Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 3-tól

Szabadságra vágyunk, de minduntalan (önmagunk által állított) korlátokba ütközünk a kapcsolatainkban. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy szabadon szárnyaljunk, és kilépjünk a korlátaink közül. Ezek a korlátok most átalakíthatók ajtókká, amelyeken keresztül új energia áramolhat a szerelmi életünkbe.


Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kibújnál a bőrödből és kibújnál a korlátaid közül is. Egyfelől boldog vagy, hogy itt a hétvége, és végre megkapod azt az odafigyelést, amire egész héten vártál, másfelől pontosan látod, hogy a túl erős akaratod, a makacsságod, a türelmetlenséged mennyi mindent nehezít meg a számodra. Most tudsz változtatni ezen a párod segítségével.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit talán túlértékeled a párkapcsolat fontosságát az életedben. Mostanában mintha semmi másra nem tudnál gondolni, csak arra, hogy végre beszerezz egy kapcsolatot. Valójában nem ez lenne a boldogságod titka, hanem az, hogy megtaláld a belső középpontodat, azt a nézőpontot, ahonnan boldog hely lesz a világ.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A nagy szavak most pont annyit érnek, amennyit gondolsz róluk. A párod megint mindenre rábólint, mindent megígér, és a teátrális jelenetek sem állnak tőle távol. A kérdés csak az – és ezt most jól tudod –, hogy mennyit tart majd be ezekből a szavakból és ígéretekből. Ne gondold, hogy őszintétlen veled! Most minden szavát úgy is gondolja, a kérdés, hogy mi lesz holnap.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs kedved folyton bugyuta beszélgetésekbe bonyolódni, pedig igen valószínű, hogy ezen a hétvégén sem tudományos igényű diskurzusokkal próbálnak meghódítani a fiúk. Könnyen lehet, hogy az aktuális hódolód nem olyan okos, mint az elődei. De az is valószínű, hogy sokkal nagyobb szíve van, mint nekik, ezért talán nem kellene rögtön nemet mondanod neki.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél tisztán látni egy helyzetben, de közben azért te is élvezed a zavarosban halászás előnyeit. Mintha enyhe kommunikációs köd ereszkedne rátok a hétvégén, és mintha egyikőtök sem lenne arra felkészülve, hogy most tartsátok meg a nagy megbeszéléseket. Vasárnap könnyen érezheted úgy, hogy túl sokat akar tőled a párod, és érdekes módon ő is érezheti úgy, hogy megfojtod a ragaszkodásoddal.

Ha csak keresed a szerelmet: Ami nem sikerül elsőre, azt ismételd meg másodikra. Ami azonban elsőre is tökéletes volt, azt teljesen felesleges újra és újra megpróbálni, mert az eredmény csak egyre rosszabb lesz. Ezen a hétvégén nem kellene olyan srácokkal találkoznod, akikkel egyszer már nem jött össze semmi. Ezek a találkozások most egyáltalán nem visznek közelebb egy boldog párkapcsolathoz.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Van egy olyan érzésed, hogy valójában hátrafelé haladtok. Most sok szeretetre, sok odafigyelésre, sok babusgatásra vágysz, de a párod éppen macsó korszakát éli. Persze te is tudod, hogy máskor meg pont ez lenne benne vonzó: hogy férfias és erős, de most a lágyabb oldalára lennél kíváncsi. Ebben a helyzetben nem az segít, ha berángatod egy moziba a legromantikusabb filmre, inkább az, ha elmondod, mire vágysz tőle.

Ha csak keresed a szerelmet: Vágyaid és lehetőségeid most ellentmondanak egymásnak. Egyfelől mindent megtennél azért, hogy legyen valaki melletted, aki nemcsak szerető, szerelem, de társ és támasz is, másfelől azonban úgy érzed, hogy nincs egyetlen egy pasi sem, aki erre alkalmas lenne. Ezt az ellentmondást azzal oldhatod fel, ha egy kicsit másra koncentrálsz, és megengeded magadnak, hogy elfelejtsd a párkeresés nyűgeit!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A legkönnyebb megoldás mindig az, ha te döntesz. Legalábbis ezt gondoltad mostanáig, de a hétvégén olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor csődöt mond a legendás irányítási képességed. Most bizony a párod lesz az, aki jobb és gyorsabb megoldást talál. Ismerd fel: azt kell megtanulnod ebben a helyzetben, hogy  biztonságos dolog átadni az irányítást a szerelmednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy lépésnyire vagy a csodától, egy lépésnyire vagy a nagy Ő-től. Meglepő módon ezt a lépést nem előre kell megtenned, hanem hátra. Egy lépést vissza kell lépned azért, hogy ne mindig te irányítsd a helyzeteket. A hétvégén gyakorold ezt a visszahúzódást, és hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Tanulj meg bízni abban, hogy minden a legjobban alakul majd.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne vidd haza a munkádat! Nemcsak konkrétan arra gondolok, hogy ne túlórázz otthon, de arra is, hogy a gondolataidból is zárd ki a munkahelyi ügyeket. Ezek most nagyon elvonják a figyelmedet a lényeges dolgokról: a gyerekekről és a szerelmedről. Hidd el, sokkal fontosabb, hogy rájuk koncentrálj, mint az, hogy legyen egy jó riposztod a munkatársadnak, vagy egy jó érved a főnöködnek.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán egy kicsit túlpörögted ezt a hetet, és rád férne egy valódi kikapcsolódást jelentő laza program. Teljesen mindegy, mi lesz az: olvasgatás a kedvenc foteledben, egy jó film, egy túra, egy buli stb. A lényeg, hogy olyasmit csinálj, ami pihenteti az agyadat is. Ez az aktív relaxáció abban is segíteni fog, hogy amikor találkozol egy izgalmas pasival, sokkal lazább leszel.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Ha már mindent megpróbáltál, hogy megmentsd a párodat egy tévedésétől, hagyd hibázni. Most el kellene engedned a kezét, és hagynod kellene, hogy megtegye, amit szeretne. A női ösztönöd már régóta azt súgja, hogy ez nem jó döntés a részéről, de nem tehetsz többet, mint hogy ezt elmondod neki. A szeretet azt is jelenti, hogy elfogadod a rossz döntéseit.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, macsók a láthatáron! Most hajlamos vagy minden helyzetben a lehető legmacsóbb pasit kiválasztani. Néhány nap múlva viszont rá kell jönnöd, hogy a macsóság és a szeretetteli párkapcsolat még mindig nehezen összeegyeztethető fogalom. Most a saját választásaid és preferenciáid nehezítik meg, hogy boldog párkapcsolatot alakíthass.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Az események összekovácsolnak benneteket. Minden egyes megoldott feladat, minden egyes jól elvégzett közös munka és minden egyes békülés közelebb visz benneteket egymáshoz. Ez a hétvége is ezekről az elmélyítő helyzetekről szól majd. Az pedig csak rajtad és rajta múlik, hogy a veszekedésben vagy a közös problémamegoldásban jeleskedtek-e a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Szereted a kihívásokat, a nehezen megoldható feladatokat és azt, ha te lehetsz az, aki kezdeményez. A hétvégén végre találkozol olyan pasikkal, akiknek tetszik ez a modern felfogás, igaz, nagyon valószínű, hogy ők külföldön élnek, vagy épp most szeretnének külföldre költözni. Ki tudja, talán a te fejedben is megfordult már a költözés gondolata.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kizárnád a külvilágot, és csak arra figyelnél, hogy mi van kettőtökkel. Ezt a hétvégét nyugodtan szánhatjátok a kapcsolatotok megerősítésére, annál is inkább, mert mostanában hajlamosak voltatok mindketten a szőnyeg alá seperni a problémákat. Könnyen lehet, hogy a szavak helyett inkább az érzelmekre figyeltek majd.

Ha csak keresed a szerelmet:
Úgy érzed, hogy ideje lenne már, hogy jöjjön a herceg a fehér lovon, és megküzdjön érted a sárkánnyal. Jó esély van arra, hogy ez a sárkány nem más, mint a te elvárásaid és a kapcsolatokról alkotott (tév)képzeteid. Engedd meg a hercegednek, hogy önmaga lehessen, és ne akard megváltoztatni őt!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Beszédes hétvégére készülhetsz, hiszen a párod nyelve most megered, és tulajdonképpen alig lesznek olyan pillanatok, amikor nem ömlik belőle a szó. Ez talán téged is meglep egy kicsit, de a végén ő is elcsodálkozhat azon, hogy milyen lelkesen és milyen lendületesen ecsetelte az elképzeléseit. Most bátran kérj tanácsot a szerelmedtől olyan ügyekben is, amelyekhez nem ért.

Ha csak keresed a szerelmet: Az okos és kiegyensúlyozott férfiak imponálnak neked, mégis valamiért mindig olyanokkal állsz szóba, akikről kiderül, hogy másmilyenek. Ennek az lehet a legfőbb oka, hogy eleinte a külső alapján döntesz. A hétvégén tedd félre a vizuális elvárásaidat, és beszélgess olyanokkal, akik érdekes témákat hoznak szóba, és igazán nagy a tudásuk is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és hullámhegyek. Ez alól ti sem vagytok kivételek, és ezen a hétvégén könnyen érezheted úgy, hogy egy hullámvölgy közelít. Ha ezt előre megérzed, akkor ki is védheted. Nem kell karba tett kézzel várnod, hogy tényleg elromoljon a hangulat kettőtök között, hiszen pontosan tudod, hogy mivel vidíthatod fel a párodat, és mivel nyugtathatod meg őt.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha csak pár hete lettél szingli, akkor ezen a hétvégén még könnyedén folytathatod az exeddel. Minden más esetben azonban jobban jársz, ha nem csábulsz vissza hozzá. Most erős lesz a kísértés, hogy valakivel ott folytasd, ahol abbahagytad, de ezt csak akkor érdemes megtenned, ha mindketten elég sokat változtatok a szakításotok óta.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazi támaszra lelsz a párodban a hétvégén. Most érdemes olyan ügyekbe is bevonnod őt, amelyektől eddig távol tartottad. Egyaránt hasznos segítséget nyújt  a hétvégi nagy bevásárláshoz, a munkahelyi ügyeid megoldásához és a lelki gubancaid elsimításához. Eljött az őszinteség hétvégéje, amikor bármit megbeszélhetsz vele, mert minden szava felszabadító erővel hat majd rád.

Ha csak keresed a szerelmet: Szabadságra, boldogságra és párkapcsolatra vágysz. A boldogság nem mond ellent a szabadságnak, mint ahogy a párkapcsolatnak sem. De azt meg kell értened neked (és a leendő párodnak is), hogy a jó párkapcsolatban mindkét fél megkapja a neki kellő szabadságot, és senki sem akarja gúzsba kötni a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top