Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 16-tól

A négynapos hosszú hétvége a szerelem jegyében telik majd. Most lesz időnk és energiánk arra, hogy elmélyedjünk a szerelem titkaiban, és a párkapcsolatunkban olyan új színeket fedezzünk fel, amelyeket eddig hiányoltunk. Aki pedig pénteken még szingli, az talán már az új párjával nézheti a tűzijátékot.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje változtatni a beszélgetéseitek témáin, és a gondolataitok fókuszán. Mintha mostanában rettegőklubot alakítottatok volna, és csak arról beszélnétek, hogy milyen rossz jöhet még. Hidd el, a rossz elkerül benneteket, ha a jóra koncentráltok mindketten. Most négy napotok van arra, hogy egymással törődjetek és az igazán fontos terveitekről álmodozzatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Értékeled, ha egy férfi erős, férfias, sportos. Mindig is ilyen partnerről álmodoztál, de mostanában kevésnek érzed magadat az elképzelt nagy Ő-höz. Most lesz négy napod arra, hogy ezen változtass. Irány sportolni, az étrendedből pedig nyugodtan száműzheted az adalékanyagokat, a színezékeket és más hizlaló vagy egészségtelen összetevőket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolatotok tele van rejtett kincsekkel. Olyan értékekkel, amelyeket talán sohasem vettetek észre egymásban, vagy már rég elfelejtettetek. A négynapos hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy ismét felfedezzétek egymásban ezeket az értékeket, és felismerjétek, hogy valójában mennyire jó nektek együtt. Tökéletesen összeillő páros vagytok, még ha az elmúlt hetek nem is ezt igazolják.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyedül vagy, de nem vagy magányos. Ez nagyon fontos különbség, amit muszáj észben tartanod a következő napokban. Menj társaságba, és ne otthon nézd a tűzijátékot. Engedd meg magadnak a lehetőséget, hogy a hosszú hétvége új ismeretségeket, új barátságokat hozzon az életedbe, mert minden új barát egy lépéssel közelebb visz a nagy Ő-höz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed a legnagyobb támaszod, és te vagy az ő legfontosabb támasza. Ezt ne felejtsd el ez alatt a négy nap alatt, mert most fontos segítséget nyújthattok egymásnak. Ez nem feltétlenül lesz a szó szoros értelmében vett segítségnyújtás. A jelenlétetek, a figyelmetek, a szavaitok, az érintéseitek segítenek egymásnak abban, hogy elengedhessétek az elmúlt időszakban felgyülemlett stresszt, és kilazuljatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan társra vágysz, aki figyelmes, és minden pillanatban jelen van az életedben. Olyan férfit keresel, akivel bátran megoszthatod az ágyadat és a gondolataidat is. A lécet nagyon magasra tetted, ezért nem szabad elkeseredned, ha néhány pályázó nem ugorja meg a szintet. Nyugodtan mondj nemet annak, aki lelkileg nem tud a tökéletes társad lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ajándék a számotokra ez a négy nap, hiszen most hirtelen természetessé válnak az eddig kierőszakolt gesztusok, és elsimulnak az eddig véresen komolynak látszó konfliktusok. Mintha a szeretet és elfogadás balzsamozná a kapcsolatotok sebeit. Gyógyító erejű hétvége elé néztek, különösen akkor, ha huszadikán nem akartok megfelelni a családi elvárásoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Szinte magától értetődő természetességgel érkezhet meg a szerelem az életedbe. Olyan szelíden és olyan finoman bontakoznak ki az érzéseitek, hogy eleinte magatoknak sem meritek beismerni, hogy mi történik veletek. Most valakiről a környezetedben kiderülhet, hogy valódi áldás a számodra.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Legyenek elveid, és állj is ki mellettük! Az elveid képviseletében most nagy segítséget kapsz a párodtól, aki sokkal karakánabbul mondja a te véleményedet, mint te magad. Most nyugodtan hallgass a párodra, és legyen benned elég bátorság ahhoz, hogy mindenki előtt képviseld az elveidet. Hidd el, a szerelmed pont ilyen határozottnak szeret.

Ha csak keresed a szerelmet: Szedd össze a bátorságodat, és ugorj fejest a hosszú hétvége kínálta izgalmas újdonságokba. A csillagok most minden újdonság (és talán őrültség) kipróbálását támogatják. Mintha azt mondanák neked: Ha változtatni akarsz a párkapcsolati státuszodon, akkor legyél elég bátor változtatni az életeden. Hidd el, minden újdonság segít elérni a céljaidat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén szánj időt önmagadra! Vizsgáld meg az érzéseidet, figyeld meg a vágyaidat, és ezután mondd el ezeket a szerelmednek. Itt az ideje annak, hogy meginduljon köztetek az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzed, hogy nehéz rögtönözve szavakba öntened a mondandódat, akkor nyugodtan írj vázlatot. Az is megoldás lehet, ha (szerelmes) levelet írsz a párodnak.

Ha csak keresed a szerelmet:
Vedd elő a régi naplóidat, és olvass vissza bennük: Milyen volt az életed egy éve, egy évtizede vagy kislányként? Miről álmodoztál fiatal korodban? Milyen álmokat dédelgettél tavaly augusztusban? Miért ne kezdhetnéd el most megvalósítani ezeket az álmokat, amikor már felnőtt vagy, és azt teheted, amit csak szeretnél?

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem átszövi az életed minden síkját ezen a hétvégén. Most nemcsak a fizikai közelség fontos a számodra, de a szellemi megértés és a lelki összhang is. A párod nyugodtan felkészülhet az éjszakákba nyúló beszélgetésekre és a hosszú romantikus sétákra. Neki egyébként az lesz a legnagyobb feladata, hogy újra bebizonyítsa neked: minden szempontból jól választottál, amikor mellette döntöttél.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ég már azon dolgozik egy ideje, hogy összekösse az életutadat a lélektársadéval. A nagy találkozásra már nem kell sokat várni, de ahhoz, hogy ez létrejöhessen, egy picit át kellene adnod az irányítást másoknak. Hagyd, hogy a hosszú hétvége programját mások határozzák meg helyetted, és engedd meg a szeretteidnek, hogy új programokra vigyenek téged.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: „Szalad a ház, rengeteget kell dolgozni azért, hogy egyről a kettőre jussunk, és különben is valamikor ezt is meg kell csinálni…” – ilyen gondolatok cikáznak a fejetekben, és talán a szüleitek ki is mondják ezeket a mondatokat. De nem ezek az igazán fontos dolgok. Az igazán fontos a szeretet, az egymásra figyelés, az érintések, a nyugalom, a romantika. Ezekre figyeljetek, ne a külsőségekre!

Ha csak keresed a szerelmet: Tedd a szívedre a kezedet: mi történne, ha most – igen, ebben a pillanatban! – betoppanna a nagy Ő hozzád. Kócos vagy? Szalad a lakás? Nincs is időd? Betábláztad az életedet karácsonyig? Le szeretnél adni néhány kilót? Ha ilyen sok ellenérved van, hogy miért nem jöhet most a szerelem, akkor először készülj fel rá lélekben. Ha úgy érzed, hogy tökéletesen felkészültél, azonnal megjelenik majd a lélektársad.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy is mondhatnánk, hogy a hétvégén megnyílik a szíved, és kiárad a szeretet belőled, amely beragyogja az egész családodat. Mindez kevésbé magasztosan úgy hangzik, hogy a hétvégén nemcsak a saját kapcsolatodból tudod kioldani a feszültségeket, de a környezetedben lévőknek is segíthetsz abban, hogy harmonikusabb legyen a kapcsolatuk. Még egyszerűbben: diplomáciai közvetítést vállalsz két veszekedő fél között.

Ha csak keresed a szerelmet: Valaki, akiről azt gondoltad, hogy már nem is állna szóba veled, egyszerűen rád mosolyog, és hirtelen kiderül, hogy milyen sok közös vonás van bennetek. Talán mindketten féltetek eddig kimutatni az érzéseiteket, talán túl sokat bántottak benneteket régebben (talán egymást bántottátok), mindenesetre most végre rátok találhat a harmónia és a nyugalom. Nemsokára talán a szerelmet is meglelitek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Győztes amazonnak érzed magadat a kapcsolatodban, hiszen ezen a hétvégén pontosan az történik, amit terveztél. Szerencsére a párod is örül a győzelmednek (még akkor is ha ezt nem mutatja), így most van okod abban bízni, hogy a hosszú hétvége visszavezet benneteket a szerelmes hangulathoz, ami a hétköznapokban kezdett elveszni. Ez a négy nap alkalmas arra, hogy megújítsátok a szerelmi fogadalmatokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem a legváratlanabb helyeken léphet be az életedbe. Most négy különleges nap vár rád, kilencvenhat olyan óra, amikor teljesen mást csinálsz, mint amit szoktál. Ezek az időszakok pedig remek alkalmat jelentenek Ámornak arra, hogy eltaláljon a nyilával. Hidd el, az, hogy most nem vagy szerelmes, nem jelenti azt, hogy már sohasem leszel!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten otthonülős hangulatban vagytok, így könnyen lehet, hogy a legszívesebben a tévében néznétek a tűzijátékot. Érdemes lenne egyeztetnetek, hogy mihez van kedvetek, nehogy úgy tegyetek valamit a másikért, hogy ő közben teljesen másra vágyik. Most ugyanaz szórakoztat benneteket, és ugyanazt csinálnátok szívesen, ezért is érdemes lenne erről beszélnetek egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: Rakj rendet otthon, és rakj rendet a szívedben is. Ahogy időnként átnézed a szekrényedet és megszabadulsz a régi rongyoktól, most átnézhetnéd a szívedet és megszabadulhatnál a régi szerelmektől. Nézz csak bele a szívedbe, és meglátod, hogy milyen sokan vannak, akikhez még ragaszkodsz, pedig már egyáltalán nem kellene rájuk várnod!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Irány a szabadság! Utazzatok el a hosszú hétvégére, vagy legalább menjetek kirándulni! Most csináljatok olyasvalamit, amit eddig nem szoktatok megtenni. A természetet járva sokkal jobban egymásra hangolódtok majd, és olyan kreatív ötleteitek támadnak a szabadban, amelyek segítenek megújítani a kapcsolatotokat. Könnyen lehet, hogy a gyermekvállalás is most kerül szóba köztetek komolyabban először.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Halaknak is érdemes a négynapos hétvégén több időt a természetben tölteniük. Talán az sem túlzás, ha megölelnek egy fát. A szabad ég alatt most olyan ötleteid támadnak, amelyek közelebb vezetnek téged a következő – minden eddiginél nagyobb – szerelmedhez. Ehhez azonban az kell, hogy megfigyeld a gondolataidat és hallgass a vágyaidra. A belső hangod olyan új utakra vezet, amelyek elvisznek a lélektársadig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top