Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 31-től

A szerencsés szerelmek hétvégéje következik. Most mindenféle szerelmi ügyünket szerencsével oldhatunk meg, és arra is lesz kapacitásunk, hogy másoknak segítsünk. A szinglik ezúttal váratlan fordulatokra és furcsa flörtökre készülhetnek fel. A hétvégén induló kapcsolatok erősek és izgalmasak lesznek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor a hétvége első felében megered a nyelved, mindketten meglepődtök a pároddal. Még ha a cserfes Kosok táborába is tartozol, most olyasmiket mondasz ki, amiket talán még sohasem mertél megfogalmazni. Minden mondatod, amelyik úgy kezdődik vagy végződik, hogy „Ezt még soha senkinek nem mondtam el…”, egyre közelebb visz majd benneteket egymáshoz, és megerősíti a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne félj kérdezni! Lehet, hogy a legtöbb férfit idegesítik a kérdéseid, de most olyasvalakivel találkozol, aki nemhogy idegesebb nem lesz tőled, de kifejezetten szórakoztatod is őt. Kedveli az észjárásodat és lenyűgözi a kíváncsiságod, ez pedig olyasvalami, amire valóban érdemes lehet egy kapcsolatot alapozni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Hatalmas lendülettel veted bele magadat a hétvégébe, hiszen úgy érzed, hogy most végre behabzsolhatod azokat az életörömöket, amelyektől eddig távol tartottad magadat. A párod szerencsére partner lesz ebben a habzsolásban, annál is inkább, mert a szexuális étvágyad is megnő, és több erotikára, őszintébb ölelésekre vágysz, mint eddig. Vigyázat, ha kifelé kacsingat valamelyikőtök a kapcsolatból, az most könnyen lebukhat.

Ha csak keresed a szerelmet: Speciális párkapcsolat-bevonzó mantra szingli Bikáknak: „Az élet szép, az élet jó, az élet szeret engem.” Ezen a hétvégén megtapasztalhatod, hogy milyen jó bízni az életben, és milyen jó elfogadni a jót és a szépet. Ne hidd, hogy a hedonizmusod ellened dolgozik! Most érdemes olyasmiket csinálnod, amik boldoggá tesznek és pihentetnek!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, a hétvégén nemcsak szókimondó leszel, de határozott is. Most a szemedet egyetlen célra függeszted, de arra sajnos nincs garancia,hogy ez olyan cél, amivel a párod is könnyen azonosul. Ha beveted a meggyőzőerődet, szent lesz a béke. Ha azonban nem lesz időd átbeszélni a szerelmeddel a dolgokat, akkor vasárnapra érezheted úgy, hogy két irányban megy az életetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Vajon mi a fontosabb? A külső számít jobban, vagy a belső az, ami alapján dönteni kell? A szingli Ikreknek ez most nagy dilemma, hiszen olyasvalakivel ismerkednek meg, akit mintha külsőleg nekik teremtettek volna. De a lelke, az agya, az intelligenciája és az érzelmi érettsége hagy némi kívánnivalót maga után.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje visszalépnetek a kezdetekhez. Miért ne randizhatnátok újra? Miért ne játszhatnátok el, hogy ismeretlenek vagytok egymásnak, hiszen olyan régóta éltek egymással, hogy szinte már el is felejtettétek, milyen valójában a másik. Most mindketten arra vágytok, hogy megújíthassátok ezt a kapcsolatot, és érdemes követnetek ezt a vágyat, mert így megelőzhetitek, hogy megfáradjon a viszonyotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Határozott elképzeléseid vannak arról, hogy milyen az ideális társ a számodra. Ha jobban megnézed a listádon szereplő külső és belső tulajdonságokat, könnyen felismerheted bennük az exedet. Pontosabban az exed általad idealizált képét. Ezen a hétvégén vagy visszalépsz a múltba, vagy végre elengeded az elvárásaidat, és nyitottá válsz egy új kapcsolatra.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén sok minden alakul máshogy, mint ahogyan azt terveztétek. Ne ragaszkodj görcsösen a tervekhez, még akkor sem, ha azokat te magad alkottad meg. Most érdemes spontánnak lennetek, és a lehető legtöbb időt közösen töltenetek. A szerelmed valószínűleg kér majd tőled egy nagy-nagy szívességet a hétvége folyamán, jó lenne, ha nem értenéd félre ezt a kérést, és nem is ijednél meg tőle.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy az exedet visszacsábíthasd magadhoz. Az elmúlt hetekben, hónapokban szikrázott köztetek a levegő, de legalábbis minden különösebb ok nélkül képesek voltatok felidegesíteni egymást. Hogy jó ötlet-e az újrakezdés? A kérdés csak az, változtál-e annyit, hogy érdemes legyen erről beszélni. Ha pedig még ott tartasz, hogy neki kell megváltoznia, akkor szó sem lehet az újrakezdésről.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Családanyának érzed magad elsősorban – attól függetlenül, hogy vannak-e már gyerekeitek. Egész hétvégén a klasszikus női szerepekben érzed jól magadat: fél kézzel rendbe rakod a háztartást, összerittyentesz egy ötfogásos csodaebédet, és éjszakánként csábító vagy a hálószobában is. A párod igazi főnyereménynek érez, de azért vasárnap talán többet szeretne beszélgetni veled, így jó lenne, ha rá is szakítanál időt!

Ha csak keresed a szerelmet: Nemcsak a férfiak szívéhez vezet az út a gyomrukon át, de a te szívedhez is azon keresztül lehet eljutni a hétvégén. Most éhesebb vagy a szokásosnál, és jobban élvezed az ízeket, ezért az a fiú, aki meg akar hódítani, jobban teszi, ha egy házias étterembe visz el első randira. Persze a legjobb megoldás az lenne, ha ő maga főzne neked.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben bekebeleznéd az egész világot. Ezen a hétvégén mindent ki akarsz próbálni, mindent meg akarsz nézni, mindent meg akarsz tudni. A párod talán meglepődik, amikor elé állsz a kedvenc női magazinod kapcsolatjavító és szextippjeivel, de végül belemegy a játékba. Mert ő tudja, hogy mindez játék, amire azért van szükségetek, hogy ne kezdjetek el unatkozni egymás mellett.

Ha csak keresed a szerelmet: Két szót kellene törölnöd a szótáradból erre a hétvégére: „kell” és „muszáj”. Ha ezek benne maradnak a szótáradban, az görcsös ragaszkodáshoz és felesleges küzdelmekhez vezet. Sokkal jobban teszed, ha hagyod, hogy lelazulj. Hidd el, a hedonizmusod és az életszereteted sokkal vonzóbbá tesz, ha kikopik mögülük az a harcos akaratosság.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Most minden ügyedhez szárnyaló fantáziával közelítesz, és mindent rengeteg kreativitással oldasz meg. A gyerekeid imádják ezt a játékos és felszabadult énedet, a párod azonban nem érti, mi történhetett veled. Talán még az is felmerül benne, hogy egy harmadik miatt lettél ilyen jókedvű. Nyugtasd meg őt, és bátran éld ki játékos kreativitásodat a hálószobában is, mert így megérti, hogy mindez a változás nem ellene, hanem neki szól.

Ha csak keresed a szerelmet: Aki most le akar nyűgözni, annak nem elég szépnek lennie, de okosságáról is tanúbizonyságot kell tennie. Ez pedig nem kis feladat, különösen nem egy alkoholgőzös szombat esti buliban. Szóval ne lepődj meg, ha nem éppen a legértelmesebb beszélgetések alapján kell eldöntened, kinek szavazol bizalmat a jövőben, és ki az, akivel inkább nem érdemes foglalkoznod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem fellángol köztetek, hiszen a héten olyan jó csapatként működtetek, hogy lehetetlen nem észrevenni, mennyire mély összhang alakult ki köztetek az elmúlt időszakban. Érdemes ezt az összhangot most még tovább mélyíteni, hiszen minél szorosabb a viszonyotok, annál könnyebben vészeltek át néhány olyan feladatot, amelyek már most is látszanak előttetek. Most még ne gondoljatok a jövőre, egyszerűen maradjatok meg a jelenben!

Ha csak keresed a szerelmet:
Itt az ideje, hogy társra találj, és ezt te is érzed. De álljunk meg egy pillanatra, és nézzük csak meg, hogy tényleg szingli vagy-e? Tényleg nincs társad? Papíron sem? És a szívedben? Ezen a hétvégén megértheted, hogy ahhoz, hogy megérkezzen a nagy Ő, először rendezned kell a múltadat. Ha papíron férjed van, vagy ha titokban még az exedet szereted, akkor egy kicsit várnod kell az új szerelemre.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy beengedd az életedbe (sőt, az életetekbe) a szerencsés fordulatokat! Itt az ideje elfogadnod azokat az ajándékokat, amelyeket a sors (és a párod)kínálnak neked. Ne állj ellent semminek, és ne akard megakadályozni, hogy megváltozzanak a dolgok körülöttetek. A változások ugyanis jó dolgokat hoznak még akkor is, ha ma még úgy tűnik, hogy több lesz a nehézség, mint a szépség bennük.

Ha csak keresed a szerelmet: Változtatnál az életeden? Túllépnél a szingli státuszon? Akkor itt az ideje annak, hogy vegyél egy nagy levegőt és belevesd magad az önismeretbe! Tudom, jobb lett volna, ha a bulizást írom elő, vagy inkább az exek bírálását, de a helyzet az, hogy a hétvégén egy önismereti csoportban vagy valamilyen előadáson találkozhatsz a nagy Ő-vel.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Most szívesen megmutatod a szerelmednek, hogy mennyire más a a világod, amióta együtt vagytok. Ez a hétvége az őszinteség, és a szeretet kifejezésének az ideje. De ne felejtsd el, nem úgy kell kimutatni a szerelmet, ahogyan neked jó, hanem ahogyan neki jó. És ami fontosabb: neki sem úgy kell kimutatnia a szerelmét, ahogyan azt ő tudja értelmezni, hanem úgy, hogy te is megértsd azt! Ezt is elmondhatod, és megtaníthatod ezen a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan szívesen nyitnál egy iskolát facér pasiknak! A képzés arról szólna, hogy megtanítanád őket udvarolni, bókolni, odafigyelni a csajukra, és persze lenne erotikaóra is. Jó hírem van: ezt a képzést elindíthatod a hétvégén, igaz, hogy csak egyszemélyes lesz a kurzus. Ha a jelentkező levizsgázik, az bizony azt jelenti, hogy megtaláltad a nagy Ő-t.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A nagy szavak helyett a szelíd megoldások lesznek a fontosak a hétvégén. Most nyugodtan szánj arra időt és energiát, hogy a legegyszerűbb, leghétköznapibb gondolataidat oszd meg a pároddal. Hidd el, nem kell filozófusasszonynak lenned, vagy szexi sztriptíztáncosnővé avanzsálnod ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. A merész szerepek helyett egyszerűen csak add önmagadat. Ez pont elég lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Az interneten terjed egy jópofa mondás: „Nem vagyok szingli. Távkapcsolatban vagyok, hiszen a szerelmem a jövőben él.” Bármilyen viccesnek is hangzik, érdemes lenne ezt a filozófiát a magadévá tenned, hiszen ez segítene abban, hogy a nagy Ő végre összepakolja a bőröndjeit és a jövőből a jelenbe költözzön. Persze a legjobb az lenne, ha azt tudnád kimondani: „Nem vagyok többé szingli: itt és most szerelmet engedek az életembe.”

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 17-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top