Ezo

Isteniáldás-háromszög az égen

Olyan bolygóállás lesz az égen 2013. június 26-a és augusztus 8-a között, amilyen 165 éve nem volt. Sőt akkor se volt ilyen erős hatású... Megnéztük, mit hoz ez az egyes jegyek számára.

Isteni áldás háromszög az égenA háromszög három csúcsán lassú bolygók állnak, s így garantálják, hogy ezt mindenki meg fogja érezni – méghozzá abszolút pozitív értelemben, ugyanis a három fényszög (az ún. trigon), amiből összeáll a háromszög, jupiteri fényszög, a létező legjobb. A három bolygó a Jupiter, a Szaturnusz és a Neptunusz. 

Neptunusz az intuíció bolygója, legutóbb 165 éve állt ezen a helyen, a Halak jelében, ahol a legjobban érzi magát, vagyis a legtöbb kedvező hatást adja. Közel 14 évig tartózkodik egy jegyben. 2012. február óta erősíti a megérzéseinket, de most nyáron a Jupiterrel és a Szaturnusszal „szövetkezve” hihetetlen dolgokat fog eredményezni.

Szaturnusz az idő, Jupiter a tér

Mindig jó időben, jó helyen leszünk, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Nem tudunk elkésni, nem tudunk rossz helyre menni, csak engedni kell azt a nehezen megfogható, köddé váló intuíciót működni. Természetesen óvatosságra most is szükség lesz, ugyanis a Jupitert szemből támadja a Plútó. Ő a józanságot és a mértéktartást szimbolizálja itt, mert a Bak jelében áll.

Mivel a háromszög, más néven királytrigon víz jegyekben lesz (Rákban a Jupiter, Skorpióban a Szaturnusz és Halakban a Neptunusz), a romantika, a szentimentalizmus és az érzelmeken alapuló kapcsolatok kerülnek előtérbe ezen a nyáron. Azok a babák, akik ez alatt a konstelláció alatt születnek, rendkívüli képességekkel, tehetséggel fognak bírni, főleg művészetek és spiritualitás terén. Nézzük pontosan, hogy a 12 jegy szülötteinek miben segít ez a bolygóállás, és mire kell ügyelniük:

Isteni áldás háromszög az égenKOS

Amiben jó: Ingatlanügyekre remek ez a bolygóállás, de bármilyen lakásfelújítás, otthonszépítés, kertrendezés, kerítésfestés szóba jöhet. Természetesen a magánélet és a család kerül előtérbe. Nem kizárt, hogy bővülni fog a család egy-két új taggal. Ezen túl a meditáció is szuperül fog menni. Érdemes ilyesmit tanulni, vagy agykontrollt, vagy autogén tréninget stb…

Amiben óvatosnak kell lenni: A Kosoknak a munkájukra kell vigyázniuk. Ha a magánéletüket beviszik a munkahelyükre és/vagy hibáznak, mert családi ügyekkel vannak elfoglalva, akkor bajba kerülhetnek. A feletteseikkel és a kollégáikkal is meg kell tartaniuk a három lépés távolságot. Most nem szerencsés haverkodni azokkal, akikkel együtt dolgoznak.

Isteni áldás háromszög az égenBIKA

Amiben jó: Sorsszerű találkozás vár a Bikákra ezen a nyáron. Akár van párjuk, akár nincs, most valaki elrabolhatja a szívüket. Észnél kell lenniük, ha nem akarják az aktuális kapcsolatukat veszélybe sodorni. De az is előfordulhat, hogy itt az ideje lezárni a régit, és teret engedni az új szerelemnek. Közben a barátaik száma gyarapodhat, ami sok vidám programot jelent.

Amiben óvatosnak kell lenni: A Bika-szülötteknek a közlekedésben és a kommunikációban is óvatosnak kell lenniük. Gyorsan megvan a baj, ha szétszórtak vagy fegyelmezetlenek. Szóval könnyű megtalálni az „ellenszert”: legyenek mindig mindenkivel mindenhol korrektek, és figyeljenek oda az éppen aktuális feladatra! Így minden rendben lesz.

Isteni áldás háromszög az égenIKREK

Amiben jó: Karrier, pozíció, pénzügyek – az Ikrek életében ezeket a területeket érinti az a háromszög, ami idén nyáron az égen lesz. Ennek okkal fognak örülni. Már alig várják, hogy végre könnyebb legyen az életük. Megdolgoztak azért, ami most jön. Minden a kezükre játszik. Nem lesz panaszuk, ha hallgatnak a megérzéseikre. Akkor is, ha ebben eddig nem volt elég tapasztalatuk…

Amiben óvatosnak kell lenni: Az a pénz, ami bejön, hihetetlen sebességgel el is mehet, ha nem lesznek nagyon elővigyázatosak. Remek befektetések fognak előkerülni. De okosabb ezeket egy szakértővel átbeszélni a döntés előtt. Ezzel párhuzamosan minden kiadást jól át kell gondolniuk, nehogy adósságba keveredjenek. Csak így maradhatnak pluszban.

Isteni áldás háromszög az égenRÁK

Amiben jó:
Június 26-án a Jupiter, a Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója belép a Rák jelébe, és itt lesz 12 hónapig. Ez azt jelenti, hogy a Rákok mellé áll a szerencse. Különösen a nyári hónapok lesznek szuperek, ugyanis az isteni áldás háromszöge közvetlenül érinti a Rák-szülötteket. Egyetlen tanács van számukra: éljenek, de ne éljenek vissza a szerencséjükkel!

Amiben óvatosnak kell lenni: A Rákok számára legfontosabb dolog kerülhet veszélybe: a párkapcsolatuk. Úgy tűnik, a másik fél ezt a nyarat kevésbé lelkesen fogja megélni, sőt keserűen és hitetlenül kritizálhatják a Rákokat. A türelem és a szeretetteljes tolerancia a leghatékonyabb módszer, a szakítás elkerülésére. Azok a Rákok, akik még nem találták meg a párjukat, ne most keressék!
   
Isteni áldás háromszög az égenOROSZLÁN

Amiben jó: Elkerülhetetlen, sorsszerű feladatok várnak az Oroszlánokra ez alatt a konstelláció alatt. Elsősorban a munkájukban lesznek nagyobb terhek. Ahhoz, hogy elbírják, sőt kitűnően abszolválják, be kell vonniuk segítőket, szóval muszáj lesz csapatjátékossá válniuk. Ez az egyetlen megoldás, ami szerencsére mindenki számára sikerrel végződik…

Amiben óvatosnak kell lenni: Az Oroszlán jegyében születetteknek idén nyáron az egészségükre kell a leginkább vigyázniuk. Kerüljék a tűző napot és a dermesztő, légkondicionált helyiségeket is. A szélsőséges hőmérsékletek megbetegíthetik őket. Ez vonatkozik az ételekre és italokra is. Kerüljék a jéghideget és a tűzforrót is! Így nem fognak ágynak dőlni a legnaposabb időben.

Isteni áldás háromszög az égenSZŰZ

Amiben jó: A Szűz-szülöttek most nyáron sok érdekes, okos emberrel fognak találkozni. Mindenkitől tanulhatnak valamit. Akkor is, ha korban, rangban vagy tapasztalatok terén le vannak maradva a Szüzekhez képest. A „lemaradás” csak egy bizonyos értelemben igaz. A bölcs Szűz képes észrevenni, hogy mit tanulhat a másiktól. Mindez belépő egy olyan korszakba, ahol sima az út felfelé.

Amiben óvatosnak kell lenni: A szerencse csak akkor áll a Szüzek mellé, ha gyermeki részüket engedik érvényesülni. Nem a naivitásra, hanem inkább a kreativitásra gondoljanak! Mindig minden helyzetben legyenek rugalmasak, és ne a problémára, hanem a megoldásra koncentráljanak! Ekkor fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejükből.
 
Isteni áldás háromszög az égenMÉRLEG

Amiben jó: Úgy tűnik, a magánélet kicsit háttérbe szorul a Mérlegek életében az idei nyáron. Ez nem azt jelenti, hogy nem jut idejük a szeretteikre, hanem azt, hogy a hozzájuk méltó mértéktartással kell prioritást állítaniuk. Nem baj, ha a hétköznapokban a karrierépítés és a munka, hétvégén a család dominál. Így a hét mérlege mindig kielégítő lesz…

Amiben óvatosnak kell lenni: A kritikus pont a család lesz. Valószínűleg ők most többet szeretnének kapni a Mérlegekből, és rosszul fogják viselni, ha ez nem megy. A béke kedvéért muszáj lesz velük is foglalkozni. De meg kell értetni velük, hogy az egzisztencia, a munka nem öncélú, hanem az egész család megélhetését és jólétét szolgálja.

Isteni áldás háromszög az égenSKORPIÓ

Amiben jó: Július 8-án Szaturnusz, a Nagy Sors bolygója befejezi hátráló mozgását, és végre elindul előre. Ez azt jelenti, hogy a Skorpiók július 8-ig legyenek türelmesek, és a régi ügyeket tegyék rendbe! Utána elindulhatnak előre, és építhetik a jövőjüket. Közben ne lepődjenek meg, ha érettebben, felelősségteljesebben látják a világot és az egész sorsot!

Amiben óvatosnak kell lenni: Akár vezetnek, akár nem, legyen körültekintőek az utakon! Balesetveszélyt mutatnak a bolygók. Szerencsére a baj elkerülhető, közlekedjenek lassabban, tartsák be a szabályokat, és engedjék el azokat, akik rohannak! Nem kell senkit kioktatni és/vagy udvariasságra tanítani. Majd a sors megtanítja nekik…

Isteni áldás háromszög az égenNYILAS

Amiben jó: Mesébe illő vagy filmszerű az, ami a Nyilas-szülöttekre vár ezen a nyáron. Jobb, ha nem akarnak semmit irányítani, csak hagyják, hogy a dolgok menjenek a maguk útján! Lesz valami vagy valaki, ami vagy aki elbúcsúzik. Ezt a veszteséget el kell fogadniuk. És bízzanak benne, hogy cserébe kapnak a sorstól „kártérítést”! Mert így lesz…

Amiben óvatosnak kell lenni: A pénzükre és minden értékükre fokozottan kell vigyázniuk a Nyilasoknak. Ha tömegben vannak egy piacon vagy koncerten, szorítsák magukhoz a pénztárcájukat! Ha strandra mennek, nem elég, ha letakarják törölközővel a cuccokat. Bízzák rá valakire, vagy még jobb, ha az értékmegőrzőbe teszik! Az elővigyázatosság hiánya veszélyes.

Isteni áldás háromszög az égenBAK

Amiben jó: Hiába tesznek úgy a Bakok, mintha kemények és érzéketlenek lennének, jön valaki, aki meglágyítja a szívüket. Ez a nyár nagy találkozást tartogat a Bakok számára. Ha már van párjuk, akkor nem az új, hanem a meglévő érzelmek erősödnek fel. Eljegyzés, esküvő vagy összeköltözés lehetséges. Ha ezen már túl vannak, akkor keressenek más módot a kapcsolat megerősítésére!

Amiben óvatosnak kell lenni: Idén nyáron a Bakok legveszélyesebb ellenfelei önmaguk lesznek. Úton-útfélen a saját elégedetlenségük lesz a legbosszantóbb. Kritikusan és mogorván láthatják a világot és az embereket. Ezt erőnek erejével, tudatosan át kell fordítani ahhoz, hogy élvezetes, kellemes és minél vidámabb legyen ez a nyár.

Isteni áldás háromszög az égenVÍZÖNTŐ

Amiben jó: A Vízöntők szeretnek, szeretnének minden kötöttségtől függetlenedni. De a normális élethez szorosan hozzátartozik a keretek és szabályok betartása. Ha szorgalmasan dolgoznak a Vízöntők, akkor eddig még nem látott sikerben lesz részük. Ez újabb lendületet ad nekik, amivel minden akadályt le tudnak győzni. Nem kell ebben hinniük. Csak teszteljék le…

Amiben óvatosnak kell lenni: Idén nyáron a legveszélyesebb a pletyka lesz a Vízöntők számára. Tilos bármilyen szóbeszédnek hitelt adniuk. Járjanak utána a hír igazságtartamának! Vagy ha ez nem lehetséges, akkor maradjanak csendben, és tegyenek úgy, mintha semmit nem hallottak volna. Ezzel elkerülhetik, hogy kínos helyzetbe keveredjenek.

Isteni áldás háromszög az égenHALAK

Amiben jó: Az a háromszög, ami az égen lesz idén nyáron, a Halak-szülöttek számára kevésbé látványos, de annál kellemesebb lesz. Hátradőlhetnek, és nyugodtan engedhetik, hogy a sors működjön. Természetesen nem a sült galambot kell várniuk, hanem tegyék azt, amit az élet elvár tőlük. De nem kell semmiben megfeszülniük vagy rágörcsölniük. A többi már nem az ő feladatuk…

Amiben óvatosnak kell lenni: Igaz, hogy a szerencse a Halak jegyében születettek mellé áll most, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel dicsekedniük kéne. Sőt jobb, ha titkolják, mert a barátokból irigyek, sőt ellenségek válhatnak. Ha ezt tudják előre, könnyebb megelőzniük a bajt. Így talán megkímélhetik magukat az olyan csalódásoktól, amelyek megviselnék érzékeny lelküket…

Egy kis asztrológia

JUPITER: Keringési ideje a Nap körül kb. 12 év. A Jupiter a hitet és a szintetikus gondolkodást szimbolizálja.
Általános analógia: bőség, vagyon, siker, hírnév, egészség, hosszú élet, lojalitás, lelki nagyság, vallás, hit, műveltség, rend, igazság, törvény, erkölcs, szerencse.
Jelöli: Tudat univerzalitása, tértudat, tágulás, megnyílás, egyetemes összefüggések felismerése, határok megszüntetése, nagyvonalúság, önbizalom, ősbizalom.

SZATURNUSZ: Keringési ideje a Nap körül kb. 29 év.
A Szaturnusz a félelmeinket a korlátainkat szimbolizálja.
Általános analógia: merevség, korlátozás, szükség, aszkéta hajlam, megfontoltság, nehézkesség, komolyság, mélység, keménység, zárkózás, bölcsesség.
Jelöli: koncentráció, összehúzódás, sűrűsödés, idővel kapcsolatos félelmek, felelősségtudat, kitartás, alázat, mértéktartás, higgadtság, türelem, alaposság.

NEPTUNUSZ: Keringési ideje a Nap körül kb. 165 év.
A Neptunusz a krisztusi szeretet szimbóluma.
Ő a „köd”. Őskáosz, félreértések, zavarok is hozzátartoznak.
Általános analógia: érzelmek átszellemülése, plátói szerelem, csoda, titok, kábító- és érzéstelenítőszerek, víziók, hallucinációk, illúziók, őrület, utópia, csalódás, álom.
Jelöli: médiumitás, tapasztalatok alatti és feletti szférák, érzékenység, feloldódás, misztika, hipnózis, ködösítés, kaotikus jelenségek, finom megérzések.
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése