Ezo

Heti holdnaptár május 13-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, május 13.: Aktív nap. Fodrászati tilalom van mára: ha nem muszáj, ma ne menjünk fodrászhoz. Érdemes ma fűszernövényeket ültetni, vízi növényeket telepíteni, füvet nyírni, permetezni, öntözni (célszerű állott vízzel), és a madáritatókat fel lehet tölteni friss vízzel.

Heti holdnaptár május 13-tól

KEDD, május 14.: Aktív nap. Nem kedvező ma fodrászhoz menni. A pénzenergia erős: most lehet havi költségvetést készíteni. Tanácsos ma fűszernövényeket ültetni, vízi növényeket telepíteni, füvet nyírni, permetezni, tápoldattal locsolni.

SZERDA, május 15.: Aktív nap. Fodrászati tilalom érvényes mára. Érdemes ma fűszernövényeket ültetni, füvet nyírni, és mivel vizes jelben áll a Hold, vízi növényeket telepíteni, permetezni, öntözni, és a madáritatókat feltölteni friss vízzel.

CSÜTÖRTÖK, május 16.: Aktív nap. Ha ma vágatunk hajat, akkor regeneráljuk, erősítjük hajunkat. Célszerű ma sütni, kenyeret sütni, hosszabban szellőztetni. A kertben pedig sövényt nyírni, ásni és csíráztatni.

PÉNTEK, május 17.: Aktív nap. Érdemes ma hajat vágatni, mert ettől erősödik a haj. Egy alapos szellőztetés jót tesz a lakásnak és tollal töltött ágyneműknek: a napfény és a száraz levegő hatására a tollpihék felfrissülnek, így javul az alvás. A kerti munkára tilalom van érvényben mára.

SZOMBAT, május 18.: Aktív nap. Ha ma vágatunk hajat, akkor regeneráljuk, erősítjük hajunkat. Tanácsos most hosszabban szellőztetni a lakásban. Ha kertészkedik valaki, akkor ma csíráztasson, szaporítson tövet, nyírjon sövényt, takarjon mulccsal, és ásson!

VASÁRNAP, május 19.:
Pihenőnap. Ma hatékony a fogyókúrázás, a szaunázás, a bőrtáplálás regeneráló arcpakolásokkal, hajfestés, hajvágás. Mára a kerti munkára tilalom van érvényben.

HOLD
Hétfő
Kedd
Szerda
Csüt.
Péntek
Szombat
Vasárnap
Jegy
Ikrek
11:57-től
Rák
Rák
Rák
Rák
00:38-tól
Oroszlán

Oroszlán
Oroszlán
11:33-tól
Szűz
 
 Szűz
Nő/Fogy

 Nő




Kel/
Nyugszik
 07:38/
23:07
 08:32/
23:45
 09:29/
00:19
10:28/
00:49
 11:30/
01:16
 12:34/
01:42
13:39/
02:08
Műtéti tilalom
ezekre a
test-
részekre:

 Váll,
karok,
kéz,
tüdő,
mirigy-
rendszer;
11:57-től:
Mell,
gyomor, gyomorszáj,
könyök,
bordák


Mell,
gyomor, gyomorszáj, könyök, bordák
 Mell, gyomor, gyomorszáj, könyök, bordák Mell, gyomor, gyomorszáj, könyök, bordák
00:38-tól:
Szív, hát, háti csigolyák, gerinc, vérkeringés

Szív, hát, háti csigolyák, gerinc, vérkeringés
Szív, hát, háti csigolyák, gerinc, vérkeringés
11:33-tól: Has-táj, köldök, kéz és az ujjak apró csontjai, bél, lép
Hastájék, köldök, kéz és az ujjak apró csontjai, bél, lép

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top