Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tól

A hétvégén kezdődő kapcsolatok hosszú, boldog, már-már mesebeli életet ígérnek, mesebeli fordulatokkal. Igaz, ezek a kapcsolatok megkövetelik tőlünk az őszinteséget, csakúgy mint a hétvége minden pillanata. Most azzal teszed a legtöbbet a szerelemért, ha minden pillanatban felvállalod a valós érzéseidet és önmagadat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Nemcsak a párod, de a gyerekeid is fontos szerepet töltenek be a hétvégédben. Érdekes módon most a párodhoz is a gyerekeken keresztül kerülhetsz közelebb. A közös játékok és a közös beszélgetések (gyerekekkel közösen) segítenek abban, hogy a kapcsolatotokban lévő rejtett feszültségek feloldódjanak, és sokkal elmélyültebbé és szeretettelibbé váljon a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet:
Apakereső üzemmódban vagy a hétvégén. Mintha a gyerekek utáni vágyad végtelenre nőne, és mintha mindent megtennél, és elkövetnél azért, hogy végre anyává válhass. Ne hagyd, hogy a barátnőid belehergeljenek egy gyermekvállalási pánikba. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megtaláld a tökéletes szerelmet, akinek majd boldogan szülsz, mert – hidd el – nem vagy lemaradva semmiről sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A vagányság és az otthonteremtő ösztön egészen speciálisan keveredik benned a hétvégén. A párod nem győzi majd kapkodni a fejét, mert az egyik pillanatban szexis csajszi vagy, a másikban pedig tökéletes házasszony, vagy éppen nyugodt és bölcs matróna. Mindezt valódi korodtól függetlenül. A párod pedig igencsak értékeli a sokszínűséget, ami benned van, és persze azt is értékeli, hogy mindig szeretettel veszed körül őt.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben otthoni üldögéléssel, teraszon fröccsözéssel töltenéd a hétvégédet. Most élvezed, hogy végre lelassíthatsz, és kizárólag olyan randikra vagy hajlandó elmenni, amelyektől nyugalmat remélhetsz. Persze a nyugalmas randik egy idő után unalmassá válhatnak, ezért talán jobb lenne, ha némi izgalmat engednél a hétvégédbe.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy ezt a hétvégét külön töltitek egymástól? Úgy tűnik, hogy most jót tenne nektek egy kis egyedüllét, egy kis magány. Ne ijedj meg! Ha most egy kis időt külön töltötök, az segít abban, hogy értékeljétek egymást, hogy újra meglássátok egymásban az értéket és a vonzerőt. Épp ezért érdemes lenne most valamilyen programot csinálnotok külön-külön. De az fontos, hogy most egyikőtök se féltékenykedjen a másikra!

Ha csak keresed a szerelmet: A zajos helyek helyett a csendeseket keresed, a nagy bulik helyett a beszélgetéseket értékeled jobban. Épp ezért ezen a hétvégén az intelligencia és a műveltség lesznek a legszexisebb tulajdonságok a számodra. Egyébként is szereted, ha a párod okos, de mos könnyen lehet, hogy egy zseni dobogtatja meg a szívedet. Azt azonban tudnod kell, hogy a zsenikkel néha nehéz az együttélés.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedélyes és forró hétvégére vágysz, hiszen mostanában kicsit kevesebb időtök és energiátok volt egymásra. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy odafigyeljetek a másikra, és persze arra is, hogy gyengéd érintésekkel és szeretettel élesszétek fel egymásban a szenvedélyt. Ez leírva nagyon romantikusan hangzik, de ne felejtsd el, hogy kettőtök közül a legtöbb esetben – így most is – te vagy a romantikusabb.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem olyan pillanatokban talál rád a hétvégén, amikor nem is számítasz rá. Most könnyen lehet, hogy olyan férfi iránt érzel szenvedélyes vágyat, akit az eszed valamiért nem szívesen engedne be az életedbe. Vizsgáld meg ezeket az ellentétes érzéseidet, és döntsd el, hogy a szíved vagy az eszed szavára hallgatsz-e. Ne felejtsd el, a szerelem olyasvalami, amihez a szíved ért és nem az eszed.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén gyógyító energiák áramolnak köztetek. Úgy is mondhatjuk, hogy a kapcsolatotok most sokat gyógyulhat. Persze, mint olyan sok esetben, most is te leszel a bátrabb, és te leszel az, aki bátrabban mondod ki az érzéseidet, bátrabban beszélsz a problémáidról. Nemcsak a beszélgetések lesznek gyógyító erejűek a hétvégén, de a az érintések, a közös nevetések és a közös étkezések is egyre közelebb hoznak benneteket egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet:
Most hozhatsz egy döntést. Dönthetsz úgy, hogy ezen a hétvégén belevágsz egy olyan kapcsolatba, amelyben egyértelműen neked kell több szeretetet áramoltatnod, és amely arról szól, hogy gyógyítgasd a párod lelkét. És persze dönthetsz úgy is, hogy nem vagy házi pszichológus, és egy egyenrangú kapcsolatra van szükséged. Csak rajtad áll, melyik utat választod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha a párod egy pillanatra elfelejtkezne az otthoni teendőkről: olyan programjavaslattal áll elő, amelyre szerinted sem időtök, sem szükségetek nincsen. Ha nyíltan nemet mondasz, az sok konfliktust okozhat. Jobb lenne a diplomatikus megoldás: azaz keressetek olyan kompromisszumot, amellyel mindketten elégedettek lesztek. Mit szólnál például ahhoz, hogy szombaton ő választ programot, vasárnap pedig te leszel a főnök?

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen felmerülhet benned a hétvégén, hogy meg kellene változtatnod valamilyen tulajdonságodat ahhoz, hogy könnyebben párra lelj. Talán a barátnőid is arról magyaráznak, hogy túl igényes, túl határozott, túl szőrszálhasogató vagy a férfiakkal. Mielőtt eldöntöd, hogy feladod az elveidet, gondolkodj el valamin: vajon boldog lennél-e egy kompromisszumokra épített kapcsolatban, ha fel kellett adnod néhány fontos elvedet?

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes reggelekre, romantikus nappalokra és szenvedélyes éjszakákra készülhettek a hétvégén. A most érzett mély szerelem segít eloszlatni az elmúlt hetek kételyeit, és segít megerősíteni mindkettőtöket abban, hogy jól választottatok. A Mérlegek a hétvégén a szerelem áradását és a romantika erejét tapasztalhatják meg. Érdemes most minél több időt és energiát a szerelmedre szánnod.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne gondolkozz a nagy érzelmeken, egyszerűen csak hagyd, hogy megtörténjenek veled a dolgok. Az univerzum egyre közelebb tereli feléd azt a nagyszerű kapcsolatot, amelyben a lelki sebeid begyógyulhatnak, és amelyben átélheted az őszinte, tiszta szerelem érzését. Neked nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy megszülethessen a lelkedben ez az érzelem.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A párod szárnyalna, te viszont csupa gyakorlatias dologgal szeretnél foglalkozni a hétvégén. Úgy is mondhatjuk, hogy kettőtök közül te leszel a földhözragadtabb, meg persze úgy is, hogy te vagy a praktikus gondolkodású a hétvégén. Mindenesetre jó lenne, ha a sok anyagi ügy és a sok pénzügyi tervezgetés mellett egy kis romantikát és szárnyalást is beengednél a napjaitokba.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan egyszerűen és praktikusan közelíted meg a párkeresést, amennyire csak lehet. Az internetes társkeresők most megfelelő fórumot nyújtanak az ismerkedésedhez, de azért azon se lepődj meg, ha az utcán jön szembe veled a nagy Ő. Ezen a hétvégén ugyanis mindenkibe hajlamos vagy beleszeretni, aki elérhető közelségben van hozzád.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Irány a természet! Most a szabadban mindketten sokkal jobban érzitek magatokat. Egy-egy piknik vagy kirándulás segít közelebb kerülnötök egymáshoz, és segít abban, hogy a heti feszültséget mindketten levezessétek. A természetben földelődnek az energiáitok, és feltöltődik az energiarendszeretek. A szabadban, a friss levegőn valahogy a szavak és a gesztusok is könnyebben jönnek most, így az is lehet, hogy a párodból előjön a romantikus herceg egy erdő közepén.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akard túlbonyolítani az ismerkedést ezen a hétvégén. Hagyd, hogy minden a lehető legtermészetesebben alakuljon, és azon se lepődj meg, ha most olyan srácok dobogtatják meg a szívedet, akiket máskor talán egy kicsit ápolatlannak tartasz. Most valahogy bejön neked a természetes megjelenés, a hipsztereket pedig egyenesen szexinek láthatod. Ki tudja, a nagy Ő talán egy szakáll és egy vastag keretes szemüveg mögé rejtőzött el.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzéseid olyan képlékenyek és változékonyak a hétvégén, mint egy gyors folyású patak. Az egyik pillanatban még teljesen érzelemmentes vagy, a következőben azonban elönt a szenvedély. Ne lepődj meg, ha most elmélyülnek a pároddal szemben táplált érzéseid. Vigyázat, ha mostanában negatív érzéseket tápláltál vele kapcsolatban, akkor azok fognak felerősödni. Mindez azért történik, hogy mindketten jobban tisztába kerüljetek az érzelmeitekkel.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje egy kis érzelmi leltározásnak. Lehet, hogy egy csomó olyan érzelmet tartogatsz, amelynek már semmi, de semmi alapja sincsen. Érdemes megvizsgálnod, hogy még mindig annyira haragszol-e az exeidre, mint amennyire azt hiszed. Ha sikerül tisztáznod az érzelmeidet, sokkal gyorsabban köszönt be az életedbe a szerelem, mint azt gondolnád.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A virágzó szerelemnek és a boldog párkapcsolatnak nagyon egyszerű a titka a hétvégén: nem szabad a boldogság és a szerelem útjába állnotok. Amilyen egyszerű, olyan nehéz lesz megtennetek, hogy ne akarjátok ráerőltetni a saját akaratotokat egymásra. Ahelyett, hogy feltételeket szabtok, hagyjátok, hogy az érzelmeitek, a szeretet és a boldogság iránti vágyatok irányítsa az összecsiszolódásotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan magától értetődően és feltűnés nélkül érkezik meg a szerelem az életedbe, hogy szinte észre sem veszed a pillanatot, amikor felismered, hogy ez bizony több lesz egy egyszerű barátságnál. A kapcsolat gyorsan szárba szökkenhet, és amire észbe kaptok, már rég arról folyik a diskurzus, hogy milyen kő legyen az eljegyzési gyűrűben.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A csillagoknak szinte csak egyetlen tanácsuk és kérésük van hozzád a hétvégén: engedd el az aggodalmaidat, különösen a párkapcsolati aggodalmaidat! Ismerd fel: minél többet aggódsz, annál kevesebb időt és energiát szánsz a párodra. A párodnak most a figyelmedre és a szeretetedre lesz szüksége, no meg arra, hogy végre babusgathasson egy kicsit. Nem kell mindig a modern amazont játszanod, engedd meg magadnak, hogy gyengéd nő lehess!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem az számít, hogy mikor melyik pillanatban lép be az életedbe a Szőke Herceg. (Már nyergeli a lovát valahol egyébként.) Sokkal inkább az, hogy olyan kapcsolatra lelj, amelyben a ragyogó jövő lehetősége ott rejtőzik. Hidd el, tanultál már annyit az előző kapcsolataidból, hogy ezt a ragyogó jövőt kibontakoztasd, és felépítsd a következő szerelmeddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top