Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp április 26-tól

Játékos, fantáziadús hétvége vár ránk, de most nagyon nehezen viseljük, ha valaki nem akar a játszópajtásunk lenni. Sokan akarják (akár manipulatív eszközökkel is) befolyásolni a párjukat, de ennek könnyen az lehet a vége, hogy valaki sérül a kapcsolatban. Lehet, hogy pont a befolyásoló ütközik falakba, ezért igyekezzünk szabadságot, bizalmat és szeretetet adni a kapcsolatunkba!


Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mondj igazat a hétvégén! Most a fantáziád olyan szárnyaló, és olyan színes képekben mesélsz, hogy a párod könnyen értelmezheti úgy a szavaidat, hogy egész egyszerűen becsapod őt. Érdemes lenne most figyelmeztetned arra, ha kiszínezed a történeteidet. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy megbeszéljétek és megvalósítsátok egymás titkos vágyait.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, most könnyen megárthat az alkohol. Akár néhány korty is elég lehet ahhoz, hogy olyasvalaki mellett ébredj, aki mellett reggel már nem is érzed magad annyira jól. Vigyázat, az alkohol ezen a hétvégén nemcsak az idegeneket szépíti meg, de az exeidet is jobb fejnek mutatja, mint amilyenek az emlékeidben voltak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy az egész világ szerelmes, csak épp téged gyötör némi bűntudat és kétség a pároddal kapcsolatban? Ezen a hétvégén egy picit elveszíted a kapcsolati fókuszodat, egy picit túl sok energiát adsz a kételyeknek és a negatív helyzeteknek. Pedig ha ezeken felül tudnátok emelkedni, ötcsillagos hétvége várna rátok. A szerelmi barométeretek szenvedélyes (békülős) vasárnapot jelez.

Ha csak keresed a szerelmet: Igazán eleged van a széltolókból és a pernahajderekből. Nehezen viseled, ha a szemedbe hazudnak, de olyannyira félsz a füllentésektől, hogy az igazmondókat is hazugnak hiszed. Az örökös gyanakvásod a hétvégén meghiúsíthat egy szépen induló ismerkedést. Adj több bizalmat az embereknek!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Pontosan tudod, mit kell tenned azért, hogy javíts valamelyest a kapcsolatotokon. Hogy mit? Gondolj csak bele, kinek milyen tanácsokat adtál az elmúlt napokban. Na, ezek valójában önmagadnak adott párkapcsolati tanácsok voltak. Csupa olyan okosság, amelyet önmagadnak is elmondhatsz a hétvégén. Ne felejtsd el, ezek a tanácsok csak akkor működnek, ha megfogadod őket.

Ha csak keresed a szerelmet: Vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele a bulizásba! Jó, kinek-kinek habitusa és életkora szerinti buli ajánlott, de a szingli Ikreknek javallott, hogy kimozduljanak otthonról. Nincs értelme megsavanyodni a négy fal között, és ki tudja, talán pont egy hétvégi kiránduláson találkozol a nagy Ő-vel!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  A pozitív gondolkodás nem jelenti a negatívumok letagadását. Akkor gondolkodsz pozitívan, ha elismered a fennálló helyzetet olyannak, amilyen, és pontosan tudod, hogy hogyan lehet ezen javítani. Ezt jó lesz a hétvégén észben tartanod, mert most hajlamos vagy arra, hogy letagadd magad előtt az igazságot. Könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén változtatnotok kellene valamit a kapcsolatotokban.

Ha csak keresed a szerelmet: Eleged van a túlmagyarázott helyzetekből, eleged van a kiszolgáltatottságból, és eleged van mindenkiből, aki ismerkedési jó tanácsokkal látna el téged. Teljesen igazad van, hiszen a hétvégén kizárólag te tudod megítélni, hogy mi a jó, mi a legjobb neked. Nem kell, hogy most másokra (pláne okoskodó rokonokra) hallgass.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Letaglózó erejű a szerelem köztetek. Talán már attól kezdtél el félni, hogy ellaposodik a kapcsolatotok, de ez a hétvége valóságos vérátömlesztésként hat rátok. Egész egyszerűen úgy nézel a párodra, mint amikor megismerkedtetek. Persze ő is úgy viselkedik, mint a kapcsolatotok elején: egyáltalán nem emlékszik például a leghétköznapibb szokásaidra sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelem bimbózik a láthatáron, méghozzá olyasvalakivel, akivel már hetek óta kerülgetitek egymást. Ideje lenne a sarkadra állnod, mert úgy tűnik, hogy ő még egy jó darabig csak gyűjti a bátorságot. Gyűjti, gyűjti, de nem találja. Azzal segítheted őt, ha bátrabb és szókimondóbb vagy nála. Ez pedig nem lesz nehéz most.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Nincs értelme tovább tagadnod magad előtt: jól választottál párt. A szerelmed ugyan néha elfelejti a születésnapokat, néha talán egy kicsit túl macsó, azt viszont kár lenne tagadnod, hogy tökéletesen ismer téged, és tökéletesen tudja, hogy mi a jó a számodra. Ez most ezen a hétvégén is kiviláglik, amikor olyan ötlettel áll elő, amely feldobja még a jövő hetedet is.

Ha csak keresed a szerelmet: Szükséged van arra, hogy valaki végre kézen fogjon, és együtt haladjon veled az élet viharaiban. Sok szingli Szűz fogja úgy érezni ezen a hétvégén, hogy több támogatásra és több figyelemre van szükségük. Most ezt a figyelmet egy fiú barátodtól kaphatod meg, de hamarosan lesz részed a boldog párkapcsolatok támogató szeretetében is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Ügyesen zsonglőrködsz a szavakkal a hétvégén, és könnyedén éred el, hogy hazugság nélkül változtathasd meg a szavaiddal a megtörtént eseményeket. Jó, persze, ez nem túl tisztességes, és elmélkedhetnénk azon, hogy az igazság elfedése nem hazugság-e. A filozófiai kérdések helyett azonban téged most jobban érdekel, hogy nem akarod megbántani a szerelmedet, és ez a lényeg.

Ha csak keresed a szerelmet: Erős benned a gyanú, hogy valaki felültetett a múlt héten. Lehet, hogy nem jött el egy randira az, aki elhívott, vagy nem csörgette meg a telefonodat, amikor megígérte. Bárhogy is történt, ne aggaszd magadat emiatt. Az a helyzet, hogy most nincs szükséged olyan fiúra, aki folyton átvágna, és csak játékszernek használna.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindenkinél öntudatosabb vagy a hétvégén, így a párod is számíthat arra, hogy megkapja tőled a beosztását. Nem az a baj, ha megmondod neki a határozott véleményedet, hanem az, ha ezt úgy teszed, hogy nem válogatod meg a szavaidat. Ő most gondoskodásra, babusgatásra vágyik, ezért az is elég, ha nagyon óvatosan jelzed, hogy mi a problémád. Érteni fog a szóból.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnél kilépni egy nehéz szituációból, amelyet egy kommunikációs félreértés okozott. Ideje lenne megvizsgálnod a helyzetet, és magadban is megnézni, hogy mivel járultál hozzá ehhez a félreértéshez. Ha így teszel, akkor még ki is békülhettek. Ki tudja, talán pont ő lesz a gyermekeid apja.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  A héten elég sok minden történt veled ahhoz, hogy a hétvégén megint csak a saját lelki békéd kerüljön a középpontba. A szerelmed szerencsére szintén békés hétvégére vágyik, a kérdés csak az, hogy a gyerekek és a rokonság megérti-e azt, hogy ezt a két nyárias napot csendes pihenővel szeretnétek tölteni. Hidd el, némi gyerekzsivaj mindkettőtöknek belefér majd!

Ha csak keresed a szerelmet:
Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból. Az utóbbi időben mindent elkövettél, hogy nullára redukáld az izgalmakat magad körül. Ezen a hétvégén még szükséged van a csendre, de már beengeded magadhoz a pörgést is. Vasárnap készülj olyan programmal, ahol találkozhatsz néhány ismeretlennel is!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legfontosabb, hogy a párod soha ne hagyjon cserben! Ezen a hétvégén azt is megértheted, hogy miért fontos neked magad mellett tudnod őt. Olyasmi történik, amiben a szerelmed megmutathatja, milyen nagylelkű, milyen nagyszerű és milyen csodálatos ember. Ne lepődj meg, ha ezúttal nem a gyerekek hoznak haza egy talált kiskutyát, hanem a szerelmed.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyengédséget, szeretetet adni és kapni is meg kell tanulni. Az adással régebben talán voltak problémáid, de mára már jól megtanultad a leckét. Ezúttal el kellene sajátítanod a kapás módszertanát is. Ehhez pedig igazán kitűnő oktatót kapsz a hétvégén: valakit, aki tiszta szívvel csak adni szeretne neked.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az, gondolom már egyáltalán nem lep meg, ha a hétvégén nem minden alakul úgy, ahogyan azt terveztétek. Az viszont talán még neked is újdonság, hogy a szerelmed épp önvizsgálati napokat tart. Most könnyedén rájöhet, hogy milyen mondatokat fogalmazott meg rosszul, és azon sem kell meglepődnöd, ha bocsánatkéréssel és egy nagy csokor virággal végződik a hétvégétek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szíved kétfelé húz. Miközben egy igazi vagány pasira vágysz, aki folyton csapja a szelet a csajoknak, félsz is ettől a széltoló típustól. A szíved másik fele ugyanis egy klasszikus úriembert szeretne maga mellett látni. Vigyázat, a hétvégén kiderülhet az úriemberekről, hogy valójában nagy széltolók.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Annyiféle hatás ért benneteket, hogy alig győztétek kapkodni a fejeteket az elmúlt időszakban. Sok Halak-szülött tervez mostanában közös projekteket, vállalkozásokat a szerelmével. Tudnod kell, hogy ezeken a közös munkákon égi áldás van, tehát a lehető legjobb végeredményre számíthattok mindketten. Ami pedig a magánéletetek illeti: a közös munka ott is összekovácsol.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit munkamániás, egy kicsit túl kötelességtudó vagy az elmúlt időszakban. Ezért jó lenne a munkahelyeden vagy a gyerek iskolájában körülnézni, ha új párkapcsolatot keresel. Ebben az időszakban ugyanis a legkönnyebben ott ismerkedsz, ahol valamilyen dolgod, feladatod van. Persze azért az sem baj, ha a hétvégén kimozdulsz, mondjuk valamilyen tanfolyamon jól szórakozhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top