Ezo

Most vagy soha! – kétrészes Feldmár-előadás Budapesten

Programot ajánlunk, Feldmár András budapesti előadásaira invitálunk benneteket. A neves pszichológus – és kiváló előadó – ezúttal is izgalmas témákban kérdez és válaszol...

Most vagy soha! - kétrészes Feldmár előadás BudapestenA kétrészes előadás mottójául a szervezők Hillél, híres ókori talmudi mester, tanító, a zsidó történelem egyik legfontosabb alakjának sorait választották: „Ha én nem állok ki magamért, ki (fog) kiállni értem? Ha csak magamért fáradozok és állok ki, mit érek én? És ha ezeket a dolgokat nem most teszem, akkor mikor?” Az előadással kapcsolatos bővebb információért kattints ide!

Feldmár András Kanadában élő, magyar származású pszichológus, pszichoterapeuta. 2007 elején jött létre a nevét viselő szellemi műhely, a Feldmár Intézet, amelynek alapítói így fogalmaznak: „Egyetértünk vele abban, hogy az, hogy van-e élet a halál előtt, többek között azon múlik, hogy valaki miképpen tud akkor is szabad maradni, ha pisztolyt tartanak a halántékához, vagy hogy képes-e átlátni, hogy a szeretet nem más, mint a másik ember másságának teljes elfogadása és a valódi párbeszéd. Mindehhez persze bátorság kell. A szeretet pedig munka, és a bátorság nem egy a félelemnélküliséggel.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top