Ezo

Heti holdnaptár július 15-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, július 15.: Aktív nap. A Mérleg jegyében járó növő hold a szép iránti vágyunkat erősíti. Ez ma elsősorban a környezetünkre, illetve az otthonunkra terjed ki. Mivel a Mérleg levegős jegy, egy alapos szellőztetés jót fog tenni a közérzetünknek. Mára kertészeti tilalom van érvényben.

KEDD, július 16.: Aktív nap. Ma is jó ötlet az otthonunkat szépíteni. Egy-két új szín, dísztárgy teljesen feldobja a szobát. Tanácsos hosszabban szellőztetni, ettől felfrissül mindenki. A kertben most aktuális a virágültetés. Tervezzük meg a színeket, de elengedhetjük a fantáziánkat!

SZERDA, július 17.: Pihenőnap. A jövő hétfői telihold közeledtével érdemes fogyókúrába kezdeni, szaunázással és/vagy talpmasszázzsal méregteleníteni. A meditáció ma fokozottan hatékony. Nem tanácsos fodrászhoz menni, mert a ma készült frizura nem tartós. Mára kertészeti tilalom van érvényben.

Heti holdnaptár július 15-től

CSÜTÖRTÖK, július 18.: Pihenőnap. Ma a méregtelenítés rendkívül hatásos, a fogyókúrázás pedig látványos. Még mindig fodrászati tilalom van. A kertben érdemes mára időzíteni a fűszernövény-ültetést, a vízi növények telepítését, a sövénynyírást és a locsolást.

PÉNTEK, július 19.: Pihenőnap. Aki most fogyókúrázik, méregtelenít, az jól teszi. Sőt a böjt, a meditáció, az inhalálás és a talpmasszázs is sokat segít. A ma sütött kenyér különlegesen finom. De kenyéren kívül érdemes mást is sütni. Az idénygyümölcsök adják magukat, a legegyszerűbb piskótát is képesek feldobni.

SZOMBAT, július 20.: Pihenőnap. A belső szervek méregtelenítésre vágynak. Igyunk sok vizet vagy ízesítetlen gyógyteát! Fogyókúrázzunk, de ne vigyük túlzásba, ahogy a szaunázást se! Ma megéri sütni és befőzni. Minden nagyon finom lesz. Egy alapos és hosszabb szellőztetés felfrissíti a levegőt és az embereket is.

VASÁRNAP, július 21.: Pihenőnap. Telihold előtti napon a legjobb diétázni, fogyókúrázni, méregteleníteni. Mára fogászati és fodrászati tilalom vonatkozik, viszont kényeztethetjük bőrünket tápláló krémekkel, pakolásokkal. Ma pihenjünk! Kertimunka-tilalom van.

Heti holdnaptár július 15-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top