Ezo

A szerelmi gyógyulás hete

Július negyedik hetének középpontjába a szerelem kerül. Most a Vénusz bolygót figyeljük, amely segít nekünk megjavítani a párkapcsolatunkat.

A bolygók népszerűségi versenyét – legalábbis a baráti körömben végzett nem reprezentatív felmérés szerint – a Vénusz nyerné meg. Ez asztrológiai szempontól sem véletlen, hiszen a népszerűség asztrológiai jelölője is ez a bolygó. Lássuk, miket mondtak a barátaim, amikor megkérdeztem, mit is tudnak kedvenc bolygójukról.
„Valami szerelmes cucc, nem?” – De.
„A boldogság bolygója!” – Kinek mi a boldogság, ugye, de a Vénusznak azért szokott köze lenni minden, a boldogság felé vezető úthoz.
„Ez egy szép bolygó?” – Ízlések és pofonok…
„Az Esthajnalcsillag valami jót jelez, ugye?” – Igen, gyakran.
„A szerelem bolygója, analóg mindazzal, amit Vénusz és Aphrodité csinálnak a görög-római mitológiában” – És mindezt a hétindító ezocikkekből vette!

Vénusz doktornő szerelmet gyógyít

A hét első napján a Vénusz belépett a Szűz jegyébe, és augusztus 16-ig ott is marad. Ezzel hetekre előre meg is határozza a szerelmi életünket. Úgy értem, a párkapcsolatunkban lévő hangulatot és feladatokat. Amikor a Vénusz a Szűzben jár, különös hangulatba kerül. Menne is és maradna is. Kicsit bizonytalanul érzi magát, nem tudja eldönteni, hogy mit is keres itt, de azért valahogy minden olyan ismerős is neki, már-már otthonos. Ez a fajta kettősség lesz jellemző a következő hetekben a szerelmi életünkre is. Mennénk is és maradnánk is. Nem érezzük ugyan jól magunkat, de a változástól, a változtatástól, vagy akár csak a problémák felszínre hozásától félünk egy kicsit. Az eredmény pedig toporgás és bizonytalanság. Pedig a Szűzben járó Vénusznak van egy nagyon fontos párkapcsolati energiája, amit érdemes kihasználnunk. Ez pedig a szerelmi gyógyulás.

A szerelmi gyógyulás hete

Ha a szerelem bolygója a Szűzben jár, az mindig párkapcsolati munkára, párkapcsolati fejlődésre, párkapcsolati gyógyulásra biztat bennünket. A következő három hétben érdemes kihasználnunk ezeket az energiákat. Ennek az időszaknak a leggyógyítóbb erejű szakasza ez a hét lesz, hiszen most a szerelmi munkát támogató „háttérsugárzás” három Vénusz fényszög is segíti a lelki gyógyulásunkat.

A hét gondolata: „Sokan úgy vélik, kizárólag a kellemes kapcsolatok értékesek, ám ez nem igaz. Amikor tudatosul benned, hogy egy helyzetben rosszul érzed magad, megfogalmazol egy szándékot – és ennek a rezgését azonnal el is kezded kiküldeni – arról, hogy mi az, amit e helyett szeretnél. Így még a másokkal való kellemetlen találkozások is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre tisztábban lásd, mire vágysz valójában.” – Esther és Jerry Hicks

A szerelmi gyógyulás heteHárom vénuszi jó tanács

„Mondj igazat! Legyél szilárd! Dolgozz meg a szerelmi szerencséért!”
– Ezt írja majd Vénusz doktornő a heti szívgyógyító receptünkre. Mindezekre jó oka lesz, hiszen a hét végén három bolygókollégájával is konzultál majd arról, hogy milyen módszerekkel rakja rendbe a szerelmi életünket. A Neptunusszal való péntek délutáni szembenállása azt sugallja neki, hogy az igazmondás igencsak fontos része egy párkapcsolat fenntartásának és meggyógyításának. Persze a Neptunusz holmi apró füllentésekről, női titkokról is fecseg neki, de a Szűzben lévő Vénusz nem igazán nyitott arra, hogy ilyen ködös szóbeszédnek bedőljön, és támogassa a női rafinériát. Péntek este Vénusz doktornő tovább gyűjti a szívgyógyító praktikákat, ezúttal a Szaturnusztól kér tanácsot (egy szextil fényszögben találkoznak). A Szaturnusz szextil tanácsa pedig egyértelmű: A szerelemben állhatatosnak és kitartónak kell lenni, hiszen az érzelmeket ugyanúgy fel kell építeni, mint egy katedrálist. Vasárnap délután a Jupiter is egy szextilben találkozik a Vénusszal. Ez a fényszög pedig arról biztosítja a szerelem égi doktornőjét, hogy az érzelmek szétáradnak, ha megdolgozunk értük, és ha teszünk a párkapcsolatuk fejlődéséért, akkor a szerencse is mellénk áll.

Megértjük az Oroszlánokat, féltékenykednek a Skorpiók – Heti asztrológiai tendenciák

A harmónia megkeresése, az egyensúly visszaállítása lesz a Kosok legfőbb vágya a héten, és ezért néha meglepő dolgokat is megtesznek a jegy szülöttei. A Bikák nem értik, hogy nyáron miért őrül meg körülöttük mindenki egy kicsit, de a héten már jól viselik ezt a jelenséget is. Az Ikrek gondolatai a biztonság és a bizonyosság körül forognak. Ha nyaralni mennek, most nehezebb szívvel költenek butaságokra, mint máskor. Az Oroszlánok örömüket lelik abban, ha pontosan, szabatosan fejezhetik ki magukat. Ennek meg is lesz az eredménye: mindenki pontosan megérti őket. A Szüzek fellélegeznek, hiszen most a körülmények úgy állnak össze, hogy előre vezessék őket.

A Mérlegek egyszerűsítenek: mindenből az egyszerűbbre, átláthatóbbra vágynak. A Skorpiók viszont most is hajlamosak mindent túlbonyolítani, és talán egy kicsi irigység vagy féltékenység is felbukkanhat bennük, amit jó lenne kordában tartaniuk. A Nyilasok úgy érzik, sokkal több napfényre és sokkal több szeretetre van szükségük. A Bakok a hét második felében nyugodtan lazítsanak, hiszen nekik a pihenés lesz az egyik központi témájuk a héten. A Vízöntők végre túl vannak egy sor felemelő élményen és motiváló beszélgetésen, ideje munkához látniuk! A Halak szerelmi álmodozással tölti a hetét, pedig akár cselekedhetne is az álmok valóra váltásának érdekében.

A hét könyve:
A szerelmi gyógyulás heteSiranus Sven von Staden: Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is!

Egy könyv mindazoknak, akiket érdekel az egyre divatosabb kvantumgyógyítás, és persze az, hogy vajon mitől működnek a kézrátételes módszerek. A szerző szerint a test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumgyógyítás gondoskodik arról, hogy szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és rendet tegyenek testünkben és lelkünkben. Maga a módszer az ősi hawaii sámángyógyításokban gyökeredzik. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy ennek a könyvnek a segítségével bárki képes elsajátítani az öngyógyítás módszerét.

A hét Facebook-oldala
Marianne Williamson

A Csodák kora és a Változás hatalma című könyvek szerzőjének az egész életét átszövik a csodák. Erről nemcsak könyvei tanúskodnak, de Facebook-oldala is. A Williamsontól megszokott derűvel és játékossággal szerkesztett oldalból árad az életöröm. Akár mások idézeteit, akár saját jó tanácsait vagy online szemináriumait posztolja a szerző, valahogy mindig az az érzésünk támad: ettől a nőtől tényleg tanulhatunk a boldogságról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top