkavarodik körülöttetek, és sok minden előkerülhet, amit eddig magatokba temettetetek. Ez a kavarodás abban segít, hogy amikorra a jövő hét végén leülepednek a dolgok, sokkal tisztábban fogtok látni egymással kapcsolatban. Kapcsolatpróbáló időszak kezdődhet, de mindennek jó vége lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége legjobb tanácsa: ne akarj irányítani, és ne erőltess semmit. Most hagynod kellene, hogy az események a saját medrükben csordogáljanak. Tisztulási folyamat zajlik az életedben, és ennek az is része, hogy természetes módon megváltozik a szerelemhez és a férfiakhoz/nőkhöz, exekhez, barátokhoz való hozzáállásod is. Engedd ezt a változást!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Bölcsességre és diplomáciai érzékre is szükséged lesz a hétvégén, hiszen most a párod egy kicsit nehezebb eset a szokottnál. A nagymamád valószínűleg azt mondta volna rá: bónás. Neked nem kell felcímkézned őt, egyszerűen csak hagyd, hogy azt tegyen, amit akar. Tudnod kell, hogy a hétvégi eseményekért a benne tomboló feszültség a hibás, és még akkor sem te vagy az ok, ha ő ezt állítja.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnél néhány önkényes döntést meghozni a világ folyásával kapcsolatban. Az egyik ilyen döntésed, hogy mostantól senki sem lehet magányos, mindenkinek jár a szerelmi boldogság. És ha a saját életedben erre még várnod is kell, most segíthetsz egy barátnődnek társra lelni. Hidd el, később ő ezt meghálálja majd.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:  Sok Oroszlán érzi úgy, hogy muszáj győznie a hétvégén. S hogy mi számít győzelemnek? Természetesen az, ha neki lesz igaza, ha mindenki azt teszi, amit mond, és ha senki sem akarja eltéríteni a szándékaitól. Ennyire persze nem megy minden simán, de az biztos, hogy a szerelmed most mindenben melletted áll, és legalább vele nem kell nagyokat vitáznod.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén ismerkedsz ezen a hétvégén is, de ezúttal érdemes lenne figyelned arra, hogy kikkel ismerkedsz össze. Most elég sok rossz arcú pasi csapja neked a szelet, és az is valószínű, hogy a jóképűek között is találsz néhány pernahajdert. Mi lenne, ha kivételesen nem a külső alapján választanál, hanem a belső értékekre és az érzelmekre helyeznéd a hangsúlyt?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne lepődj meg, ha a hétvége túlfűtött lesz, és jóval többet foglalkoztok az erotikával, mint máskor. Mintha a hormonjaitok azt üzennék: most már aztán mindegy, milyen az idő kint, legyen végre tavasz és szerelem bennetek. Érdemes ezt a hétvégét arra használnotok, hogy testileg és lelkileg is közelebb kerüljetek egymáshoz, és az is lehet, hogy a gyermekvállaláson is elkezdhetnétek dolgozni.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira szeretnél már egy párkapcsolatot, hogy észre sem veszed azt, aki már régóta csakis arra vár, hogy felfedezd. A hétvégén felnyílhat a szemed, és felismerheted, hogy ki az a jó barát, aki jóval többet szeretne tőled puszta barátságnál. Az pedig csak rajtad múlik, hogy mire vagy nyitott és mire nem.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Tedd fel magadnak a kérdést: „Mi a fontos a hétvégén? Azt szeretném, hogy enyém legyen az utolsó szó, vagy inkább legyen mindenkinek jó?” A Mérlegek harciasabbak a szokásosnál, és ennek meg is lesz az eredménye: most egy kicsivel több a feszültség a kapcsolatodban. Jó hír, hogy a veszekedések feszültségét szívesen vezetitek le szeretkezésekkel.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a hétvégén, az az, hogy minden helyzetet irányítani akarsz. Hidd el, sokkal jobban jársz, ha hagyod, hogy az események megtörténjenek veled. Most úgyis olyan erős a sorsforgatókönyved, hogy nem nagyon tudsz rajta változtatni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt van az ideje a gyengédségnek, itt van az ideje a szeretet kimutatásának. Tudom, a túlzott romantikát nyálasnak tartod, pedig valójában pont erre lenne szükséged. Ne félj kimutatni az érzéseidet, és ne félj arra kérni a párodat, hogy ő is szerelmes gesztusokkal kényeztessen. A hétvégén mindkettőtöknek sokkal fontosabbak az érintések, mint máskor.

Ha csak keresed a szerelmet: Az lenne az igazán jó, ha a legjobb barátodba lennél szerelmes. Pontosabban ha olyan embert találnál, aki egyszerre lehet jó barát és szerelem a számodra. A jó hír, hogy ezen a hétvégén minden esélyed meglesz erre. Az üröm az örömben pedig az, hogy ő eleinte csak barátkozni szeretne veled. Ha türelmes vagy, lehet ebből még szerelem is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  Csupa olyasmi foglalkoztat a hétvégén, ami a szerelmedet nem is érdekli. Ennek megfelelően lehet köztetek egy kis feszültség, hiszen mindketten közös programokra vágytok, de a helyzet kicsit olyan lesz, mintha egy hal és egy madár szeretne együtt szórakozni menni. Hogy mi a megoldás? tolerancia és beosztás: szombaton legyen ő a főnök, vasárnap pedig te.

Ha csak keresed a szerelmet:
Néha azt gondolod, hogy a saját boldogságodat fel kell áldoznod másokért, máskor meg abban gondolkodsz, hogy ha törik, ha szakad, megszerzed, amire szükséged van. A hétvégén is e két szélsőség között ingadozol, holott a megoldás – nem meglepő módon – az arany középút lenne.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit eleged van a saját életedből. Unod a régi helyzeteket és csupa újdonságra vágysz. Az újdonságok azonban változást hoznak, ez a változás pedig könnyen generálhat benned feszültséget, amit a párodon vezetsz le. Ő pedig csak kapkodja a fejét, és nem érti, hogy a nyugis lányból hogyan lett zizi csaj mellette. Ideje lenne megnyugodnod, és megnyugtatnod őt is!

Ha csak keresed a szerelmet: A győztesek nyugalmával indítod a hétvégét, de néhány órával később már teljesen leforrázottnak érzed magadat, hogy másnap már ismét te legyél nyeregben, de aztán megint történik valami… a hétvégéd nyugalom és feszültség, béke és harcok váltakozásával telik. Ne akarj minden csatát megnyerni, mert ettől te is feszültebb leszel, és a környezeted sem viseli jól a harcaidat.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Sokszor érezted már azt, hogy elég volt a szavakból. Most annyi az újdonság, hogy már a tettekből is eleged lett, és egyszerűen csak lenni szeretnél. A Vízöntők ezen a hétvégén arra vágynak a leginkább, hogy hagyják őket békén, és hogy megengedhessék maguknak, hogy néhány napig csak a szeretteikkel törődjenek. Ideje elengedned a görcsös akarást.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy-egy rövid mondat, egy-egy kurta mosoly néha jóval többet jelent, mint a hosszas szónoklatok és a mély flörtölés. A hétvégéd a villámrandik időszaka lesz, most percek alatt magadba bolondítasz bárkit, igaz, ezt valószínűleg nem veszed észre, olyannyira el vagy foglalva a belső világoddal. Vigyázat, így csak elvont filozófusok rúghatnak nálad labdába!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Humor, összetartás és szex. Ezek határozzák meg a hétvégéteket, még ha nem is pontosan ez lesz a fontossági sorrend. Most a legszívesebben az egész hétvégét az ágyban töltenétek, és nemcsak erotikus programokkal. Az ágy a legjobb helyszín ahhoz, hogy közös terveket szövögessetek (még egy közös munka is szóba kerülhet), és hogy nagyokat nevessetek másokon és önmagatokon is.

Ha csak keresed a szerelmet: Humoros, szexi, magabiztos – ha megtalálod a nagy Ő-t, ez a három dolog biztosan igaz lesz rá. Ezen a hétvégén van is rá esélyed, hogy álmaid férfijával találkozz. A legbosszantóbb az lesz a randitokban, hogy valójában már hónapok, évek óta ismertétek egymást, vagy legalábbis tudtatok egymásról, csak eddig valahogy senkinek meg sem fordult a fejében, hogy lehetne ez a viszony mélyebb is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top