Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től

Nem biztos, hogy mindennel elégedett leszel ezen a hétvégén, hiszen most többféle veszély is leselkedik a kapcsolatokra. Könnyen érezheted idegesítőnek a jól megszokott párkapcsolatodat, és lehet, hogy egy felfokozott hangulatú veszekedés után válságba kerül a szerelmetek. Ezek a helyzetek rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és megértéssel lesznek elkerülhetőek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mindegy, mi történik körülöttetek, mindegy, mennyi feszültség, harag vagy válás fordul elő a környezetetekben, ti egymás szilárd mentsvárai vagytok. Így van ez a hétvégén is, amikor sokan próbálják meg elhitetni veletek, hogy van valami gondotok. Ne higgy a külső tanácsadóknak, csakis a szerelmedre és önmagadra hallgass párkapcsolati kérdésekben!

Ha csak keresed a szerelmet: Nyisd ki a szíved, és hagyd, hogy mások is felfedezzék benned a szeretetet. Erre azért van szükség ezen a hétvégén, mert a szíved sebei csak akkor gyógyulhatnak, ha nem rejtegeted őket többé, ha hagyod őket a felszínre emelkedni, oda, ahol bárki megláthatja azokat. A felszínen ugyanis nem elcsúfítanak ezek a sebek, hanem meggyógyítják önmagukat.

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Romantika bárhol, bármikor, bármekkora dózisban jöhet neked ezen a hétvégén. Egy kicsit úgy érzed magadat, mint egy romantikus regény hősnője, aki abroncsos szoknyában, rizsporos parókában grasszál fel-alá a kastélyában, és időnként elrebegi a háborúban lévő férje nevét. A te férjed háborúja inkább a horgászat vagy valamilyen sportesemény, de ettől még igaz, hogy több és romantikusabb időtöltésre vágysz.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben egy modern szingliregény főhősnője lennél a hétvégén, olyasvalaki, aki ügyesen egyezteti össze a munkát és a szerelmet, ráadásul izgalmas a baráti köre és imád bulizni. Nos, ha nem is felelsz meg minden feltételnek, az izgalmas barátaiddal nyugodtan elmehetnél bulizni, hátha összetalálkozol egy érdekes fiúval is.

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hited, az elvárásaid és a házasságról alkotott elveid egy kicsit ellentmondhatnak a valóságodnak. Olyan érzést keltenek a csillagok, mintha most szembesülnél azzal, hogy néhány elved a gyakorlatban nem működik. Ha ilyen disszonanciát érzékelsz, két dolgot tehetsz: vagy a házasságodon változtatsz, vagy az elveiden. Azt csak te tudod eldönteni, hogy melyik lesz az egyszerűbb.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy egy kicsit több spiritualitást engedj a párkeresésbe. Itt az ideje megkérdezni az elszállt ezoterikus barátnőidet, hogy milyen módszereket vess be a nagy Ő bevonzásának érdekében, és hogy melyik pozitív gondolkodásos szakkönyvet kell tanulmányoznod egy kis kapcsolati fellendülésért. Ezek a módszerek valóban működnek, bármilyen hihetetlen is ez.

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Különös kettősséget tapasztalhatsz a hétvégén. Egyfelől szeretnél begubódzni, egyedül maradni, és talán búslakodni is. Másfelől viszont nyitnál, magadhoz ölelnéd a párodat és nevetgélnél. Fontos, hogy a szerelmed értse, tudja, érezze, hogy nem miatta merült fel benned az elvonulás ötlete. És az is fontos, hogy megadd mindkettőtöknek az összeölelkezős nevetések esélyét.

Ha csak keresed a szerelmet: Többen is legyeskednek körülötted a hétvégén. Egyikőjük egy szomorú szemű, titokzatos férfi, másikójuk egy játékos, nagytermészetű kölyök. Hogy kit válassz? Ki mondta, hogy választani kell? Egyelőre mindkettőjük energiájára, jelenlétére szükség van, még nem kell eldöntened, hogy kivel tervezel hosszú távra. Most élvezd a jelen izgalmait!

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Egy lépést te, egy lépést ő. Olyan csiki-csukiban vagytok, aminek még nem döntöttétek el az irányát. Ez a lépegetés vezethet a kapcsolat ellaposodása és a szorosabbá válása felé is. Azonban valakinek el kell döntenie, mi legyen az irány. Ezen a hétvégén nyugodtan meghozhatod azt a döntést, hogy meggyógyítod a kapcsolatotok repedéseit és segítesz magatoknak ismét egymásra találni.

Ha csak keresed a szerelmet: Milyen szerelemre vágysz? Olyanra, mint kamaszkorodban? Meg olyanra is, mint a nagyszüleidé? Töltsetek együtt minden percet? Őrizhesd meg mellette az önállóságodat? Ugye te is észleled, hogy a szerelemmel kapcsolatos elképzeléseid mennyire ellentmondásosak. Itt az ideje végiggondolnod, hogy milyen is az a szerelem, amilyenre valóban vágysz. Ha ezt megteszed a hétvégén, máris közelebb kerültél egy boldog párkapcsolathoz.

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az érintések nyelvén értesz a hétvégén. Most arra van szükséged, hogy a párod fogja a kezedet, hogy végigsimítsa a hátadat, hogy belecsókoljon a nyakadba… Ha az ő szeretetnyelve más (amire mutatkozik némi esély), akkor nyugodtan mondd el neki, hogy mire vágysz. Ez egyébként is jó alapja lehet egy olyan beszélgetés folytatásának, amit már régebben elkezdtetek kettőtökről és a családi terveitekről.

Ha csak keresed a szerelmet:
Talán órák, talán napok és legfeljebb hetek kérdése, hogy megérkezzen az életedbe a szerelem. A várakozás időszakának vége, és itt az aratás ideje. Ezen a hétvégén learathatod az összes párkeresésbe fektetett energiád gyümölcsét. Ha már régóta nem is foglalkoztat a téma, akkor pedig igencsak meglepődhetsz ezen az aratáson.

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy túllépjetek önmagatok árnyékán. A hétvégén lebonthatjátok a köztetek húzódó összes korlátot, és végre megint közösen szárnyalhattok. Ugye emlékszel még, hogy milyen csodálatos érzés, amikor szerelmesek vagytok, és olyannyira azonosultok egymás szándékával, hogy szinte eggyé váltok? Ezt az egységérzést ismét megtapasztalhatjátok a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el az elvárásaidat, engedd el az akarásodat és engedd el azt a késztetést, hogy neked kell kiválasztanod a nagy Ő személyét. Nincs szükséged ilyen korlátozó gondolatokra. A nagy Ő-t pedig már réges-rég kiválasztottad. Sőt! Egymást választottátok még az előtt, hogy megszülettetek volna. A hétvégén pusztán arról kell döntést hoznod, hogy hiszel-e a szerelemben, a szeretetben?

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Tudtad, hogy meg lehet gyógyítani a múltbéli sebeket? Tudtad, hogy a régi sérelmekhez (akár ebben a kapcsolatban estek meg, akár egy másikban) nem kell ragaszkodnod? Tudtad, hogy minden sokkal egyszerűbb lesz, ha szeretettel oldjátok fel az összes félelmeteket? Ez a hétvége az otthoni párterápia ideje. Azé a nagy beszélgetésfolyamé, amelyben végre kimutathatjátok az őszinte érzéseiteket.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégéd legfontosabb tételmondata: A jövőnek nem kell a múltból következnie. Azaz abból, hogy milyenek voltak az eddigi párjaid, semmilyen következtetést sem vonhatsz le a következő kapcsolatodra. Amint ezt megérted, már be is léphet az életedbe az a férfi, aki begyógyíthatja az összes eddig szerzett lelki sebedet, és visszaadhatja a szerelembe vetett hitedet. A lélekgyógyulás időszakába érkeztél, használd ki ezt a lehetőséget!

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A családi viszonyok gyógyító erejűek. Ugye milyen nagy szavak ezek? Pedig amilyen komolyan hangoznak, olyan egyszerű a jelentésük. Gondolj bele, ha ránézel a gyerekeidre, a szerelmed szeme mosolyog vissza rád. Ha ránézel a szerelmedre, a szüleid kapcsolata jut az eszedbe. Igen, lehet, hogy nem volt mindenkinek a legjobb szerelmi élete a családban, de csak az a fontos, hogy te az itt és most pillanatában hogyan éled a saját életedet.

Ha csak keresed a szerelmet: Gondoltál már rá, hogy talán egy rossz családi mintát követsz akkor, amikor rosszul választasz (vagy nem választasz) párt magadnak? Gondoltál már arra, hogy ezt lehetne máshogy is? Ezen a hétvégén ülj le beszélgetni a szüleiddel, nagyszüleiddel a szerelmeikről és a házasságaikról. Egészen meglepő felfedezéseket tehetsz, amelyek segítenek neked is megoldani a saját élethelyzeteidet.

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Add át magad a boldogságnak! Ugye milyen egyszerű tanács, és néha mégis milyen nagyon nehéz megfelelni ennek?! Milyen bonyolulttá tudod tenni felesleges gondolatokkal a legszebb pillanatot is! Ezen a hétvégén a szerelmed segíthet abban, hogy elengedd a felesleges gondolatokat, és a legtisztábban átélhesd a boldog pillanatokat. Minden boldog perc újabb boldogság forrása lesz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem akkor születhet meg benned, ha minden szempontból jól érzed magad, és nyitott vagy a változásra. Most csinálj olyasmit, amiről mindig azt gondoltad, hogy majd csak a szerelmeddel teszed meg. Menj el moziba, bulizni vagy egy romantikus sétára. Ha közös nyaralásra vágysz, akkor vágj bele legalább egy hosszú hétvégébe!

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Beszállás, indul a szerelmi lift! Hogy hova megy? Mint minden lift, ez is egy szinttel (vagy sok szinttel) feljebb emel benneteket. Ha eddig csak ismerkedtetek, végre elköteleződtök, ha eddig csak jártatok, most összeköltözhettek. Ez a hétvége alkalmas egy eljegyzésre éppúgy, mint a gyermekvállalás megtervezésére, de talán egy építkezésbe szeretnétek belevágni, esetleg más módon emelitek magasabb szintre a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne lepődj meg, ha a hétvégén valaki megkéri a kezedet. No nem kell neki igent mondani (különösen nem, ha ittas az illető), de jó, ha tudod, hogy ilyen vicces helyzeteket tartogatnak a csillagok a számodra. Szerencsére már az az idő sincs messze, amikor a megfelelő ember a megfelelő helyen és a megfelelő módon teszi fel neked ugyanezt a kérdést.

Ezt már olvastad?
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
Így omlik össze a lelked

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan régóta ismeritek egymást, hogy talán azt hiszed, már nem is tud a párod meglepni semmivel. Ez persze nem igaz, és ez a hétvégén könnyen ki is derülhet. Most romantikus pillanatokkal, apró meglepetésekkel szórakoztat a szerelmed. Ne felejtsd el te is viszonozni a szívességét: nyugodtan tarts elé tükröt, és te is mondd azt, amit ő mond, tedd azt, amit ő tesz. Így sokat javíthatsz a szerelmeteken.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel találkozhatsz a hétvégén, akivel kapcsolatban már az első látásra úgy érzed, hogy ismered őt. Könnyen lehet, hogy ebből a találkozásból egy igazi, mély szerelem növi ki magát. De tulajdonképpen az sem baj, ha csak a barátságig juttok el. Mostanában úgyis olyan kapcsolatra vágysz, aminek egy igazán őszinte barátság az alapja.

Ezt már olvastad?
Mi a személyes párkapcsolati számod?
Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top